DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Detaliu stire


Cautare stiri:    
Promovare Traducatori
FIDES TRADUCERI
Bd. Hristo Botev nr.9, sector3, Bucuresti, Bucuresti
Detalii Birou: FIDES TRADUCERI


Vicepresedintele ONJN: Scopul nostru nu este neaparat de a sanctiona jucatorii care au pariat pe site-urile de jocuri de noroc
29-10-2015
Sursa: Agerpres

------------------
Inspectorii Oficiului National pentru Jocurile de Noroc (ONJN) vor stabili sanctiunile pe care le vor primi jucatorii care au pariat pe site-urile neautorizate de jocuri de noroc, dar scopul nostru nu este neaparat de a sanctiona, ci ne gandim si la partea preventiva, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Gabriel Gheorghe, vicepresedintele ONJN.

'Inspectorii Oficiului vor stabili sanctiunile pentru fiecare jucator care a accesat si a jucat pe site-urile neautorizate de jocuri de noroc. Deocamdata, facem o analiza a situatiei pentru fiecare site in parte. Banii se pot returna catre jucatori. La momentul actual, este in curs derularea activitatii de selectie si monitorizare a jucatorilor care au pariat pe site-urile respective. Nu avem inca o situatie concreta. Exista si varianta unui avertisment daca fapta nu este foarte grava, mai ales in cazul in care vorbim despre prima abatere. Vom merge si pe partea preventiva de informare a jucatorului sa nu mai acceseze site-urile ilegale. Cei care au primit procesele verbale de amenda raman sa plateasca si, probabil, ca vorbim despre jucatori care au jucat sume mari de bani. Repet, scopul nu este de sanctiona in mod automat si incercam sa mergem pe faza de preventie. NU era nici vina jucatorului in totalitate', a afirmat Gheorghe.

La randul sau, directorul general al Directiei de Informatizare si Monitorizare din cadrul Oficiului National pentru Jocurile de Noroc (ONJN), Sebastian Ionescu, a mentionat ca numarul site-urilor care organizeaza in mod ilegal jocuri de noroc cuprinde, la ora actuala, aproximativ 150 de organizatori.

'Exista o lista neagra a site-urilor de jocuri de noroc care se regaseste pe site-ul Oficiului National pentru Jocurile de Noroc. Aceasta lista trebuie implementata de toti providerii de internet, in sensul restrictionarii acestor site-uri. Multi provideri au implementat aceasta lista, de a restrictiona accesul romanilor la acest tip de site-uri. Numarul site-urilor se actualizeaza lunar, iar acum sunt in jur de 150', a afirmat Ionescu.

Reprezentantul ONJN a precizat ca, in mod normal jucatorii care au depus fonduri pe un astfel de tip de site ar trebui sa primeasca banii inapoi de la organizatori pe acelasi canal prin care s-au operat tranzactiile.

'Pentru jucatorii care au fonduri pe aceste site-uri, organizatorul este obligat cumva sa le returneze acesti bani pe acelasi canal pe care au fost platiti. In ceea ce priveste sanctiunile la adresa jucatorilor, nu va pot raspunde concret la acest lucru pentru ca acestea depind de decizia Directiei de control din cadrul Oficiului, care va stabili gravitatea faptei. In cazul site-ului Bet 365 exista o informare, in sensul ca nu mai are drept de operare in Romania, deci nu mai poate oferi jucatorilor romani posibilitatea de a juca. Operatorul nu se afla in lista neagra pentru ca a functionat o perioada in mod legal. Acesti jucatori au dreptul de a-si retrage banii depusi in contul respectiv', a explicat directorul ONJN.

Recent, informatii publicate in mass-media anuntau faptul ca mai mult de 50.000 de romani ar urma sa fie amendati cu pana la 10.000 de lei fiecare, pentru ca au jucat pe site-uri de pariuri fara autorizatie in Romania. In acest sens, ONJN ar fi inceput procedurile legale impotriva pariorilor care nu au respectat legea, urmand a fi notificati, in urmatoarele sase luni.

Lista neagra a organizatorilor ilegali de jocuri de noroc poate fi consultata pe pagina de internet a Oficiului National pentru Jocurile de Noroc.Noul Cod de procedura penala si Legea pentru punerea in aplicare. Cod 582. Actualizat la 20.10.2015
Edi#355ie coordonat#259 #351i prefa#355at#259 de Mihail Udroiu

Detalii si comenzi
Pret lei: 14.912.7


Comentarii introduse

Fii primul care comenteaza - Login si formularul de mai jos, in cadrul acestei pagini


Introduce un comentariu


Nu poti introduce un comentariu nou
fara a fi inregistrat - Login
Echipa Redactorilor de stiri DreptOnline.ro:Linkuri rapide
 • Pagina de stiri
 • Pagina principala
 • Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  36 useri online

  Useri autentificati: