DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English


Distrugere arhiva veche
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   DreptOnline.ro :: Termeni si conditii de utilizare
1. Continutul Sitului
Siteul contine informatii de interes general, stiri, articole, precum si o serie de teste si sectiuni disponibile online.

Pentru a participa la aceste sectiuni disponibile online este necesara inregistrarea pe site cu un username si o parola.

2. Username-ul
Numele de user folosit nu trebuie sa contina cuvinte jignitoare, rasiste, care sa exprime violenta, ura, sau care sa incalce drepturile de autor ale altor situri sau produse aflate pe piata romaneasca. Username-ul este public, se poate vedea punctajul obtinut de acel user in Sectiuni interactive, de asemenea numele de user este disponibil in Lista userilor cu link direct de pe Site, precum si in lista userilor autentificati prezenti pe Site (Useri online).

3. Parola
Prin inregistrarea unui user, acesta isi da acordul ca parola sa fie stocata in sistemul DreptOnline.ro, si sa nu fie facuta publica decat la cererea persoanei care o solicita prin emailul specificat la inscriere in cazul in care acesta pretinde ca a uitat-o. Daca nu are specificat email,userul nu poate recupera o parola pierduta.

4. Sectiunea Cartilor Juridice
Sectiunea Cartilor Juridice are ca scop prezentarea unei selectii cat mai semnificative din domeniul juridic a unor titluri utile utilizatorilor DreptOnline.ro. In acest scop, DreptOnline.ro poate stabili parteneriate si colaborari cu furnizori importanti de carti juridice, cu directionarea catre facilitatile acestora de comanda online pentru cei care doresc sa comande unul sau mai multe titluri prezentate.

Relatia comerciala, gestiunea si responsabilitatea comenzilor de carti si abonamente juridice nu apartine DreptOnline.ro, cu direct Partenerilor care gazduiesc facilitatea de comanda si gestioneaza selectia de titluri prezente in sistem.

5. Intrarea in Sectiunea Dezbaterii Curente.
Regulat este pusa o tema de discutie cu link direct de pe pagina principala si din meniu. Prin participarea la discutiile existente pe Site, pentru cresterea calitatii discutiilor, va obligati sa folositi un limbaj adecvat tuturor categoriilor de varsta, sa nu jigniti ceilalti utilzatori si sa nu faceti reclama la produse, situri sau reclame la serviciile personale.

6. Folosirea Mesageriei
Prin folosirea Mesageriei va obligati sa nu utilizati amenintari, mesaje jignitoare, reclama (specificata la punctul 5 al prezentei sectiuni), hartuire sexuala, samd...
Ne rezervam dreptul de a bloca asemenea mesaje, de a le sterge la cererea persoanei vizate, precum si de a sterge mesajele cu acelasi continut trimise. In caz de abatere repetata sau in caz de atitudine ostila a celui care le-a trimis, ne rezervam dreptul de a sterge contul persoanei si in cazuri grave de a bloca accesul pe Site al persoanei respective.

7. Erori in program
In cazul descoperirii unor erori in program, aceste erori nu trebuie exploatate in folosul sau defolosul unei persoane. Cea mai buna cale, este aceea de a ne anunta despre existenta lor.

8. Ne rezervam dreptul sa stergem orice cont ce incalca regulile enuntate.

9. Proprietate intelectuala
Toate materialele prezente pe Site intra sub incidenta drepturilor de autor ale firmei SC ALIOTH SOFTWARE SRL. In mod exceptional, articolele ce au desemnat un autor, intra si in sfera drepturilor persoanei desemnate ca autor.
Sursele, programele si continutului acestui site sunt Popeanga Daniel, site-ul fiind administrat de SC ALIOTH SOFTWARE SRL.

10. GDRP
Portalul www.DreptOnline.ro nu solicita, nu stocheaza si nu prelucreaza date personale ale utilizatorilor/vizitatorilor sai. In prezent serviciul Newsletter al DreptOnline.ro este oprit si in momentul in care va fi reluat, activitatea se va desfasura in conformitate cu legislatia in vigoare aferenta GDPR.
Portalul www.DreptOnline.ro nu utilizeaza cookies. Pentru orice nelamurire sau solicitare din domeniul protectiei datelor cu caracter personal, va rugam sa transmiteti un e-mail la office@dreptonline.ro.Drept Online
www.DreptOnline.ro
office@dreptonline.ro
Termeni juridici, grupare tematica

Coordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
7 useri online

Useri autentificati: