DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Horea Popescu preia coordonarea practicii de Corporate M&A in CMS la nivel regional
05-05-2020
Sursa: Ionel BARBALAU, PRAIS Corporate Communications

------------------
Firma internationala de avocatura CMS anunta numirea lui Horea Popescu in pozitia de coordonator al practicii de drept corporativ / fuziuni si achizitii in Europa Centrala si de Est, incepand cu data de 1 mai 2020, o practica ce reuneste aproape 100 de parteneri si alti avocati din regiune.

Avand o experienta in avocatura de peste 20 de ani, Horea Popescu a fost implicat de-a lungul timpului intr-un numar mare de tranzactii importante atat in Romania cat si la nivelul CEE, acordand consultanta juridica unei game variate de clienti nationali si internationali. Specializat in fuziuni si achizitii, private equity, restructurari si tranzactii comerciale, tranzactii pe pietele de capital, dreptul concurentei si privatizari, Horea Popescu detine o experienta vasta in proiecte sofisticate, multi-jurisdictionale, acorperind o gama larga de sectoare precum energie, tehnologie, media si telecomunicatii, servicii bancare si financiare, asigurari, bunuri de larg consum si drept imobiliar.

"Suntem incantati de numirea lui Horea ca lider al practicii CMS de Corporate M&A din regiune. Aceasta reusita confirma succesul biroului CMS din Romania in dezvoltarea de practici regionale, unice in piata din Romania. Noi am reusit sa dezvoltam o echipa de exceptie, cu o experienta foarte valoroasa in coordonarea de proiecte transfrontaliere. Aceasta numire reprezinta o recunoastere a cresterii impresionante a biroului CMS din Bucuresti din ultimii ani", a declarat Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS Romania.

"Horea s-a dovedit a fi un lider foarte capabil in calitatea sa de coordonator al echipei de Corporate M&A din Romania. Vasta sa experienta in domeniu si angajamentul de lunga durata fata de dezvoltarea profilului practicii noastre de Corporate M&A il fac pe Horea sa fie pozitionat ideal pentru a prelua coordonarea la nivel regional si de a consolida CMS ca lider de piata", a afirmat Dora Petranyi, Managing Director al CMS pentru regiunea Europei Centrale si de Est.

"Sunt onorat de numirea mea ca Head of Corporate M&A la nivel regional. Traversam o perioada de incertitudine fara precedent, dar bazele firmei noastre si echipa raman puternice. Astept cu nerabdare sa colaborez cu colegii mei parteneri, precum si cu toti colegii avocati din CMS la nivel regional si global. Impreuna vom continua dezvoltarea practicii noastre si vom promova noi oportunitati de afaceri pentru clientii CMS", a declarat Horea Popescu.

Coordonator al departamentului de Corporate M&A in Romania de peste sase ani, Horea Popescu a fost implicat in numeroase tranzactii transfrontaliere cu impact major pe piata din Romania si din regiune, respectiv vanzarea activelor Liberty Global catre Vodafone, Liberty Global la vanzarea activitatii sale de televiziune DTH in CEE si Luxemburg, Advent International si Zentiva in achizitia operatiunilor Alvogen din CEE, numeroase achizitii ale Bitdefender in Europa etc.

Editiile din acest an ale publicatiilor juridice de prestigiu Legal 500 EMEA, Chambers and Partners si IFLR1000 il descriu pe Horea Popescu ca fiind "unul dintre cei mai proeminenti avocati de M&A din Romania, avand o reputatie remarcabila, de lunga durata, pe piata avocaturii de afaceri
".

CMS este a cincea firma de avocatura ca marime din lume, avand 4.800 avocati si peste 1.100 parteneri in 41 de tari, fiind o organizatie dinamica, in continua dezvoltare, cu o activitate de practica remarcabila, de peste 30 ani in Europa Centrala si de Est. Anvergura CMS nu este data doar de marime, ci si de expertiza si inovare, cu practici de top in sectoare de relevanta internationala. Strategia biroului local din Bucuresti este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integranta a abordarii globale a CMS si de a-si consolida caracterul de hub de excelenta cu relevanta regionala, alcatuit din experti capabili sa coordoneze tranzactii complexe, multi-jurisdictionale.Codul fiscal si Normele metodologice. Cod 564. Actualizat la 1.03.2015
Editie coordonata si prefatata de Bragaru Mihai

Detalii si comenzi
Pret lei: 69.959.42


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  38 useri online

  Useri autentificati: