DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 09.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 09.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 09.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 08.08.2007 1 EURO = 3.1720 LEI

Dupa ce pana la jumatatea acestei saptamani de tranzactionare bursa a urmat un trend ascendent, in sedinta de astazi principalii indici au inregistrat variatii negative, cu mentiunea unei scaderi mai pronuntate de 1.86% in cazul indicelui BET-FI. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 58.56 mil lei. Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere pe fondul unor volume tranzactionate reduse. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 15.86 mil lei (aproximativ 44% din valoarea pietei REGULAR).

Titlurile SIF Oltenia (SIF5), cele mai lichide de astazi, au insumat o valoare a tranzactiilor de 5.53 mil lei. Pretul mediu al tranzactiilor efectuate a fost de 4.4900 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere inferior pretului de referinta, adica de 4.3900 lei/actiune (-2.44%). Banca Transilvania (TLV) a avut o lichiditate buna, valoarea totala a actiunilor tranzactionate fiind de 3.93 mil lei.

Pretul actiunilor Bancii Transilvania (TLV) a fost la sfarsitul zilei de 0.9350 lei/actiune, cu o variatie negativa de 2.09% fata de pretului de referinta. Facand referire tot la sectorul bancar, actiunile bancii BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au inchis sedinta la un pret de 28.7000 lei/actiune (-3.37%), cu o valoare tranzactionata de 1.85 mil lei. Printre actiunile cele mai tranzactionate s-au aflat si cele ale SSIF Broker Cluj Napoca (BRK), care s-au depreciat usor in aceasta zi de tranzactionare cu 0.48%, adunand o valoare a tranzactiilor de 3.07 mil lei si inchizand sedinta la un pret de 4.1100 lei/actiune.

Un alt emitent cu o lichiditate mai mare a fost Petrom Bucuresti (SNP), in timpul sedintei de astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de peste 1.45 mil lei. La inchiderea sedintei, pretul actiunilor SNP a fost de 0.5350 lei/actiune, acesta fiind similar inchiderii de ieri.

Astazi pe piata DLBS s-au efectuat 2 tranzactii: una cu actiunile Prospectiuni S.A. Bucuresti (PRSN), in valoare de 0.72 mil lei, transferul fiind executat la pretul de 60.0000 lei/actiune; celalalt deal a avut ca obiect titlurile societatii Romcarbon S.A. Buzau (ROCE), respectiv un volum de 2.50 mil actiuni la pretul de 1.2500 lei/actiune, volumul tranzactionat reprezentand o pondere de aproximativ 4.90% din capitalul social al emitentului.STIRI BURSIERE

BIOFARM BUCURESTI (BIO)
Conform instiintarii S.C. Depozitarul Central S.A. Bucuresti, va informam ca s-a operat in Registrul Actionarilor S.C. Biofarm S.A. Bucuresti (simbol: BIO) gestionat de S.C. Depozitarul Central Bucuresti, majorarea capitalului social conform Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare Nr. 336/02.08.2007.

Noile caracteristici sunt urmatoarele:
 • capital social : 58,687,993.20 lei;
 • numar actiuni: 586.879.932;
 • valoare nominala : 0.1000 lei/ actiune.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2009%2008%202007.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  32 useri online

  Useri autentificati: