DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Conferinta Nationala EDUGATE


Eveniment Conferinta Nationala EDUGATE
Organizator EDUGATE
Data inceput 21-04-2007


EDUGATE- Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati are deosebita placere de a va invita sa participati la Conferinta Nationala EDUGATE, eveniment ce va avea loc intre 21-22 Aprilie 2007 la Colegiul Iulia Hasdeu din Bucuresti. Conferinta se doreste atat o platforma de informare si de lansare a conceptelor, a programelor si platformei educatiei de excelenta cat si o invitatie la dialog creativ, o invitatie pentru implicare responsabila a cadrelor didactice, a factorilor de decizie, a presei si a mediului de afaceri in sustinerea educatiei de excelenta - educatia performanta, competitiva si capabila sa formeze resursa umana necesara Romaniei pentru integrare in Uniunea Europeana.

Agenda Conferintei cuprinde prezentarea legii 17/2007 si a metodologiilor de aplicare a legii, lansarea dezbaterilor pe baza programului „Scoala pe Bune”, programul national de dezvoltare a educatiei de excelenta (Gifted Education), oferte de finantari in programe educationale si formarea de echipe, lansarea ofertelor de programe din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii, Grundwig, Educatia 2000 + dar si a altor ofertanti, prezentarea cursurilor pentru formatori in domeniul fondurilor structurale europene, lansarea de evenimente si oferte de cursuri: Mai - Conferinta Infospeed (lansata de Infospeed); Iunie - Programul „Scoala pe Bune”; Iunie - Curs de formare specialisti in Gifted Education (lansat de IRSCA Gifted Education); Septembrie - Concursul National de Creativitate „Esente tari”. Companii, organizatii non-profit si institutii sunt invitate sa isi faca cunoscute ofertele de colaborare si sustinere prin programe si resurse a educatiei de excelenta; agenda este deschisa propunerilor din partea participantilor. Materialele sustinute in cadrul Conferintei vor fi publicate pe websitul www.supradotati.ro, cu acordul autorilor.

Evenimentul este deschis participarii publicului larg.

Detaliile de inscriere la Conferinta Nationala EDUGATE se gasesc la pagina web: http://www.supradotati.ro/conferinta_EDUGATE.php

EDUGATE este un consortiu de organizatii, institutii si firme care au expertiza in educatia de excelenta. EDUGATE este de asemenea si un program national de imbunatatire a educatiei din Romania la care au aderat si continua sa adere organizatii si institutii, scoli si specialisti in educatie. In actualul mandat organizatia lider a EDUGATE este IRSCA Gifted Education. Web: www.supradotati.ro/edugate

IRSCA Gifted Education este o asociatie non-profit, inregistrata in registrul asociatiilor si fundatiilor cu nr. 36/13.09.2004, cu o activitate recunoscuta la nivel national si international, partener UNESCO, membru deplin WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children si respectiv ECHA - European Council for High Ability - cele mai inalte foruri internationale in domeniul educatiei tinerilor si copiilor supradotati si talentati (gifted education). Initiator si prim fondator al Consortiului EDUGATE- Consortiul Roman pentru Educatia Tinerilor si Copiilor Supradotati si Talentati precum si initiatorul legii educatiei tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta – Legea nr.17/2007 intrata in vigoare la 18.01.2007. Initiatorul primului Program National Gifted Education, al Institutului National Gifted Education, al primei conferinte nationale asupra educatiei tinerilor si copiilor supradotati si talentati, al programelor de descoperire a potentialului tuturor copiilor, al programelor de invatare accelerata, consultanta, mentorat si de imbogatire a curriculei scolare.
DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
38 useri online

Useri autentificati: