DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Curs Complet de Pregatire pentru Examenul de Magistratura si INM 2016


Eveniment Curs Complet de Pregatire pentru Examenul de Magistratura si INM 2016
Organizator Academia de cursuri Lupu&Partners
Data inceput 18-03-2016


Cursul Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in INM si Magistratura este un curs complet si complex care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la INM si Magistratura. Cursul se desfasoara pe parcursul a 6 weekenduri si acopera toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Proba de Interviu si Rationament Logic, fiind organizat in asemenea masura incat sa te ajute sa intelegi modul de solutionare al subiectelor din sesiunile anterioare si legislatia in vigoare, pentru a putea rezolva subiectele de anul viitor fara a intampina greutati.

Perioada
18 martie 2016 - 29 aprilie 2016

Cursul este sustinut de cei mai buni magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la INM si Magistratura, dar si pentru a te ajuta sa iti consolidezi increderea in tine si stapanirea de sine in cadrul unui examen atat de complex: Lectorii ce vor sustine aceste cursuri au o vasta experienta in ceea ce priveste examenul de admitere in INM si Magistratura, si te vor pregati pentru dificultatile din subiecte care te pot depuncta.

Completeaza FORMULARUL si BENEFICIAZA de 5% DISCOUT!


Obiectivele cursului:
Un program de studiu complet care te va ajuta sa te pregatesti pentru examenul de Magistratura si INM.
O perspectiva clara asupra probelor de examinare: proba juridica, cea de rationament logic si interviu.
Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii.
Recapitularea activa a materiilor de curs.
Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs
Dezbaterii, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare.
Sfaturi si tehnici de la profesori/experti renumiti pentru a-ti imbunatati aptitudinile teoretice si practice pentru sustinerea examenului.
Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a diferitelor tipuri de exercitii corespunzatoare fiecarei parti a examenului de Magistratura si INM (grile, intrebari deschise, etc.).


Structura cursului:
Cursul se desfasoara pe durata a 6 weekenduri cumuland in total un numar de 130 de ore intensive de curs, structurate in asa fel incat sa iti ofere cea mai buna pregatire pentru examenul de admitere si sa corespunda cerintelor concursurilor pentru admiterea la INM si Magistratura organizate in ultimii doi ani.

In ultimul weekend va fi simulat examenul de admitere la INM si Magistratura astfel incat, la final, vom putea analiza experienta ta de la examen si vei primi o evaluare personalizata. Aceasta simulare este o parte importanta a pregatirii pentru examen. Nu vom testa numai cunostintele teoretice, ci si comportamentul indiviului in ansamblu, cand acesta este pus intr-o situatie de importanta majora pentru el.

Impreuna cu dna dr. psiholog Ruxandra Folostina, vei invata cum sa fii in cea mai buna forma a ta la examen pentru a putea sa faci performanta si sa reusesti sa exprimi toate cunostintele pe care le-ai acumulat in decursul pregatirii tale. Aceasta parte din curs este introdusa recent si te va ajuta sa eviti stresul si emotiile survenite in urma unei astfel de evaluari. Cu ajutorul unor astfel de metode vei putea da un randament maxim la examen.


Completeaza FORMULARUL si BENEFICIAZA de 5% DISCOUT!


Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formata din cei mai buni magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni si doctori in psihologie, pe care i-am ales cu grija, avand fiecare o vasta experienta atat didactica, cat si practica:
Drept procesual civil: Trif Roxana Maria fost magistrat judecator la Curtea de Apel Brasov, actual conf. Univ. Dr. in cadrul Universitatii "George Baritiu", Facultatea de Drept, doctor in drept si avocat in cadrul Baroului Brasov.
Drept Civil: Tanasache Cornelia lector universitar in cadrul Universitatii Romano Americane, avocat Baroul Bucuresti, asistent universitar al dlui prof. univ. Gheorghe Beleiu, formator in domeniul dreptului civil.
Drept penal: Baiculescu Vasile avocat Membru al Baroului Bucuresti , Licentiat in Drept, absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, formator in domeniul dreptului penal.
Drept procesual penal: Radu Nicolae Cirlan avocat membru al Baroului Bucuresti, absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, formator in domeniul dreptului procesual penal.
Rationament Logic: Sorin Costreie lector la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, autor al Ghidurilor de rezolvarea a testelor de verificare a rationamentului logic din cadrul concursului de admitere la Institutul National de Magistratura (Editura Beck) si co-autor al manualului de Logica si Argumentare (Editura Humanitas).
Interviu: Ruxandra Folostina Doctor in Psihologie al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti, expert psiholog definitiv.

Acestia vor fi la dispozitia ta pe perioada cursului pentru intrebari, nelamuriri si sfaturi in ceea ce priveste modul de pregatire pentru examenul de admitere in Magistratura si INM.


Beneficii pentru tine:
O echipa de lectori formata numai din magistrati in activitate, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie in cadrul examenelor de admitere in INM si Magistratura
Pregatire completa si intensiva pentru toate probele de concurs
Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii
Suport de curs complet
Buna cunoastere a modului de organizare si desfasurare a concursului de admitere la INM si Magistratura
Te vom invata cum sa ai un autocontrol mai bun astfel incat sa te poti prezenta impecabil la interviu
Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs
Meotda imbatabila pentru obtinerea unui punctaj de peste 80 de puncte la proba de rationament logic.Pretul cursului este de 5500 lei.


Inscrierea si rezervarea locului se face prin completarea fisei de inscriere online + trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mailcursuri@lupupartners.ro


In pret este inclus:
accesul la toate orele de pregatire;
simularea examenului;
drinks & snacks;
materialele de pregatire.

Cursul de Rationament Logic si Interviu se poate urma si separat.

Completeaza FORMULARUL si BENEFICIAZA de 5% DISCOUT!

* mai multe informatii la adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro sau la nr. de telefon: 0766.056.807; 0213.670.070.
DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
34 useri online

Useri autentificati: