DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 08.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 08.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 08.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 08.08.2007 1 EURO = 3.1720 LEI

Sedinta bursiera de astazi a adus cresteri destul de importante la nivelul tuturor indicilor bursieri. Cea mai importanta crestere a fost la nivelul indicelui BET-FI, acesta urcand cu aproximativ 2.84%; la capitolul lichiditate, insa, sectorul bancar a dominat sedinta de astazi. In topul preferintelor investitorilor s-a aflat astazi Banca Romana pentru Dezvoltare, membra a Groupe Societe Generale (BRD), acest emitent avand o evolutie exceptionala in sedinta de astazi, cu o valoare a tranzactiilor ce a depasit 15.95 mil lei. Pretul unei actiuni BRD a urcat in cursul sedintei de astazi pana la 30.1000 lei (+7.50%), marcand un nou maxim istoric. Pretul de referinta stabilit pentru sedinta de maine a fost insa cu cinci pasi de cotare sub acest maxim, 29.7000 lei/actiune (+6.07%).

Banca Transilvania (TLV) a urmat in topul celor mai lichizi emitenti astazi, valoarea tranzactiilor fiind de 9.88 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, pretul la care s-a realizat ultima tranzactie fiind de 0.9550 lei/actiune (+2.14%).

Societatile de Investitii Financiare au urmat celor doi reprezentanti ai sectorului bancar in topul celor mai lichizi emitenti. Cea mai puternica crestere a inregistrat-o SIF Moldova (SIF2), ale carui actiuni au crescut in sedinta de astazi cu nu mai putin de 5.19%. Lichiditatea a fost si ea destul de buna, in piata fiind tranzactionate peste 2.25 mil actiuni.

Sectorul petrolier nu a excelat la capitolul lichiditate, tranzactiile cu actiunile emitentilor din acest sector nu au depasit astazi un milion de lei. Pe fondul interesului scazut pentru acesti emitenti, pretul unei actiuni Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) s-a apreciat astazi cu 1.00%, referinta pentru maine fiind stabilita la 0.1010 lei/actiune.

Actiunile SSIF Broker Cluj (BRK) au avut si ele o evolutie notabila astazi. Capitalizarea bursiera a emitentului a crescut astazi cu 5.36%, cotatia de inchidere fiind de 4.1300 lei/actiune. Valoarea tranzactiilor cu actiuni BRK a fost si ea foarte buna, 1.54 mil lei, confirmand astfel interesul mare al investitorilor la acest nivel de pret pentru emitent.STIRI BURSIERE

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR BUCURESTI (IMP)

Referitor la majorarea capitalului social, emitentul anunta ca perioada de tranzactionare a drepturilor de preferinta este 13 - 21 august. Pretul unei actiuni oferite spre subscriere este de 1.0500 lei, iar numarul minim de drepturi necesare pentru a subscrie o actiune noua este 4.2553195.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2008%2008%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
29 useri online

Useri autentificati: