DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  


Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

DreptOnline.ro:: Discutii de specialitate - Drept Comercial


Camera discutiilor Juridice
Pentru refresh, Click
Important
 • Camera este strict dedicata discutiilor de specialitate - Drept Comercial, fiind dedicata exclusiv schimburilor de opinii intreb specialistii/viitorii specialisti ai acestui domeniu, pentru cresterea calitatii discutiilor din aceasta Camera, orice postare care nu se incadreaza in aceasta privinta va putea fi stearsa de catre echipa DreptOnline.ro

  :zambet:  :jenat:  :limba:  :nedecis:  :nebun:  :ranjit:  :ras:  :sf:
  :suparat:  :surpriza:  :imbratisare:  :bolnav:  :ganditor:  :mirare:  :inima:  :pui:
  :hmm:  :plans:  :trist:  :plictis:  :ochi:  :alint:  :pupic:  :floare:


  Nu poti posta un mesaj decat daca esti inregistrat(a) - Login

  Pentru Avocatii/Specialistii interesati: a fost lansata sectiunea Intrebarilor publice, care contine intrebari de la useri DreptOnline.ro, interesati in informatii/servicii juridice: [AICI]. Introducerea unui raspuns acolo va permite obtinerea datelor de contact ale celui(ei) care a postat intrebarea, pentru contactarea directa ulterioara.

  Pentru userii nespecialisti, interesati in informatii/servicii juridice: puteti posta intrebarile dvs [AICI].


 • Useri inregistrati in Camerele discutiilor:

    22:47 kicsipiedone D-lor avocati Va rog!! Ce avantaje (banesti) am daca fac schimb de imobil si nu vanzare cumparare ??? Multumesc anticipat !!!
    13:00 lmd_mihai Buna ziua.sunt casatorit si doresc sa achizitionez impreuna cu sotia un apartament prin credit bancar, problema este ca ea si-a cumparat un ap foto prin euroline inainte sa fim casatoriti, a refuzat sa mai plateasca din neputinta financiara. Acuma vrem sa cumparam un ap. firma euroline poate executa silit acel apartament sau ce se poate intampla? Multumesc.
    15:01 lukacs la nulitatea absoluta nu este termen la cea relativa este de 3 ani....acestea depind de motivele invocate, mai poate anula in caz de insolventa lichidatorul pe max 3 ani anteriori de la pornirea insolventei ....
    19:40 maria263 Doresc inscriere filiala in Romania - cu societatea mama in Italia.Poate cineva sa ma ajute ce acte si ce pasi am de urmat?
    04:55 carpatina martita: constatarea nulitatii actului juridic se poate solicita oricand in instanta. Nu exista termen de prescriptie in acest sens.
    20:27 martita buna seara ,in cat timp se poate declara nulitatea unui contract de vanzare cumparare ,incheiata de o SC cu o persoana fizica in cazul in care instrainarea sa facut de SC in conditiile in care aveau debite la bugetul local ,tranzactia sa facut fara certificat fiscal in anul 2007. va multunesc
    20:18 carpatina ori ca va referiti la Codul Comercial sau la dreptul comercial, puteti sa va informati la orice librarie din orasul dv sau la librariile online.?
    22:36 neeya cand apare o carte de specialitate cuprinzand noile prevederi ale dr comercial?
    21:32 policeman multumesc Carpatina ,ai dreptate am vazut si eu greseala ,,plangere penala,,dar prea tarziu -dadusem deja send mesage-si din dorinta de a scrie mai repede am luat cu copy /paste dintr-un alt fisier al meu din laptop. Oricum multumesc pentru raspuns . Eu v-am cerut ajutorul in ideea ca mai aveti spete asemanatoare
    20:46 Carpatina policeman: pentru a obtine anumite drepturi civile rezultate din activitati salariale, nu trebuie sa faceti plangere penala. Daca considerati ca sunteti nedreptatit, cel mai la indemana aveti calea spre justitie. Adresati-va instantei de judecata si rugati sa vi se acorde un avocat din oficiu, fiindca desi va laudati ca cunoasteti legea, lucrurile sunt mult mai complexe decat credeti dvs.
    14:06 policeman Domnilor, va supun atentiei un lucru si va intreb: politistii pensionati anul trecut intre iulie/decembrie 2010, medical beneficiaza de ajutoare si compensatorii conform cu L 284/2010? Stiu si cunosc ce spun toate celelalte actele normative ( 118, 119, etc ). Prin decizia C.Constitutionale 874/2010 art.9 din legea 118/2010 a fost declarat neconstitutional.(Art. 9 Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei legi nu se mai acorda ajutoare sau, dupa caz, indemnizatii la iesirea la pensie, retragere ori la trecerea in rezerva. ) Acum, mi se cuvin sau nu aceste ajutoare?! Ceea ce doresc de la dvs. este: pot sa solicit la financiar aplicarea legii? Pot sa fac plangere penala celor care nu doresc sau nu vor sa imi acorde aceste ajutoare si compensatii?! Va multumesc. Daca nu cer prea mult, cum se face o plangere penala ca sa mi se acorde drepturile conform 284/2010. Cunosc de asemenea ce spune alin.2 din L 285/2010 : (1) In anul 2011, dispozitiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, dupa caz, indemnizatiilor la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva nu se aplica. (2) In anul 2011, prevederile alin. (1) nu se aplica in situatia imposibilitatii mentinerii in activitate a persoanelor clasate inapt pentru serviciul militar ori incadrate in grad de invaliditate sau decedate - Nu cred ca mi se aplica mie, nu-i asa? Am 25 de ani de politie/functionar cu statut special. O zi buna va doresc.
    10:55 nicolex Buna ziua !Doresc sa vand fondul de comert al unei farmacii, compus din autorizatie de functionare(licenta) emisa de Ministerul Sanatatii si alte autorizatii necesare functionarii acesteia. Intrebarea este : in funcie de ce se evalueaza costul unei asemena autorizatii si cam cat ar ajunge (estimativ) o asemenea licenta ? Multumesc !
    09:44 mihai.teo ce legi ma apara de reprezentante ?
    19:30 JAMES_MIO BUNA ZIUA,AM UN ABONAMENT LA ORANGE SI ASTAZI AM FACUT O GRESEALA,AM CONFIRMAT VERBAL TELEFONIC PRELUNGIREA ABONAMENTULUI DAR LA UN PRET LUNAR DE 8 EURO CU MINUTE MAI MULTE FATA DE 5 EURO CAT AVEAM INITIAL.AM SUNAT PESTE O ORA SA SPUN CA DORESC PRELUNGIREA ABONAMENTULUI DAR LA VALOAREA INITIALA DE 5 EURO(CAT ERA INITIAL)CEL DE LA DEPARTAMENTUL RELATII CU CLIENTII A SPUS CA NU SE MAI POATE CA ESTE ITEVOCABIL PENTRU CA INTREGISTRAREA A FOST EFECTUATA SI NU SE MAI POATE FACE NIMC.E LEGAL ASA CEVA?CE MAI POT FACE?NICI MACAR NU AM SEMNAT UN ACT ADITIONAL!!!MULTUMESC FRUMOS.
    08:22 rora se ia acordul conducerii societatii respective.
    11:52 alexgrecea Buna ziua, In vederea deschiderii unui fast-food zona P.Amzei, ref. la acordul vecinilor ; daca avem vecini persoane juridice, cum trebuie procedat ? Multumesc.
    15:29 lukacs daca s-a decis ca vor fi folosite doar de cei de la parter pt ca nu au balcon probabil, atunci doar ei sa achite, daca se merge ca e bun comun si toti locatarii sa plateasca atunci toti sa si beneficieze....
    16:13 rora Dar de ce lasati ca uscatoriile sa fie folosite doar de anumiti locatari? Ele trebuie folosite de toti locatarii. Solicitati acest fapt in adunarea generala, sau in discutiile cu presedintele si administratorul. Depuneti la asociatie o cerere in acest sens. Abia dupa folosirea ei de catre toti se poate discuta in adunarea generala propunerea de a se pune termopane acolo. Pana atunci nu platiti nimic.Nu va pot obliga.
    19:12 costin1978 buna seara, o intrebare am la dumneavoastra. intr-un bloc cu 3 scari, fiecare scara este dotatea cu uscatorie. in aceste uscatorii se monteaza geamuri termopane. este normal ca toata asociatia blocului sa plateasca achizitia si manopera termopanelor atata timp cat uscatoriile sunt folosite doar de proprietarii apartementelor de la parterul fiecarei scari? multumesc de intelegere, costin anastasiu
    11:46 lukacs daca nu aveti clauze in contract privitor la acest lucru va trebui sa cereti in instanta rezoluţiunea contractului si obligarea celeilalte parti la restituirea avansului cu dobanzi, penalitati in functie de ce aveti scris in contract, sau puteti cere obligarea acestuia la executarea contractului.
    02:14 fllorry am facut un contract cu o firma pentru executarea unei lucrari si firma respectiva nu si-a onorat contractul. Puteti sa-mi spuneti ce pot face si in ce termen, stiind ca a trecut aproape doua luni de la termenul de livrare si in contract nu este specificat nimic pentru situatia de nerespectare a termenelui de livrare, iar eu am dat un avans pentru aceasta lucrare, avans trecut in contract
    01:01 myregeo buna seara am si eu o intrebare,anul viitor eu si sotul meu ne-am hotarat sa facem nunta dar nu avem posibilitatea sa facem la restaurant asa ca ne-am gandit sa facem acasa la curte.este destul loc.problema este ca am auzit ca nu avem voie sa facem pentru ca deranjam vecinii cu muzica daca nunta tine pana dimineata,dar am mai auzit pe cineva ca nu e nici o problema ca la astfel de evenimente ai voie dar iti trbuie acordul a trei vecini.sper sa nu apara politia sa imi strice seara asa ca am vrut sa ma informez inainte.Va multumesc!
    16:53 carpatina toma_68: ca sa nu mai platiti comisioane nelegale impuse de banci prin contractul de credit incheiate anterior. Bancile sunt obligate sa incheie cu clientii debitori acte aditionale la contract prin care se arata faptul ca anumite comisoane percepute de banca anterior OUG50/2010 nu se vor mai percepe si ca sumele incasate se vor restitui celor indreptatiti.
    20:43 toma_68 va rog frumos sa-mi spuneti si mie de ce e bine (sau nu )sa ma duc la banca pentru alinierea contractului de credit la prevederile OUG50/2010. Va multumesc
    17:35 rora james_mio: pe perioada cat procesul a fost suspendat nu se plateste salariul, mai ales ca suspendarea s-a datorat dvs. in calitate de reclamant;
    17:56 carpatina james_mio: va rugam scrieti numai pe o singura sectiune problema dvs, altfel suntem nevoiti sa le eliminam celalte postari ale dvs. Va multumim ptr intelegere.
    22:06 james_mio s-a suspendat datorita faptului ca nu ne-am prezentat nici una dintre parti ,atat eu cat si firma.va multumesc mult pentru raspuns.
    15:54 james_mio daca castig un proces - litigiu de munca,dupa ce a fost suspendat 1 an,in momentul in care trebuie sa-mi plateasca salarile aferente pe toata durata procsului,dupa ce m-au concediat, se plateste si anul acela in care procesul a fost suspendat?Va multumesc.
    18:00 carpatina adresati-va cu o sesizare catre primarie daca firma respectiva a fost autorizata sa functioneze si cu inca o sesizare catre Protectia Mediului care sa verifice cat de mult este poluat mediul din cauza firmei respective si daca a fost autorizata de catre protectia mediului ca sa functioneze acolo pe acel amplasament.
    20:30 ioanchis Am o problema cu o firma privata care doreste sa construiasca un punct de lucru langa locuinta mea. Problema este ca aceasta firma este din domeniul transporturilor si toata ziua aud duruit de camioane, ciocanituri, noxe etc. Am inteles ca exista un articol de lege care interzice construirea unui asemenea punct de lucru la mai aproape de 300m de ultima locuinta din o anumita localitate. Intrebarea mea este daca exista un asemenea articol de lege si unde, am cautat in codul comercial si nu am gasit sau am scapat ceva? Va multumesc.
    01:04 carpatina Florin_73: adresati-va fiscului, de unde veti obtine toate lamuririle necesare.
    15:55 lukacs doinab- ca sa il puteti scoate din contabilitate si sa fie deductibil da....dar sanse de recuperare nu veti avea daca e insolvabil
    11:00 Florin_73 Buna ziua,doresc sa deschid ca PFA un mic magazin in care sa comercializez tutun vrac ambalat la cutii,pipe,tutun pentru pipe,brichete,scrumiere,mentionez ca aceste produse sunt importate din Ungaria,cutiile de tutun sunt timbrate,practic doresc ca totul sa fie apsolut legal,intrebarea mea este : pe langa impozitul de 16 % + cas + sanatatea se mai plateste ceva acize pe acel tutun importat dintr-o tara UE respectiv Ungaria ? si daca da , cat si cum se calculeaza ?...va multumesc
    15:44 doinab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am primit un BO de la un debitor, s-a refuzat la plata de catre banca trasa, l-am investit cu formula executorie, apoi m-am adresat unui executor care nu a putut recupera debitul pt. ca debitorul nu are bunuri urmaribile (spune executorul) trimitand-mi in acest sens un proces verbal de insolvabilitate. Va rog sa-mi spuneti daca are rost sa cer deschiderea procedurii insolventei. Mentionez faptul ca valoare Bo este de peste 30.000lei.. Va multumesc,
    00:05 donna33 buna seara , as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva eu am casa in germania de 3 ani si vreau acum sa deschid o afacere nu vb bine germana si nici nu stau decat cam la trei luni cate 2 saptamani acum mam gandit sa fac o firma si sa imi platesc asigurari si cas si sa fac si o mica cofetarie ca la asta ma pricep ce acte imi trebuie si daca e nevoie si de cazier plec din cluj peste o saptamana multumesc!
    01:31 anisoara100 o cunostinta este persecutata politic conform legii,cu acte in regula,a dat in judecata o functionara care refuza aplicarea legii in vigoare care prevede scutirea de taxe si impozite ,in conditiile in care la orange se cer bani,la reabilitare se cer bani,etc.,omul fiind pensionar nu are ,dar nici de drepturile lui sa nu se bucure fiind si bolnav,e randul lor sa fie revansatori deoarece au furat si toaleta din gradina,fug de trecut?
    21:20 carpatina da, sigur ca puteti Va trebui insa sa mergeti la Registrul Comertului si sa anuntati aceasta activitate.
    14:03 fdle Buna ziua. Pot sa-mi deschid un magazin alimentar prin interprindere individuala? Mentionez nu am vechime ca vanzator nici diploma,doar diploma bacalaureat. Multumesc!
    14:48 noryx01 Situatie deosebita(cel putin la Galati). Functionez ca PFA din 2006 pe baza inregistrarii la MF care a eliberat un CIF, pentru o profesie liberala:evaluator. Acum, pentru ca am autorizatie si ca expert cadastru, care nu respecta in totalitate definitia profesiei liberale din cauza lipsei unei asociatii profesionale, am solicitat inregistrarea la ORC a PFA-ului existent si mentinerea aceluiasi cod fiscal. Raspunsul a fost: nu se poate, va dam alt cod care se va numi CUI(desi sunt de fapt acelasi lucru). Motivatia a fost ca evaluatorul, ca profesie liberala, nu se inregistreaza la ORC. In consecinta voi fi "fericita proprietara" a 2 PFA-uri. Ajutati-ma cu un sfat, va rog: cum imi pot mentine nr de cod fiscal? Schimbarea acestuia atrage o serie intreaga de inconveniente: alte conturi, alte declaratii, alta contabilitate si nu in ultimul rand, cand negociez un contract care implica ambele activitati, ce cod fiscal folosesc?!??? Semnez odata ca evaluator cu CIF: xxx si inca odata ca expert cadastru cu CUI: yyyy ? Mai mentionez ca am acordul DGFP de a mentine codul existent, dar ORC spune ca nu e posibil. Astept raspuns cat se poate de repede. Multumesc mult.
    22:30 carpatina adrian199: pare a fi o speta de examen, ceea ce ai expus tu. Ti-a fost greu sa o rezolvi?... Din moment ce este "la raft" discutia, acolo pretul este afisat, deci nu exista intelegere de fixare a pretului. In loc de comerciantul C1 si C2 pot la fel de bine in speta sa schimb cu clientul C1 si C2, care tot la fel pot discuta la raft despre preturile marfurilor identice si concurente.
    15:43 adrian199 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: comerciantul C1 discuta cu furnizorul F care sunt preturile de vanzare la raft la comerciantul C2, pentru produsele livrate de F (C1 si C2 sunt concurenti directi). Aceasta discutie despre preturi incalca legea? Se poate considera ca este o intelegere de fixare a pretului de vanzare la raft, furnizorul fiind intermediarul discutiilor intre C1 si C2? Multumesc
    15:04 lukacs nici nu este nevoie de norme la acesta lege, are prevederi imperative pe care comerciantii trebuie sa le aplice si sa le respecte.
    12:24 rora Legea are valoare prin ea insasi. Doar atunci cand in cuprinsul ei se face referire la elaborarea unor norme de aplicare se asteapta acele norme. Aici nu este cazul.
    14:33 GHITTA sa inteleg ca legea nu are nici o valoare? va multumesc anticipat
    20:57 rora Nu, dar nici actul normativ nu prevede elaborarea normelor.
    12:09 GHITTA exista norme de aplicare a legii 321/2009?
    16:00 lukacs sanctiunea contraventionala a amenzii, presupun ca despre asta vorbiti, nu este limitata la al catelea control se efectueaza..... mai mult acelasi organ de control nu poate controla de 2 ori acelasi lucru...deci daca se contata contraventia se aplica amenda.
    00:20 foitos buna...as dori sa stiu si eu daca se poate primi amenda la prilum control?...din cate stiu eu se da mai intai un avertisment ji pe urma amenda...nu?...astept un raspuns
    03:03 carpatina ifti1967 : pana se va promulga legea privind insolventa persoanelor fizice, va trebui sa ceri bancii reesalonarea datoriilor pe un termen mai lung si cu rate mai putine, la o dobanda fixa. daca se va pune in vigoare insolventa pers.fizice, vei putea declara ca esti insolvent/falimentar si vtoate datoriile ti se vor stinge, dar in anumite conditii foarte stricte pentru care va trebui cam o perioada de cel putin 7 ani sa nu mai faci nici un fel de datorii, si ceea ce castigi peste salariul minim pe economie, sa fie pus sub sechestru si returat bancii. Daca vei castiga sub salariul minim timp de 7 ani atunci banca nu va primi nimic de la tine in tot acest timp. Dupa cei 7 ani, vei fi liber si poti deveni milionar ca nimeni nu iti va mai lua banii ptr datoriile din trecut.
    10:26 lukacs incearca sa cauti pe site la contabili autorizati din jud tau....poate te ajuta


  Pentru a introduce, trebuie mai intai sa fii inregistrat pe site.

  Arhiva mesaje: | 1 .. 50 | | 51 .. 100 | | 101 .. 150 | | 151 .. 200 | | 201 .. 250 |

  Sectiunea Discutiilor Juridice este gestionata de
  Lukacs Carpatina Rora  Poate fi de interes si:
  Legea 150/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare
  Legea nr. 189/2003 privind asistenta judiciara internationala in materie civila si comerciala, republicata 2009
  Legea 61/2015 pentru modificarea si completarea Legii nr. 189/2003 privind asistenta judiciara internationala in materie civila si comerciala. Lege nr. 61/2015
  Legea 57/2015 pentru modificarea si completarea art. 33 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata
  Legea 50/2015 pentru aprobarea OG 20/2010 privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea unitara a legislatiei Uniunii Europene care armonizeaza conditiile de comercializare a produselor. Lege nr. 50/2015
  Legea 33/2015 pentru modificarea Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, precum si pentru compl
  Decizie nr. 1/2014 pentru aprobarea Regulilor de procedura arbitrala ale Curtii de Arbitraj Comercial International
  OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Ordonanta de urgenta 34/2014
  Ordin 1082C/2014 pentru aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Oficiului National al Registrului Comertului si a oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale
  Legea 16/1995 privind protectia topografiilor produselor semiconductoare, republicata 2014. Lege nr. 16/1995 republicata 2014
  Ordin nr. 8/2014 pentru modificarea Ordinului presedintelui ANPC 392/2013 privind stabilirea conditiilor pe care trebuie sa le indeplineasca operatorii economici care comercializeaza produse de panificatie pe teritoriul Romaniei
  Ordin nr. 3568C/2013 privind stabilirea datei punerii in functiune a Tribunalului Specializat Bucuresti
  OUG 71/2013 pentru modificarea si completarea OG 64/2001 privind repartizarea profitului la societatile nationale, companiile nationale si societatile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum si la regiile autonome si pentru proro
  Legea 113/2013 pentru aprobarea OUG 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara. Lege nr. 113/2013
  Ordin 231/2013 privind aprobarea Procedurii si conditiilor de restituire a accizei si a taxei pe valoarea adaugata aferente produselor comercializate prin magazinele duty-free
  OUG 2/2013 pentru completarea art. 362 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii. Ordonanta de urgenta nr. 2/2013
  OUG 59/2012 privind mandatarea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in vederea infiintarii unei societati comerciale. Ordonanta de urgenta nr. 59/2012
  OUG 24/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale. Ordonanta de urgenta nr. 24/2012
  OUG 22/2012 pentru modificarea si completarea OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si abrogarea HG 1454/2004 pentru aprobarea criteriilor de implantare a structurilor de vanzare cu amanuntul cu suprafata mare si defin
  OUG 2/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale. Ordonanta de urgenta nr. 2/2012
  Revista Romana de Drept International nr. 14-15/2012
  Editura C.H. Beck,Editura C.H. Beck

  Pret: 39.9 lei
  33.92 lei
  COMANDA ACUM

  Cautare legislatie:

  Termeni juridici, grupare tematica
  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  78 useri online

  Useri autentificati: