DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Congresul National al Studentilor la Comunicare. Cursa contra timp


Eveniment Congresul National al Studentilor la Comunicare. Cursa contra timp
Organizator PRIME Romania
Data inceput 22-03-2007


Cum abordam criza in mod profesionist? Acesta este raspunsul pe care il vor da specialistii in comunicare, relatii publice, politica, management si mass media invitati la Congresul National al Studentilor la Comunicare. Cea de-a patra editie poarta numele Cursa contra timp. Comunicarea de Criza si va avea loc intre 22-24 martie 2007.

Indiferent de domeniul in care se produce criza - organizational, politic sau mediatic o gestionare eficienta presupune o strategie de comunicare la fel de eficienta care sa raspunda noilor cerinte impuse de aparitia unei situatii neasteptate. In cadrul acestui eveniment, invitatii vor incerca sa ofere o imagine complexa si cat mai completa a conceptului tema. Invitatii din prima zi, Robert Turcescu, Ion Chiciudean, Fulga Dimitrescu sau Razvan Dumitrescu propun o viziune de ansamblu asupra acestui fenomen. Criza organizationala este abordata din unghiul mecanismelor utilizate pentru depasirea crizei de catre specialisti precum Ioana Manoiu (GMP), Sorana Savu (Premium Communication), Thomas Achelis (Forum for International Communications). Conferintele din cea de-a doua zi se axeaza pe criza politica, analizata de nume ca Victor Ponta (PSD), Corina Dragotescu (Realitatea TV), Marie-Rose Mociornita sau Bogdan Teodorescu (profesor SNSPA). In continuare, Mircea Vasilescu (Dilema Veche) si Mircea Toma (Agentia de Monitorizare a Presei) vor reliefa trasaturile specifice situatiilor critice ce afecteaza mass media. Participantii vor avea ocazia sa aprofundeze aspecte specifice ale comunicarii de criza si sa puna in practica cunostintele dobandite pe parcursul celor doua zile de conferinte in cadrul atelierelor de lucru pe care le vor sustine reprezentanti ai principalelor agentii de Relatii Publice din Romania pe 24 martie, la Facultatea de Litere.

PRIME Romania se bucura in demersul sau de sprijinul Lamonza, partener oficial, BCR, Nescafe, Quadrant Amroq Beverages, Carturesti si Brandbuilders. De asemenea, evenimentul este sustinut de Realitatea TV, Partener TV exclusiv, Student FM, Cotidianul, Dilema Veche, StudentMax, Wall-Street, eWEEK, PRwave, Studentie.ro, Rospotline, Comunicatedepresa.ro, StudentCV, Onlinestudent, RATB si OOPS Media. Evenimentul va fi gazduit, ca si in editiile precedente, de catre Muzeul National de Arta al Romaniei (in cele doua zile de conferinte) si Facultatea de Litere (in ziua de workshopuri). Pentru mai multe detalii despre participare, accesati site-ul www.cnsconline.ro, site realizat de Digital Image, companie care ofer? servicii complete de web design si multimedia.

Congresul National al Studentilor la Comunicare este un eveniment marca PRIME Romania, filiala romana a Asociatiei Europeane a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare. In prezent, la nivel european, PRIME numara peste 600 de membri din 16 tari si 8 tari candidate, iar in Romania peste 100 de membri in Bucuresti, Iasi si Timisoara, dintre studentii la Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism si alte domenii adiacente. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.cnsconline.ro.
DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
41 useri online

Useri autentificati: