DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Managementul proceselor ascunse din organizatii


Eveniment Managementul proceselor ascunse din organizatii
Organizator PublicShare
Data inceput 21-03-2007


Una dintre cele mai dificile sarcini ale unui manager este aceea de a gestiona procesele de schimbare in cadrul organizatiei, deoarece produc reactii emotionale profunde care nu pot fi rezolvate doar pe baza unor argumente logice. In cadrul conferintei PSIHOLOGIA LA LOCUL DE MUNCA, editia a 4-a cu tema: Patologii organizationale. Cum le recunosti? Cum le tratezi?, organizata de PublicShare miercuri 21 martie la Hotel Novotel, se va desfasura workshopul Managementul proceselor ascunse din organizatii, sustinut de Daniel Bichis, tranier NLP si EQ de la Competent Consulting.

Aceste procese, efectele lor si modalitatile optime de gestionare vor fi revelate si investigate experiential pe baza modelului de inteligenta emotionala (EQ) 6 Seconds, la cinci niveluri:
 • efectul experientelor anterioare (patternuri comportamentale),
 • agendele ascunse,
 • convingerile si valorile individuale si de grup,
 • imaginea de sine si rolul in cadrul grupului,
 • reactii emotionale profunde (proiectie, transfer, alte mecanisme de protectie ale eului).

  Participantii vor putea astfel sa identifice competentele de inteligenta emotionala individuale si de grup care sustin raspunsul constructiv la provocarea indusa de schimbare. O discutie bazata pe exemple din experienta reala va facilita transformarea descoperirilor experientiale in solutii imediat aplicabile.

  Daniel Bichis este singurul roman certificat in calitate de Trainer de inteligenta emotionala si Consultant SEI de catre Fundatia 6 Seconds - SUA. Daniel este de asemenea trainer NLP, certificat in anul 2000 de catre Society of NLP - SUA si are formari aprofundate in terapia sistemica, experientiala si Gestalt. Are o indelungata experienta de coaching individual, de familie si de grup, specialitatea sa fiind facilitarea schimbarilor din viata, cariera sau organizatii, pe baza unei abordari holistice. Este membru al International Coaching Association, Society of NLP, International Association of NLP Trainers (IANLP) si al retelei internationale de traineri EQ 6 Seconds.

  Acest workshop este inclus in programul Conferintei Mondiale NexusEQ 2007, ce va avea loc in septembrie la Johannesburg (Africa de Sud). Daniel este singurul prezentator din Europa de Est admis sa sustina un workshop de 45 de minute, alaturi de marile nume ale inteligentei emotionale: Daniel Goleman, Peter Salovey, Annie McKee, Anabel Jensen, Joshua Freedman.

  Competent Consulting - liderul formarilor NLP de clasa business si promotorul aplicarii EQ pentru dezvoltarea organizationala - ofera tuturor participantilor la conferinta ocazia de a-si masura nivelul de inteligenta emotionala cu ajutorul testului SEI. Distribuit in Romania exclusiv de catre Competent Consulting, SEI face parte din a doua generatie de teste de inteligenta emotionala si, la ora actuala, este cel mai complex si mai bine structurat. Alaturi de Raportul privind Calitatile de Inteligenta Emotionala (pe care-l vor primi gratuit participantii la conferinta), sunt disponibile Raportul de Dezvoltare, Raportul de Leadership si Raportul de Grup.

  Acestea sunt instrumente ce si-au demonstrat capacitatea de a directiona planul de dezvoltare personala atat al celor interesati de maximizarea exprimarii propriului potential, cat si al managerilor si tuturor celor ce vizeaza pozitia de lider. SEI ofera solutii si strategii aplicabile atat la nivel individual, cat si organizational, constituind baza unei abord

  ari de coaching eficiente si ancorate in realitatea organizationala.

  Va asteptam atat la workshop, in sala Paris I intre orele 14:30-15:30, cat si la networking, pentru a discuta despre modul in care va putem ajuta prin formari de Business NLP si EQ, sau prin executive coaching si traininguri de soft skills. Si asta pentru ca toti cei care ne cunosc o confirma: succesul dumneavoastra este profesia noastra.

  Profilul companiei
  Competent Consulting ofera consultanta si training in domeniul dezvoltarii personale si organizationale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP si inteligenta emotionala pentru a asigura clientilor sai avantaje asupra competitorilor si obtinerea de efecte economice notabile prin investitii minime. Deviza Competent Consulting este "Succesul dumneavoastra este profesia noastra".
 • DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  44 useri online

  Useri autentificati: