DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

EQ-IQ+


Eveniment EQ-IQ+
Organizator IRSCA Gifted Education
Data inceput 03-02-2007


IRSCA Gifted Education ofera incepand cu 3 februarie 2007 cursul apartinand Programului National Gifted Education: EQ-IQ+ curs de invatare accelerata.

Intr-o lume unde ca niciodata in istorie se accentueaza cultura invatarii, supravietuirea si sanatatea indivizilor si a organizatiilor de astazi depinde de abilitatea lor de a invata.

Cursul EQ-IQ+, unic pe piata educationala din Romania, urmareste dezvoltarea invatarii accelerate, o invatare fara retete sau repetitii, ce urmareste dezvoltarea abilitatilor de a gandi, de a intreba, de a explora: invatarea care creeaza si sa se dezvolta constant. Printre beneficiile invatarii accelerate se numara: descatusarea imaginatiei creatoare, implicarea totala in invatare, crearea unui mediu sanatos de invatare, marirea vitezei de invatare si dezvoltarea acesteia, imbunatatirea memoriei si obtinerea de performante, construirea unor comunitati reale de invatare.

Invatarea este predata ca tehnica de emancipare a personalitatii si de ridicare a nivelului parametrilor proprii si descoperirii de noi parametri; invatarea devine definitiva, creativa, aplicativa si automotivanta. Cursul, bazandu-se foarte mult pe tehnicile introduse de Dr. Gheorghi Lozanov, binecunoscut cercetator bulgar, urmareste determinarea hartii mentale, prezinta invatarea anticipativa, urmareste descoperirea hipersensibilitatilor, explica abordarea SAVI, etapele invatarii, muzica si jocul in invatare. In urma cursului, fiecare cursant obtine in cadrul unui sistem expert o metoda personalizata de lucru in ceea ce priveste invatarea (determinarea hartii mentale, analiza blocajelor si a ponderilor; descoperirea de noi parametri individuali pentru perfomanta; structura invatarii - procesul de concatenare a informatiei).

Aflat la a doua editie, cursul EQ-IQ+ a fost salutat si recomandat in numeroase articole in presa printre care se numara si Cotidianul - 'Metode de invatare accelerata', Evenimentul Zilei - 'Lectii de invatare cu rost'.

Cursurile sunt sustinute de Presedintele EDUGATE si IRSCA Gifted Education, Prof. Dr. Florian Colceag, cu peste 20 de ani experienta in gifted education si in antrenarea tinerilor olimpici la matematica cu care a obtinut mai mult de 60 de medalii de aur la competitiile internationale de matematica; reprezentant in Romania al International Council for Gifted and Talented Education.

Cursurile au loc la sfarsit de saptamana, sambata, timp de 8 saptamani, intre 14:00 - 17:30 la Colegiul National Mihai Viteazul din B-dul Pache Protopopescu 62. Un numar limitat de locuri va asteapta in aceasta sesiune, de aceeea va invitam sa va inscrieti cat mai curand.

Toti cei interesati pot afla detalii vizitand www.supradotati.ro, sectiunea Cursuri.


Despre IRSCA Gifted Education

IRSCA Gifted Education este o organizatie non-profit ce promoveaza si sprijina dezvoltarea persoanelor cu har si talent in toate domeniile, stiinta, arta, management, leadership si formeaza resurse umane capabile sa rezolve problemele de mare complexitate ale vremurilor noastre. Initiativa noastra este menita a aduce in Romania un program gifted education, pentru educatia copiilor si tinerilor supradotati. In 2005, IRSCA Gifted Education a initiat si a fondat EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati, care astazi coaguleaza eforturile reprezentatilor societatii civile, ai mediului de afaceri si institutional intr-un prim program national gifted education. EDUGATE este astazi una dintre cele mai mari initiative educationale private in Romania si totodata, initiatorul legii privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta (lege adoptata de Parlamentul Romaniei in decembrie 2006 si intrata in vigoare ca Legea 17/2007 in ianuarie 2007).

IRSCA Gifted Education este membru WCGTC, World Council for Gifted and Talented Children si ECHA, the European Council for High Ability, cele mai inalte foruri la nivel international si european in domeniul educatiei copiilor si tinerilor supradotati.

'Prin gifted education se respecta natura divina a omului si nu omul-marfa, omul de consum. Noi promovam omul creator, omul capabil sa-si dezvolte potentialele.', Florian Colceag, Presedinte EDUGATE si IRSCA Gifted Education. Adresa web: http://www.supradotati.ro
DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
39 useri online

Useri autentificati: