DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Accounting. Audit. Taxes Day, Consulting Days 2014


Eveniment Accounting. Audit. Taxes Day, Consulting Days 2014
Organizator Catalyst - Hipo.ro
Data inceput 18-03-2014


Vrei sa iti dezvolti cariera in domeniul consultantei? Aplica pana pe 7 martie la Consulting Days Viziteaza sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro


Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Accounting, Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting. Editia din acest an Consulting Days vine in intampinarea celor pasionati de consultanta cu: 1. Accounting, Audit, Taxes Event - eveniment ce va avea loc pe 18 Martie, la Howard Johnson Hotel.


In cadrul acestei zile participantii vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in aceste domenii.


Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro, pana pe 7 martie la sectiunea dedicata evenimentului Consulting Days. Cei care vor fi selectati vor participa la:
 • Conferinta generala a zilei - KickStart a successful career in business – care le va oferi o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesati, despre care sunt provocarile unui job sau care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.
 • Speed Networking – o sesiune de interactiune in cadrul careia se pot informa cu privire la oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor.
 • Workshop-uri si studii de caz realizate de catre companiile partenere care le vor oferi oportunitatea de a-si dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de succes in domeniul care ii pasioneaza.


  2. Sectiune online denumita Career Corner care se va desfasura in perioada 10 – 28 Martie, pe www.hipo.ro
  Platforma online le ofera posibilitatea si celor care nu pot ajunge la evenimentul fizic din 18 martie, sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza. In plus, platforma online le ofera tinerilor posibilitatea sa acceseze articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera pentru fiecare arie.

  Pana in acest moment ne-au confirmat participarea companii multinationale care vor veni in intampinarea tinerilor cu programe de internship si management trainee. Printre acestea se numara: ?.


  "Consulting Days reprezinta un eveniment important pentru cei care isi doresc o cariera in consultanta. Cu fiecare editie, proiectul a demonstrat ca reprezinta un moment de referinta pentru cei pasionati de acest domeniu, fie care este vorba despre Accounting, Audit sau Taxe.
  Le recomandam tinerilor sa se inscrie pana pe 7 martie la sectiunea proiectului pe www.hipo.ro. In urma inscrierii, candidatii selectati vor participa la o serie de workshop-uri, studii de caz si vor intra in dialog cu specialisti din consultanta care le pot oferi sfaturi utile cu privire la dezvoltarea lor personala si profesionala”
  a declarat Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.


  Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro


  Despre Catalyst Solutions

  Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

  Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.hipo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.
 • DreptOnline:: Sectiunea Evenimente

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  35 useri online

  Useri autentificati: