DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Dezbatere asupra integritatii in spatiul public si privat


Eveniment Dezbatere asupra integritatii in spatiul public si privat
Organizator Editura CH Beck
Data inceput 22-11-2017


Miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 12.00, Editura C.H. Beck organizeaza dezbaterea "Integritatea in spatiul public si privat". Evenimentul face parte din seria de manifestari prilejuite de editia cu numarul 24 a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura si se va desfasura in Pavilionul Central Romexpo, Sala "Bursa de contacte" nivel 3.20 stand 132.

Dezbatere asupra integritatii in spatiul public si privatMiercuri, 22 noiembrie 2017, ora 12.00, Editura C.H. Beck organizeaza dezbaterea "Integritatea in spatiul public si privat".

Evenimentul face parte din seria de manifestari prilejuite de editia cu numarul 24 a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura si se va desfasura in Pavilionul Central Romexpo, Sala "Bursa de contacte" nivel 3.20 stand 132.

Dezbaterea moderata de dna. jud. Rodica Aida Popa are ca punct de plecare studiile despre integritate publicate in lucrarea: "Integritatea in spatiul public si privat. Preventie si necesitate in asigurarea increderii in raporturile sociale" ale unor prestigiosi practicieni din diferite domenii: Rodica Aida Popa, George-Mihai Popa, Cristian Ducu, Mihai Acsinte, Oana-Raluca Banateanu, Stefan Deaconu, Bogdan Dima, Mihai-Adrian Hotca, Maria Maxim, Ianfred Silberstein.

Integritatea in mediul public si privat in Romania constituie o preocupare a societatii romanesti, in raport cu modul in care este perceputa activitatea functionarilor publici, dar si a entitatilor din mediul privat, in asigurarea increderii in activitatea pe care o desfasoara fiecare cetatean.

Integritatea este una din componentele esentiale ale oricarei persoane care confera stabilitate in exercitarea atributiilor concrete in domeniile in care iti desfasoara activitatea. Educatia confera incredere societatii in ansamblu atunci cand fiecare dintre noi suntem integrii. Integritatea in mediul public si privat in sistemul justitiei asigura incredere justitiabililor prin competenta, onestitate si umanitate in fiecare dintre functiile specifice de judecator, procuror, avocat, notar, consilier juridic, executor judecatoresc, contribuind la cultura juridica a societatii romanesti.

La dezbatere sunt invitati sa participe studentii, auditorii in justitie, practicienii dreptului, specialistii de compliance din mediul privat, dar si cetatenii care sunt interesati in a avea un contact specializat si fundamentat asupra integritatii, componenta esentiala umana in orice activitate, contribuind la formarea unei culturi civice.

In urma acestui dialog, problematica integritatii trebuie sa confere o perspectiva clarificatoare asupra abordarii integritatii in mediul public si privat in Romania si sa constituie un etalon de evaluare in raport cu modul in care este perceputa activitatea functionarilor publici, dar si a entitatilor din mediul privat, in asigurarea increderii in activitatea pe care o desfasoara fiecare cetatean.


Despre Editura C.H. BeckEditura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Editura s-a impus pe piata literaturii juridice in anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul romanesc al Editurilor ALL si editura germana C.H. BECK. Incepand cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului sau european C.H. Beck, devenind astfel o societate independenta, cu capital majoritar german.

Compania a devenit astfel parte integranta a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi si reprezentative din Europa, grup fondat in anul 1763. In prezent, acest grup include mai multe societati din Germania, Elvetia, Cehia, Polonia si Romania.
DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
20 useri online

Useri autentificati: