DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Targul Economico-Juridic EconomicFest


Eveniment Targul Economico-Juridic EconomicFest
Organizator EconomicFes
Data inceput 15-10-2009In perioada 15-18 octombrie 2009, World Trade Center Bucuresti gazduieste prima editie a Targului Economico-Juridic EconomicFest.

Evenimentul reprezinta un concept integrat si inedit pe piata expozitionala din Romania, dedicat tuturor celor care isi desfasoara activitatea direct sau conex in sectorul economico-juridic.

In calitate de expozanti, vor participa la eveniment: companii de training si consultanta economico-juridica, de afaceri, management, marketing, elaborare proiecte pentru accesare fonduri structurale, furnizori de solutii informatice, editori de carte, firme de audit si contabilitate, consultanta in domeniul resurselor umane si formare profesionala, case de avocatura specializate in principal pe problematica economica, banci, firme de brokeraj, ziare si reviste de profil. In cadrul targului, expozantii pot comunica direct cu un numar mare de persoane din publicul tinta, au posibilitatea de promovare si vanzare a produselor si serviciilor, pot organiza actiuni de marketing, lansari si prezentari de produse si servicii, activitati de relatii publice, au la dispozitie spatiu publicitar in materialele de promovare, in catalogul si pe site-ul evenimentului. Targul EconomicFest va beneficia de prezenta unor personalitati remarcabile in domeniu, atat din Romania cat si din afara tarii si va dispune de o ampla mediatizare.

Pe parcursul celor patru zile de desfasurare a evenimentului EconomicFest, sunt programate o serie de manifestari, forum, conferinte, workshopuri, dezbateri pe teme de real interes, adaptate si menite sa sustina, sa completeze si sa vina in sprijinul cerintelor tot mai acute de imbunatatire a situatiei actuale, printr-o mai buna informare si identificare de solutii optime adaptate specificului de activitate.

Conferintele care se vor derula in cadrul EconomicFest au ca obiectiv general dezbaterea si identificarea solutiilor economice necesare si fezabile in contextul climatului actual si asigurarea diseminarii informatiilor cu privire la oportunitatile generale si specifice de afaceri.

Programele vor fi sustinute de reprezentanti din cadrul celor mai importante institutii, companii, cei mai apreciati traineri, consultanti, analisti, lideri de opinie din mediul academic, de business si clasa politica.

Conferintele se adreseaza administratorilor de societati, directorilor de institutii si organizatii, sefilor de departamente, economistilor, juristilor, oamenilor de afaceri proactivi, trainerilor, consultantilor si tuturor celor preocupati de identificarea de noi solutii pentru atingerea obiectivelor in contextul actual extrem de dificil pentru mediul de afaceri.

Sunt invitati sa viziteze targul EconomicFest toti cei care sunt preocupati in mod direct sau conex de activitatile economico-juridice. Daca sunteti interesati de perfectionare profesionala, de gasirea unui training specializat, de solutii informatice adaptate cerintelor dumneavoastra, care sa va eficientizeze munca de zi cu zi, de accesare a fondurilor structurale, daca sunteti in cautarea unui angajat nou, a unui consultant, a unui avocat sau, de ce nu, a unor idei sau parteneri de afaceri, vizitati EconomicFest.

Programul de vizitare a targului:
 • Joi, 15 octombrie intre orele 10.00 - 20.00;
 • Vineri, 16 octombrie intre orele 10.00 - 20.00;
 • Sambata, 17 octombrie intre orele 10.00 - 20.00;
 • Duminica, 18 octombrie intre orele 10.00 - 17.00.

  Intrarea la targ va fi libera.

  Incredintati ca, prin complexitatea si actualitatea problematicii sale, acest eveniment expozitional va raspunde intr-un inalt grad preocuparilor stringente ale tuturor celor implicati in activitati economico-juridice, organizatorii nutresc convingerea ca prima editie a Targului economico-juridic EconomicFest se va bucura de o participare numeroasa si activa a tuturor celor angajati si interesati de acest domeniu.

  Fiti bineveniti la Targul economico-juridic EconomicFest!

  Cu deosebita consideratie,
  Ionescu Mirela Melania Project Manager EconomicFest
  Bd. Marasti nr.59, sect.1, Bucuresti
  Tel.: +40 21 310.13.62
  Fax: +40 21 310.13.62
  Mobil: +40 728.243.149
  mirela.ionescu@economicfest.ro
  www.economicfest.ro
 • DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  35 useri online

  Useri autentificati: