DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

FA PRIMUL PAS SPRE CARIERA DE MAGISTRAT! Curs Intensiv pentru Admiterea in Magistratura si INM


Eveniment FA PRIMUL PAS SPRE CARIERA DE MAGISTRAT! Curs Intensiv pentru Admiterea in Magistratura si INM
Organizator EURO BEST TEAM
Data inceput 26-06-2015


Curs Intensiv Admitere Magistratura si INM
- curs complet si complex de legislatie -
Bucuresti, 26 Iunie - 9 August 2015, Sediul Euro Best Team


Pretul cursului: 3900 Lei pana la data de 15 iunie 2015! Dupa aceasta data pretul cursului este 4500 de lei. Locurile sunt limitate! Ocuparea acestora se face dupa completarea formularului de inscriere si confirmarea platii!

Sesiunea 26 iunie - 9 august 2015 se adreseaza candidatilor care doresc o recapitulare finala, completa, la toate probele, inaintea sustinerii concursului INM. Pentru aceasta sesiune a fost pregatit un modul special de evaluare, in care profesorii vor oferi feedback individual fiecarui participant, pentru optinizarea rezultatului de la concurs.

Cursul intensiv pentru admitere la magistratura este un curs complet si complex de legislatie si are ca obiectiv principal cresterea punctajului la concursul de admitere in INM si Magistratura. Cursul acopera toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Interviu si Rationament Logic. La curs participa atat persoane care doresc sa se inscrie in cursa pentru magistratura, cat si absolventi de drept care vor sa-si actualizeze cunostintele in domeniul juridic.

Lectorii sunt magistrati de cariera si sunt dedicati pregatirii viitorilor judecatori si procurori. Pentru monitorizarea progresului personal si pentru elaborarea unui plan obiectiv de pregatire, care sa raspunda nevoilor reale ale fiecarui cursant in parte, lectorii asigura doua sesiuni de evaluare, initiala si finala. Astfel, dupa evaluarea finala, cursantii vor cunoaste care este nivelul real de pregatire si ce efort trebuie sa depuna pentru atingerea punctajului optim.


Detalii complete si actualizate curs


Site oficial: Curs Intensiv Admitere Magistratura si INM, 26 iunie 2015


Obiective

 • Organizarea invatarii si structurarea materiei pe obiective
 • Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs
 • Aplicarea rationamentului logic in rezolvarea grilelor si spetelor juridic
 • Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs
 • Consolidarea cunostintelor teoretice
 • Evaluarea si autoevaluarea pe tot parcursul pregatirii
 • Identificarea si clarificarea diferentelor dintre vechile si noile coduri
 • Recapitularea activa si continua a materiilor de concurs
 • Simularea examenului de admitere


  Descriere curs

 • Primul curs organizat in Romania, in anul 2011
 • Ofera un cadru profesionist si standardizat de pregatire individuala si de grup, precum si un sistem de autoevaluare permanenta
 • Acopera toate cele trei probe de concurs: proba juridica, rationament logic si interviu
 • Este un program complet si complex de pregatire, special conceput pentru absolventi de drept care participa la concursurile de admitere la INM si magistratura
 • Raspunde cerintelor complexe de pregatire pe care CSM le lanseaza in vederea selectiei viitorilor magistrati: cunostinte juridice solide, rationament logic, integritate si etica profesionala
 • Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011 a fost o premiera in Romania si a aparut din initiativa candidatilor la magistratura
 • Cursul s-a bucurat de succes imediat, mai ales datorita echipei de lectori profesionisti, dar si pentru faptul ca a raspuns unei nevoi reale in procesul de pregatire
 • Pe baza chestionarelor de evaluare, ce sunt aplicate in mod constant pe parcursul cursului, candidatul stie in orice moment nivelul de cunostinte la care se afla si câte puncte poate obtine in cadrul concursului de admitere
 • Participantul poate sa identifice in timp util principalele teme si subiecte pe care trebuie sa puna accent in procesul de pregatire pentru optimizarea rezultatului
 • Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atât la Proba Juridica, cât si la probele Rationament Logic si Interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita
 • Echipa de lectori este formata din practicieni ai dreptului si ai psihologiei avansate, magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor
  Raspunde unor cerinte complexe de pregatire pe care CSM le lanseaza in vederea selectiei viitorilor magistrati: cunostinte juridice solide, rationament logic, integritate si etica profesionala


  Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor - Drept penal, Drept procesual penal


  emilian stanisor Magistrat - procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost lector al Institutului National al Magistraturii.
  Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate.
  Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti.
  "Dupa o intreaga cariera de magistrat, pot sa afirm ca profesia de magistrat este una grea, dar aducatoare de satisfactii morale si profesionale. Avand in vedere procesul de selectie exigent si pregatirea complexa, pe mai multe planuri, atat profesionale, cat si personale, cred cu tarie ca aceasta profesie este una nobila dar pe care nu o poate face decat o persoana hotarata."


  Nicoleta Irimiea - Drept civil

  admitere magistratura nicoleta irimiea Magistrat - procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
  Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
  Nicoleta Irimiea are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.


  Mircea Dobre - Drept procesual civil


  mircea dobre admitere magistratura Magistrat - judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
  In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.
  Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept.


  Livia Mohirta - Proba de interviu


  moharta admitere magistratura Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti).
  Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene.
  De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor - este cercetator DICE (proiect interna?ional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.
  "Pentru sustinerea cu succes a probei de interviu, stapanirea emotiilor nu este suficienta.
  Comisia nu cauta oameni fara emotii ci oameni autentici cu dorinta de dezvoltare si cu o dorinta reala de a exercita profesia de magistrat. Este foarte bine sa ai emotii, pentru ca emotia este combustibilul unei comunicari credibile in fata evaluatorilor. Mai trebuie o buna autocunoastere si incredere in fortete proprii, iar aceste doua caracteristici pot fi dobandite cu succes prin exercitii, discutii, intrebari si raspunsuri. Pentru acest curs am pregatit aplicatii practice, joc de rol, astfel incat sa ii pot acompania, intr-un cadru profesionist si bine structurat, pe tot candidatii, pentru dobandirea unor foarte bune abilitati de comunicare, relationare si abordare. Asadar, punem accent pe dezvoltarea personalitatii candidatului, pentru ca INM-ul asta cauta, personalitati, si nu oameni care detin abilitati de disimulare exersate in timp. Am cunoscut o persoana care, din pacate, a obtinut un punctaj excelent la proba juridica, respectiv 96 de puncte, dar a fost respinsa la interviu pe motiv ca s-a blocat si nu a mai reusit sa raspunda.
  De aceea, evitarea blocajului si depasirea constienta a situatiilor care pot conduce blocaje, reprezinta un interes major in acest curs, atat din partea candidatilor, dar mai ales din partea noastra.
  "


  Ionel Mohirta - Rationament logic


  ionel moharta magistratura Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica.
  Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei.
  Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala cu o experienta de peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.
  "Dupa 15 ani de pregatire a cadrelor cu statut special, ma bazez mai putin pe abilitatile native ale unei persoane si mai mult pe mobilizarea constienta si antrenamentul continuu care sunt factori determinanti in procesul de invatare eficienta.
  Sunt persoane care isi doresc sa devina magistrati, dar se confrunta cu o teama permanenta de esec. Acest lucru ii saboteaza si le scade randamentul pentru ca nu se pot mobiliza nici pentru concurs, dar nici in alte scopuri.
  Aceste persoane isi cauta tot timpul motive pentru care sa nu reuseasca si se concentreaza, fara sa-si dea seama, pe factori extrinseci care ii scot in afara traiectorie.
  Noi le spunem "frane", pe care, in decursul vietii, cu totii le experimentam.
  Exemple de motive: ceilalti sunt mai pregatiti decat mine, ceilalti sunt mai inteligenti decat mine, ceilalti au facut o facultate mai buna decat mine, ceilalti au resurse materiale mai bune decat mine, ceilalti sunt sprijiniti moral mai bine decat mine, nu am suficient timp, nu am suficienta hotarare, profesorul nu este suficient de bun pentru mine, cartile nu sunt suficient de bine structurate. Nu este nevoie de pastile de memorie, ci este nevoie de o buna organizare a memoriei. Fiecare informatie acumulata trebuie stocata la locul ei, astfel incat, atunci cand ai nevoie de ea, sa stii de unde sa o accesezi. Memorarea este un proces activ, iar informatia nu se asterne in mintea noastra, fara efort si atentie, asemenea fulgilor de nea. Pentru conditiile extrem de riguroase in care se desfasoara concursul, pregatirea eficienta a candidatului presupune antrenament permanent al mintii si o vointa de fier.
  "


  Metode de lucru


  Lectorii disciplinelor juridice in colaborare cu lectorii cursurilor de interviu si rationament logic stabilesc si perfectioneaza metode de lucru complexe, care imbina stilul academic cu tehnici psihologice si de rationament logic precum: gandirea critica, memorarea rapida, recapitulare activa, vizualizarea.

  Metodele sunt selectate conform nevoilor specifice de pregatire ale candidatilor si vizeaza resetarea stilului de invatare si deprinderea abilitatilor de invatare eficienta.

  Metode practice de lucru: dezbatere, analiza si solutionare spete din practica reala, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare si a tematicii de examen aprobate de CSM.


  Detalii organizatorice

 • Cursul intensiv are 98 de ore la sala, se desfasoara pe parcursul a sapte saptamani, vineri, sambata si duminica.
 • Cursul de lunga durata are 120 de ore la sala si se desfasoara pe parcursul a 4 luni, sambata si duminica.


  Grafic de desfasurare

 • Perioada de desfasurare: 26 Iunie - 9 August 2015 (Vineri, Sambata si Duminica)
 • Iunie: 26,27,28
 • Iulie: 3,4,5,10,11,12,17,18,19,24,25,26,31
 • August: 1,2,8,9
 • Interval orar: vineri 17:00 - 21:00, sambata si duminica: 8.30 - 17:30


  Pretul cursului
 • 3900 Lei pentru inscrierea pana la data de 15 iunie
 • 4500 Lei pentru inscriere pana la data de 20 iunie
 • 5500 Lei pentru inscriere pana la data de 25 iunie

  Pretul acopera pregatirea pentru proba juridica. Cursurile pentru Interviu si Rationament Logic sunt oferite GRATUIT. Cele doua cursuri, interviu si rationament, pot fi achizitionate individual.

  IMPORTANT: Inainte de a lua decizia participarii la curs, va rugam sa estimati cu atentie posibilitatile reale de timp, necesar pregatirii individuale, esentiale pentru cresterea nivelului de cunostinte. Lectorii recomanda participantilor, pe cat posibil, incetarea activitatilor profesionale (concediu) si concentrarea pe pregatirea sistematica a tematicii. Prezenta la cursuri este obligatorie, de asemenea, pregatirea capitolelor si temelor pentru acasa, intre sesiuni.

  Locatie curs
  Bucuresti, Sediul EBT, Str. Lt. Stefan Marinescu, nr.9, Sector 6

  Persoane de contact
  Elena Farcas: Tel. 0722696843
  Camelia Ene: Tel. 0744328326
  office@eurobestteam.ro


  Detalii complete si actualizate curs


  Site oficial: Curs Intensiv Admitere Magistratura si INM, 26 iunie 2015


  Procedura de inscriere

 • Pentru inscrierea la curs accesati FORMULARUL DE INSCRIERE si selectati Curs Intensiv Admitere Magistratura 26 iunie - 9 august 2015.
 • Completarea formularului reprezinta rezervarea locului pana la momentul efectuarii platii
 • Dupa completarea formularului veti primi prin email o copie a formularului de inscriere si o factura proforma
 • Termenul de plata este de 3 zile de la data emiterii facturii proforme. Termenul de plata poate fi restabilit, nu mai tarziu de inceperea cursului
 • Plata facturii proforme se poate face online - pe site-ul firmei (in aplicatia de inscriere), la sediul firmei ( Str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9) cu cardul sau numerar, la banca, cu factura proforma
 • Dupa efectuarea platii se trimite dovada platii la office@eurobestteam.ro
 • EBT confirma efectuarea platii, emite factura fiscala si trimite detalii organizatorice
 • Plata se poate face in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj
 • Persoanele care nu detin Card Avantaj pot sa plateasca in doua rate, pana la inceperea cursului
 • In prima zi a cursului vor fi aduse copia cartii de identitate si copia diplomei de licentia. Studentii vor aduce o dovada care sa ateste calitatea de student la drept.
 • DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  33 useri online

  Useri autentificati: