DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente
Cursuri Lupu&Partners

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English





(P)Scoala de Muzica PianoForte, cursuri de canto, pian si vioara pentru copii si adulti

(P)Cursuri de Limbi Straine
(P)Traduceri si Interpretariat

Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Acte si documente necesare in vederea depunerii cererii pentru acordarea dreptului de sedere permanenta in Romania
Material preluat de la Autoritatea pentru Straini




1. Strainii titulari ai unui drept de sedere temporara
  • a. documentul de trecere a frontierei (original / copie legalizata);
  • b. copii a actelor de stare civila;
  • c. acte doveditoare privind spatiul de locuit (original / copie legalizata);
  • d. acte doveditoare privind mijloacele de intretinere;
  • e. certificat de cazier judiciar;
  • f. dovada asigurarii sociale de sanatate;
  • g. taxe


    2. Refugiati recunoscuti de statul roman
  • a. documentul de trecere a frontierei de stat;
  • b. copii legalizate ale actelor de stare civila;
  • c. acte doveditoare privind detinerea sau folosirea spatiului de locuit (original / copie legalizata);
  • d. dovada asigurarii sociale de sanatate;
  • e. 2 fotografii recente;
  • f. taxe.

    (*) Valoarea in data de 11.06.2007 a taxei pentru SOLICITAREA DREPTULUI DE SEDERE PERMANENTA este de 3 RON/(30.000 ROL) - taxa consulara, reprezentand taxa cerere - O. G. nr. 24 / 1992 privind stabilirea serviciilor consulare si a taxelor percepute pentru prestarea acestora, cu modificarile si completarile ulterioare. Taxa se achita la Trezorerie / CEC in contul bugetului de stat cu nr. 20330102. Dupa obtinerea dreptului de sedere permanenta se vor mai achita taxele aferente.


    ---------------------------------------
    Material preluat de pe site-ul oficial al Material preluat de la Autoritatea pentru Straini: http://aps.mai.gov.ro/, document valabil in data de 11.06.2007
    ---------------------------------------


    Alte resurse





    Termeni juridici, grupare tematica



  • Coordonator
    Magdalena Popeanga

    Website administrat de
    Alioth Software
    Politica de securitate
    Termeni si conditii
     RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
    55 useri online

    Useri autentificati: