DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Lansarea lucrarii Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv


Eveniment Lansarea lucrarii Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv
Organizator Editura CH Beck
Data inceput 11-02-2016


Editura C.H. Beck va invita sa participati la evenimentul de lansare a lucrarii Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv sub semnatura Dr. Cristian JURA, arbitru al Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, joi 11 februarie, ora 11.00.

Evenimentul de lansare este gazduit de Muzeul Sportului, aflat in incinta cladirii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (B-dul Marasti nr. 20 A, sector 1, Bucuresti), si se desfasoara in colaborare cu Uniunea Juristilor din Romania, Asociatia Fotbalistilor Amatori si Neamatori si Muzeul Sportului.

Lucrarea Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv reprezinta o premiera atat pentru comunitatea academica, pentru practicienii domeniului, cat si pentru orice persoana interesata de o disciplina devenita in ultimii 30 de ani deosebit de actuala.

Publicarea acestei lucrari vine intr-un moment prielnic din doua puncte de vedere: pe de-o parte, literatura de specialitate in domeniu dreptului sportiv este mai degraba saraca, aproape inexistenta, iar pe de alta parte, numarul litigiilor provenind din Romania solutionate in ultimii ani de Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne este din ce in ce mai mare.

O certificare a importantei evenimentului o reprezinta prezenta domnului Conf. univ. Dr. Ioan Chelaru, Presedintele Uniunii Juristilor din Romania. Acesta va tine si un discurs despre volumul Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv, dar si despre alte aspecte importante din domeniul juridic din Romania.

De asemenea, se vor lua in discutie si activitatile actuale legate de TAS si sportul romanesc, precum depunctarea echipei CFR Cluj. Va aborda acest subiect chiar Magdalena Filip, Presedintele Comisiei pentru Acordare Licentei Cluburilor - Instanta de Fond, din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Tot la TAS s-ar putea incheia si un alt conflict de interes major, cel dintre Steaua si echipa nationala, dovada a importantei pe care Intstanta de la Lausanne o are in sportul romanesc.

O alta problema de interes pe care o traverseaza fotbalul romanesc, cea legata de neplata fotbalistilor, va fi abordata in cadrul acestei lansari, chiar de Dumitru Costin, presedinte B.N.S. si Secretar General al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori.

Activitatea TAS are stransa legatura si cu restul sporturilor, iar unul dintre subiectele importante din ultimele zile il reprezinta cel al Gabrielei Szabo, multipla medaliata olimpica. Declaratiile unei adversare legate de dopajul din atletism au pus in umbra, pentru scurt timp si cu siguranta nemeritat, performantele marii atlete a Romaniei. Ne aducem cu totii aminte si de ceea ce a patit Andreea Raducan, careia i-a fost retrasa o medalie de aur obtinuta la Jocurile Olimpice de la Sydney.

In acest context avem deosebita placere de a va invita sa participati la evenimentul oficial de lansare a lucrarii Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv si Codul pentru Arbitraj Sportiv sub semnatura Dr. Cristian JURA.

Pentru informatii suplimentare si confirmari, va invitam sa ne contactati la telefon 786.261.973 sau email: diana.ionescu@beck.ro, persoana de contact Specialist Marketing Diana Ionescu.

Va asteptam cu drag!

Editura C.H. Beck s-a impus pe piata literaturii juridice in anul 1998 si are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Cu peste 18 ani de activitate, se pozitioneaza intre primele edituri din Romania, publicand peste 2.200 de titluri cu tematica juridica si economica, intr-un tiraj total ce depaseste 3.500.000 de exemplare.
www.beck.ro
www.beckshop.ro
www.legalis.ro
DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
158 useri online

Useri autentificati: