DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


ELSA Bucuresti a organizat un Concurs de procese simulate pe tema Arbitrajului International
22-05-2015
Sursa: Agerpres

------------------
ELSA Bucuresti, prin intermediul departamentului Activitati Academice, a organizat un Concurs de Procese Simulate pe tema Arbitrajului International, care a numarat 12 participanti, studenti in anii III si IV de studiu la Facultatea de Drept, precum si masteranzi in cadrul programului de Arbitraj International, organizati in 6 echipe a cate doi membri. Acesta a reprezentat faza finala a proiectului Legal Explorations - Arbitraj International, constand in 6 workshopuri, desfasurate sub forma unor prelegeri interactive pe teme din sfera arbitrajului international sustinute de experti in domeniu, urmate de etapa procedurii arbitrale simulate.

Juriul a fost format din domnii avocati Bogdan Marculet(Niculeasa Law Office), Marius Ezer(NNDKP) si Ioana Grigoras(Pelifilip).

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul sponsorilor: Societatea de Avocati Dragne si Asociatii, NNDKP, Niculeasa Law Office, Societatea Civila de Avocati Stoica si Asociatii, Tuca Zbarcea & Asociatii, precum si de sustinerea domnului profesor Claudiu-Paul Buglea, iar castigatorii au fost premiati cu bani si carti.

Primul loc a fost castigat de echipa formata din Oana Todeila, de asemenea castigatoare a premiului "Cel mai bun orator", si Sabina Fugaru, in timp ce pe locul al II-lea s-au clasat Daiana Miu si Marinela Hapca. Premiul pentru cel mai bun memoriu a fost acordat echipei formate din Andreea Vezeteu si Monica Corchis. Premiantii au impartasit cu ELSA Bucuresti experienta participarii lor la eveniment:

 • "Am fost placut surprinsa de calitatea prezentarilor, in care speakerii nu s-au limitat doar la a ne prezenta punctele-cheie din materia arbitrajului international, ci au manifestat un real interes de a ne impartasi din experienta lor in domeniu. In plus, spetele din rundele procesului simulat au ridicat probleme de drept foarte interesante. M-am bucurat sa constat implicarea colegilor din anii III si IV, avand in vedere ca materia nu se studiaza in cadrul programului de licenta. Felicit organizatorii pentru alegerea temei frumoase a proiectului si sper sa devina o traditie organizarea acestuia."(Daiana Miu);
 • "Participarea la procesul simulat organizat de ELSA s-a dovedit o experienta benefica. Am fost incantata de oportunitatea de a pleda in fata unui tribunal arbitral si de a cunoaste direct procedura de desfasurare a unui arbitraj. Astfel de proiecte ne aduc mai aproape de practica, ne ajuta sa ne evaluam si sa ne dezvoltam calitatile de viitori juristi. Arbitrajul este un domeniu extrem de interesant, asa ca tin sa felicit ELSA pentru initiativa si sper ca proiectul "Legal Explorations: Arbitraj International" sa devina o traditie!"(Oana Todeila).

  ELSA (The European Law Students` Association) este o asociatie internationala, independenta, apolitica, condusa de si pentru studenti. ELSA Romania este singura asociatie a studentilor la drept care activeaza la nivel National. Parte a ELSA Romania, grupul local ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evolutia tinerilor in sistemul juridic. • Dreptul mediului. Editia 4
  Dutu Andrei,Dutu Mircea

  Detalii si comenzi
  Pret lei: 79.967.92


  Comentarii introduse

  Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


  Introduce un comentariu


  Nu poti introduce un comentariu nou
  fara a fi inregistrat - Login
  Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:  Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  34 useri online

  Useri autentificati: