DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


"Drum in Drept" – singurul ghid de cariera juridica din Romania – a ajuns la cea de-a patra editie!
30-11-2014
Sursa: ELSA Bucuresti

------------------
Dificultatea alegerii drumului profesional potrivit, dintre atat de multe variante pe care ti le ofera absolvirea Facultatii de Drept, face cu adevarat necesar un ghid de cariera, care sa ofere informatii din culisele profesiilor juridice sau ale celor conexe Dreptului. Dinamica domeniului juridic si nevoile studentilor, aflate in continua schimbare, au facut ca prima editie Drum in Drept sa aiba nevoie de continuari. De la o editie la alta, profesiile prezentate in ghid au devenit tot mai variate, iar intrebarile adresate juristilor sunt tot mai iscoditoare.

Pasiunea – cheia principala a succesului

Editia a patra a ghidului de cariera juridica introduce pe langa rubricile deja traditionale, precum : Juristi pe care ii admiram, Tιte a tιte cu profesiile juridice, Oportunitati juridice etc., o rubrica intitulata Drumuri neconventionale incepand cu Dreptul, in care sunt prezentate povestile de cariera ale unor persoane care, cu toate ca au absolvit Facultatea de Drept, nu s-au identificat cu niciuna dintre profesiile juridice clasice si au ales sa-si urmeze pasiunile spre cariere neobisnuite pentru cineva care este de formatie jurist. Ideea principala, promovata in aceasta editie, este aceea ca prima adevarata cheie a succesului este pasiune, deoarece doar ea iti poate fi motor, pentru a munci neobosit, pentru a-ti asuma mereu noi provocari, pentru a-ti antrena intreg talentul in activitatea desfasurata, toate acestea, impreuna, fiind garantii ale succesului profesional.
La indeplinirea obiectivului ghidului, acela de a fi o "harta" care sa ii ajute pe tinerii absolventi de drept sa aleaga "calea" cea mai buna prin "taramul labirintic" al carierelor juridice, conttribuie cu succes si blogul Drum in Drept, care se doreste un sprijin pentru studenti, in intervalul scurs intre doua editii Drum in Drept.

Conferinta de lansare – intalnire mult asteptata
Conferinta de lansare a ghidului de cariera juridica Drum in Drept este un eveniment important sub mai multe aspecte: pe de-o parte reprezinta primul pas spre distribuirea ghidului catre publicul sau tinta – studentii la Drept, pe de alta parte este prilejul, asteptat de catre echipa Drum in Drept vreme de doi ani, de a se intalni fata in fata cu beneficiarii proiectului, cu care s-a pastrat legatura in tot acest timp prin intermediul blogului si al paginii de facebook.

Asadar, daca esti student la Drept si Drum in Drept ti-e prieten deja sau daca n-ai avut inca ocazia de a rasfoi un ghid si ai nevoie de un sprijin in alegerea carierei, te asteptam pe 4 decembrie 2014, la Teatrul Elisabeta, intre orele 11:15 – 16:00, la Conferinta de Lansare a ghidului de cariera juridica "Drum in Drept"! Aceasta va fi structurata pe doua parti – una dintre ele va fi dedicata in exclusivitate avocaturii – cea mai populara dintre profesiile juridice si va reprezenta cadrul in care vom incerca sa aflam raspunsul la intrebarea: Cum imi aleg specializarea in avocatura?. Cealalta parte va fi mai generala, vom avea invitati din profesii juridice variate care vor impartasii studentilor o parte dintre surprizele pe care le-au intalnit in practica. In calitate de speakeri la prima parte, vor fi invitati reprezentanti ai tuturor caselor de avocatura

 • partenere ale proiectului, iar cea de-a doua parte a conferintei va fi sustinuta de profesionisti recunoscuti. Cu toate ca o numim conferinta, evenimentul de lansare va fi o dezbatere utila intre studenti si practicieni, de la care studentii vor pleca, speram, cu o imagine mai clara asupra viitorului lor profesional, iar practicienii vor pleca avand satisfactia ca, impartasindu-si experienta au contribuit la destinul profesional al unor tineri ambitiosi.

  Speram ca v-am starnit interesul si va invitam sa urmareriti pagina noastra de Facebook www.facebook.com/drumindrept, precum si blogul dedicat proiectului http://www.drumindrept.ro/blog/ .

  Detalii:
  Denisa Brinzei, Director Public Relations
  ELSA Bucharest
  pr@bucuresti.elsa.ro • Tehnici si instrumente de recrutare si selectie
  Ion Stegaroiu,Nicoleta-Valentina Florea

  Detalii si comenzi
  Pret lei: 39.933.92


  Comentarii introduse

  Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


  Introduce un comentariu


  Nu poti introduce un comentariu nou
  fara a fi inregistrat - Login
  Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:  Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  51 useri online

  Useri autentificati: