DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente
Cursuri Lupu&Partners

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English





(P)Scoala de Muzica PianoForte, cursuri de canto, pian si vioara pentru copii si adulti

(P)Cursuri de Limbi Straine
(P)Traduceri si Interpretariat

Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Acte si documente necesare pentru invitatii, in scop de vizita, turism si afaceri
Material preluat de la Autoritatea pentru Straini





vizita:
  • a. carte de identitate / permis de sedere (original / copie);
  • b. dovada asigurarii conditiilor de cazare (original / copie);
  • c. dovada posibilitatii de asigurare a intretinerii;
  • d. copie de pe documentul de trecere a frontierei de stat apartinand strainului invitat;
  • e. certificat de cazier judiciar al strainului invitat sau alt document cu aceeasi valoare juridica, emis de autoritatile statului de origine sau de resedinta;
  • f. doua fotografii recente;
  • g. taxe

    - turism:
  • a. actele constitutive ale societatii comerciale (original /copie);
  • b. imputernicire din partea societatii comerciale pentru persoana desemnata sa invite in numele acesteia;
  • c. cartea de identitate / permisul de sedere al persoanei imputernicite;
  • d. copie de pe documentul de trecere a frontierei de stat apartinand strainului invitat;
  • e. certificat de cazier judiciar al strainului invitat sau alt document cu aceeasi valoare juridica, emis de autoritatile statului de origine sau de resedinta;
  • f. doua fotografii recente;
  • g. taxe

    - afaceri:
  • a. actele constitutive ale societatii comerciale (original / copie);
  • b. dovada calitatii persoanei care invita in numele societatii comerciale;
  • c. cartea de identitate / permis de sedere a persoanei imputernicite;
  • d. dovada asigurarii conditiilor de cazare ;
  • e. copie de pe documentul de trecere a frontierei de stat apartinand strainului invitat;
  • f. certificat de cazier judiciar al strainului invitat sau alt document cu aceeasi valoare juridica, emis de autoritatile statului de origine sau de resedinta;
  • g. doua fotografii recente;
  • h. taxe


    ---------------------------------------
    Material preluat de pe site-ul oficial al Material preluat de la Autoritatea pentru Straini: http://aps.mai.gov.ro/, document valabil in data de 11.06.2007
    ---------------------------------------


    Alte resurse





    Termeni juridici, grupare tematica



  • Coordonator
    Magdalena Popeanga

    Website administrat de
    Alioth Software
    Politica de securitate
    Termeni si conditii
     RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
    139 useri online

    Useri autentificati: