DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in Notariat 2016


Eveniment Curs Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in Notariat 2016
Organizator Academia de cursuri Lupu&Partners
Data inceput 01-04-2016


Cursul Intensiv de Pregatire pentru Examenul de Admitere in Notariat este primul curs din tara care are ca si lectori, renumiti profesori cu o bogata experienta in practica judiciara, cadre universitare renumite cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata, cat si notari in activitate. Cursul a aparut la solicitarea cursantilor de a se pregati intr-un cadru organizat si bine structurat, pentru toate probele examenului de admitere in notariat.

Perioada
1 aprilie 2016 - 22 aprilie 2016

Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorita echipei de lectori, dar si pentru faptul ca a raspuns unei nevoi reale in procesul de pregatire.

Obiectivul cursului intensiv de pregatire este menit sa ofere un ajutor complex pentru examenul de admitere si este conceput astfel incat, in urma sa, candidatii sa fie pregatiti pentru a trece cu succes examenul si a obtine titulatura de notar stagiar.

Completeaza FORMULARUL si BENEFICIAZA de 5% DISCOUT!Avantajele cursului:
– Sprijin de la experti in domeniu cu experienta practica si academica, atat in invatamant universitar, cat si in sustinerea unor astfel de cursuri
– Explicarea noutatilor legislative si ale partilor dificile din materia dreptului civil si legislatiei notariale.
– Rezolvarea de spete, exercitii si grile, argumentarea acestora, oferirea de explictii complete si consolidate pe experienta anilor de activitate.
– Evaluare si explicatii personalizate date de catre lectorii cursului fiecarui participant in parte.
– Abordare tuturor tipurilor de exercitii specifice examenului scris.
– Pregatire probei orale a examenului, proba ce nu se poate invata sau deprinde individual, decat prin exerctii si simulari asistate de un specialist

Evaluarea rezultatului obtinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat in parte, cuprinzand o descriere detaliata a deficietelor, dar si a progreselor otinute in urma sutinerii acestui curs. In cadrul acestui curs face parte si modulul de Pregatire a Examenului Oral, in cadrul caruia vei invatat diverse tehnice de invingere a emotiilor si stresului unui examen oral.


Structura cursului:
Cursul se desfasoara pe durata a 3 weekenduri cumuland in total un numar de 70 de ore intensive de curs, structurate in asa fel incat sa iti ofere cea mai buna pregatire pentru examenul de admitere si sa corespunda cerintelor concursurilor pentru admiterea la Notariat organizate in ultimii doi ani. Cursul curpinde 3 module care acopera toate cele 3 materii: drept civil , proba orala si legislatie notariala. Cursul abordeaza in prima faza, partea teoretica, cu accent pe acele parti din bibliografie mai dificile, care creaza mereu confuzii printre candidati. Dupa parcurgerea partii teoretice, se va trece la solutionarea exercitiilor de concurs, dupa modelul din anii trecuti. In cadrul acestui curs face parte si modulul de Pregatire a Examenului Oral, in cadrul caruia vei invatat diverse tehnice de invingere a emotiilor si stresului unui examen oral.

In ultimul weekend vom simula examenul de admitere in Notariat. La final, vom analiza experienta ta de la examen si vom da un feedback personalizat fiecarui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importanta a pregatirii pentru examen si nu testeaza numai cunostintele teoretice, ci si comportamentul indiviului per ansamblu cand este pus intr-o situatie de importanta majora pentru el.

Evaluarea rezultatului obtinut la simularea acestui examen se va face pentru fiecare candidat in parte, cuprinzand o descriere detaliata a deficietelor, dar si a progreselor otinute in urma sutinerii acestui curs.

Completeaza FORMULARUL si BENEFICIAZA de 5% DISCOUT!


Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formata din profesori universitari, practicieni pe care i-am ales cu grija, avand fiecare o vasta experienta atat didactica, cat si practica:

Drept Civil: Tanasache Cornelia – lector universitar in cadrul Universitatii Romano – Americane, avocat – Baroul Bucuresti, asistent universitar al dlui prof. univ. Gheorghe Beleiu, formator in domeniul dreptului civil.

Pregatire Proba Orala: Ruxandra Folostina – Doctor in Psihologie al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti, expert psiholog definitiv.

Legislatie Notariala: Vasilica Craciun – cadru universitar si notar.

Acestia vor fi la dispozitia ta pe perioada cursului pentru intrebari, nelamuriri si sfaturi in ceea ce priveste modul de pregatire pentru examenul de admitere in Notariat.


Beneficii pentru tine:
– Cadre universitare renumite si notari in activitate, psihologi de renume dispusi sa te invete toate trucurile posibile pentru a trece cu succes un examen atat de important fara emotii si fara teama unui esec
– Un program de studiu complet care cuprinde atat pregatirea pentru examenul scris cat si pentru cel oral, pregatire menita sa te ajute in obtinerea rezultatelor dorite la examenul de admitere in Notariat
– Sfaturi si tehnici pentru a-ti imbunatati aptitudinile teoretice si practice pentru sustinerea examenului
– Exersarea modalitatii de abordare a diferitelor tipuri de exercitii ale examenului (subiecte grila, examen oral).
– Pregatire completa, pentru toate probele de concurs.


Pretul cursului este de 4300 lei.

Inscrierea si rezervarea locului se face prin completarea fisei de inscriere online + trimiterea unei copii CI / BI pe adresa de e-mailcursuri@lupupartners.ro
Important! Se lucreaza cu o grupa restransa de cursanti (maxim 20 – 22).

In pret este inclus:
– accesul la toate orele de pregatire;
– simularea examenului;
– coffe-break si gustari;
– materialele de pregatire.

Completeaza FORMULARUL si BENEFICIAZA de 5% DISCOUT!

* mai multe informatii la adresa de e-mail: cursuri@lupupartners.ro sau la nr. de telefon: 0766.056.807; 0213.670.070.

DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
32 useri online

Useri autentificati: