DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Conferinta Nationala de Fiscalitate, ELSA Bucuresti
21-05-2015
Sursa: ELSA Bucuresti

------------------
In perioada 5-7 mai, la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, s-a desfasurat cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale de Fiscalitate.

Anul acesta, conferinta a tratat aspecte nationale si internationale din legislatia fiscala, incluzand 2 zile de prelegeri, precum si o zi cu 3 workshop-uri, iar temele dezbatute au privit noile coduri, fiscal si de procedura fiscala, influentele aderarii la Uniunea Europeana asupra fiscalitatii in Romania, mijloace de reprimare a evaziunii fiscale - loteria bonului fiscal, despre fiscalitate si moralitate - impozitul pe venit si contributiile sociale obligatorii, masurile OECD cu privire la erodarea bazei impozabile si transferul profiturilor, aspecte fiscale internationale structurile de tip holding, introducerea in contenciosul fiscal si o analiza a securitatii sociale internationale.

Prelegerile au fost sustinute de nume importante din domeniul fiscalitatii, juristi si economisti deopotriva, precum: dna Diana Magdalena Bulancea, judecator in cadrul Curtii de Apel Bucuresti- sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal, detasata in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Serviciul contencios al Uniunii Europene, agentul guvernamental pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene, dl Bogdan Iacob, prep. univ. drd. la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, avocat in cadrul Cabinetului Individual de Avocatura Iacob M. Mihai-Bogdan, dl Mihai Ruiu, reprezentant al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, profesor universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, dl Dan Schwartz, managing partner in cadrul companiei RSM Scot, din top 10 cele mai mari retele independente de audit, finante, taxe si consultanta din lume, dl Gabriel Biris, partener fondator in cadrul firmei de avocatura BirisGoran, unul din cei mai importanti experti fiscali din tara, cu peste 19 ani de experienta in domeniu , dl Dan Dascalu, expert in probleme de drept fiscal, drept administrative si dreptul muncii, partener D&B David si Baias, dl Gabriel Sincu, director executiv in cadrul departamentului de asistenta fiscala al companiei Ernst&Young, cu peste 16 ani de experienta in consultanta fiscala, contabilitate si externalizarea serviciilor de salarizare pentru numeroase companii de mari dimensiuni, membru al comisiei de consultare din cadrul Consiliului Investitorilor Straini, dl Edwin Warmerdam, tax partner in the Tax Advisory Services Department in cadrul Mazars Romania, expert in real estate, finante si energie, dl Andrei Iancu, senior asociat in cadrul Dragne&Asociatii si asistent univ. dr. la Facultatea de Drept si dl Claudiu Ionita, Senior Tax Consultant in cadrul Mazars Romania.

Publicul tinta al conferintei s-a axat catre studenti ai facultatilor de drept din tara, dar si cu profil economic, precum si practicienilor in domeniul dreptului si al fiscalitatii in general. Pastrand traditia si abordand subiecte diverse, dar actuale, conferinta a fost un real succes, reunind un numar de aproximativ 132 de participanti, in cele 3 zile.

In final, ELSA Bucuresti multumeste partenerilor evenimentului, BirisGoran, pentru ajutorul oferit in scopul organizarii acestei conferinte.

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociatie internationala, independenta, apolitica, condusa de si pentru studenti. ELSA Romania este singura asociatie a studentilor la drept care activeaza la nivel National. Parte a ELSA Romania, grupul local ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evolutia tinerilor in sistemul juridic.Contenciosul fiscal. Editia 2
Fanu-Moca Adrian

Detalii si comenzi
Pret lei: 5445.9


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  26 useri online

  Useri autentificati: