DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   DreptOnline.ro :: Politica de securitate
1. In vederea respectarii dreptului persoanei la intimitate, Drept Online a adoptat o serie de reguli referitoare la modul de colectare, stocare si folosire a informatiilor pe care vizitatorii nostri online ni le furnizeaza.

2. Situl Drept Online se gaseste la urmatoarea adresa web: http://www.dreptonline.ro
In cuprinsul acestui document, situl identificat cu acest nume si aflat la aceasta adresa va fi identificat prin denumirea Site.

3. O data ce ati accesat Situl in general, se considera ca ati luat cunostinta de regulile enuntate mai jos.

4. Situl Drept Online este un Portal de Drept.
Contine o serie de articole, referate, stiri, informatii si adrese utile, legislatie, sectiuni interactive pentru specialisti, comenzi de carti juridice, precum si alte sectiuni toate cu caracter informativ.
Drepturile asupra materialelor publicate apartin SC ALIOTH SOFTWARE SRL. In mod exceptional, drepturile apartin autorilor mentionati in mod expres. Materialele care nu au mentionat un autor, sunt create de membri societatii ALIOTH SOFTWARE SRL sau preluate, formatate si grupate de acestia in cazul Legislatiei si informatiilor publice.
In afara de acestea, Situl contine teste realizate de SC ALIOTH SOFTWARE SRL.

5. Nu ne asumam nici o raspundere pentru prejudiciile aduse prin folosirea/nefolosirea oricarei sectiuni de pe Site sau serviciu pus de noi la dispozitie.
Toate informatiile prezente pe Site, au un caracter pur informativ, si nu au in nici un caz caracter oficial sau caracter de consultatie. pentru cei interesati in aflarea unor informatii sigure, indicam consultarea unui specialist in acest sens.


6. La inregistrarea pe Site, in vederea crearii unui cont sunt necesare urmatoarele informatii:

 • un nume ales de user
 • o adresa de email valida

  7. Adresa de email va fi folosita in urmatoarele cazuri:
 • pentru trimiterea unui email in vederea activarii contului pe Site, daca se va activa serviciul de validare a contului. In prezent servicul de validare nu este activat.
 • pentru primirea unui email Newsletter aproximativ o data la 3 saptamani, atunci cand serviciul va fi lansat. La inregistrare se poate dezactiva optiunea primirii de Newsletter de pe Drept Online
 • pentru trimiterea catre aceasta adresa a unor informatii absolut necesare legate de contul creat pe Site sau de comportamentul pe Site.
 • pentru a trimite raspunsuri la emailurile primite de la titularul adresei de email. Aceste raspunsuri au un caracter pur informativ, nu ne asumam in nici un fel raspunderea pentru corectitudinea infomatiilor transmise, nu se constituie in consultatii juridice decat daca se prevede in mod expres acest lucru.
 • pentru trimiterea unor emailuri cu anunturi importante legate de Site si Sectiunile sale.
 • pentru trimiterea unor mesaje ce promoveaza servicii sau produse pentru clienti ai unor regii de publicitate ce reprezinta DreptOnline.ro, dar doar prin transmiterea de catre DreptOnline.ro a emailurilor, nu prin transmiterea totala sau partiala a adreselor de email catre respectivii parteneri. In acest caz emailurile vor contine informatiile de Dezabonare la Newsletter.

  8. Dupa crearea contului, membrul nu este obligat sa completeze datele cerute in optiunea Profil.
  Pentru a participa la sectiunile Interactive, userul trebuie sa aiba un cont creat.

  9. Pentru a identifica userii care acceseaza serviciile oferite de Drept Online se stocheaza adresele IP ale calculatoarelor folosite de userii inregistrati pe situl nostru.
  Drept Online genereaza si stocheaza pe o perioada limitata punctajul obtinut la teste de userii de pe site, tipul testului folosit, precum si ultimile discutii de pe forumurile aflate pe Site. Aproximativ la o saptamana, datele privind testele sunt sterse.
  In afara de acestea, sunt stocate mesajele din Mesagerie pana in momentul in care userul sterge mesajul primit sau daca mesajul depaseste o vechime de 3 luni si nu a fost sters de catre destinatarul sau.

  10. Informatiile stocate pot fi folosite pana la stergere:
  a. pentru a solutiona eventualele plangeri legate de limbajul unor useri, sau alte cereri sau plangeri.
  b. pentru a pune in aplicare si a asigura respectarea regulilor aflate in sectiunile Termeni si Conditii si Politica de Securitate, precum si pentru a preveni incercarile de hacking impotriva Sitului.
  c. pentru a trimite o serie de anunturi ce contin informatii despre serviciile oferite, Site, sau contul userului.
  d. pentru marketingul nostru intern si pentru studiile noastre demografice in vederea realizarii unor servicii imbunatatite continuu.
  e. daca este nevoie, cu respectarea legilor, pentru a fi indicate oricarei instante judecatoresti, parchetului, sau altei autoritati.

  11. Parteneri si sponsori
  Situl nostru are legaturi de parteneriat cu alte Situri si este sponsorizat de alte Situri. Nu dam datele utilizatorilor nostri si nici adresele de email Siturilor partenere si/sau sponsori.

  12. Administratorii de Sectiuni
  Echipa care administreaza sectiuni ale Sitului este formata prin acceptul direct al membrilor ei, are un caracter voluntar, ambele parti putand renunta in orice moment la aceasta colaborare, fara instiintari prealabile. Administratorii de sectiuni isi vor desfasura activitatea in conformitate cu Regulamentele propriilor sectiuni si cu respectarea legilor in vigoare, DreptOnline.ro neasumandu-si responsabilitatea pentru activitatile desfasurate de acestia. DreptOnline.ro va desfasura, insa, o integrare a acestora in cadrul echipei ce administreaza sectiunile Sitului

  13. Alte date si informatii
  Numele si adresele sunt transmise in cazul comenzilor inregistrate in Clubul cartii juridice ori de cate ori prin acordul cu Situl furnizorul se obliga sa trimita comanda.
  In orice alte conditii decat cele specificate la aceasta sectiune nu transmitem in nici un mod numele, adresa celor care ni le-au trimis.

  Drept Online
  www.DreptOnline.ro
  office@dreptonline.ro
  Termeni juridici, grupare tematica

 • Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  9 useri online

  Useri autentificati: