DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 06.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 06.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 06.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 06.08.2007 1 EURO = 3.1786 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrata astazi a scazut cu 13.71% fata de cea din ultima sedinta a saptamanii trecute, volumele transferate la diferite preturi conturand un trend usor descendent. Toti indicii bursieri s-au depreciat usor in sedinta curenta, exceptie indicele BET-FI in scadere cu peste 1%. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 43.24 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere cu volume tranzactionate reduse. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 21.61 mil lei (aproximativ 65% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai tranzactionat emitent din sesiunea de astazi, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 7.02 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 4.3100 lei/actiune si o variatie finala negativa de 2.05%.

Titlurile Bancii Transilvania (TLV) au atins un nivel maxim al pretului de 0.9200 lei/actiune, valoarea tranzactionata ajungand astazi la aproximativ 2.63 mil lei, cu un pretul de inchidere inferior pretului de referinta, adica 0.9150 lei/actiune (-1.61%). Nici actiunile BRD - Groupe Societe Generale (BRD) nu s-au apreciat, pretul de inchidere al acestora fiind de 27.4000 lei/actiune, in scadere cu 0.36% fata de ultimul pret din sedinta de vineri. Astazi au fost tranzactionate actiuni in valoare redusa de aproximativ 0.92 mil lei, la un pret mediu de 27.3000 lei/actiune.

Un alt emitent cu o lichiditate mai mare a fost SSIF Broker Cluj Napoca (BRK), in timpul sedintei de astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de peste 2.06 mil lei. La inchiderea sedintei, pretul actiunilor BRK a fost de 3.8300 lei/actiune, in scadere cu 1.03% fata de pretul de referinta.

Socep Constanta (SOCP), unul dintre operatorii portuari listati la bursa, a stabilit un pret de inchidere similar sedintei precedente. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost de 0.3030 lei/actiune, valoarea tranzactiilor fiind de aproximativ 0.93 mil lei. Astazi, pe piata DEALS, s-a incheiat o tranzactie cu titlurile Flamingo International Bucuresti (FLA), respectiv 2.42 mil actiuni FLA la pretul de 0.3800 lei/actiune. Pretul la care s-a perfectat deal-ul a fost cu 2.56% mai mic decat inchiderea din piata principala a emitentului. Transferul a fost executat in prima parte a sedintei de tranzactionare.STIRI BURSIERE

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE (BRD)

Performantele financiare ale societatii in cursul primului semestru al anului se situeaza in parametrii prevazuti. Ele sunt rezultatul cresterii productiei de credite, in special pe piata persoanelor fizice.

Astfel, volumul total al creditelor acordate clientelei se ridic? la 20.80 miliarde lei, in crestere cu 51% fata de aceeasi perioada a anului 2006. Creditele pentru persoane fizice au crescut cu 48%, in timp ce creditele acordate clientelei de persoane juridice au crescut cu 54%. Rezultatul brut din exploatare este de 592 milioane lei, in crestere puternica fata de aceeasi perioada a anului 2006 (+59%). Costul riscului a atins un minim istoric la sfarsitul perioadei, datorita recuperarii unor creante. In consecinta, profitul net atinge 417 milioane lei, in crestere cu 32% fata de iunie 2006.

Rentabilitatea fondurilor proprii a ajuns la sfarsitul primului semestru la un excelent nivel de 38.1% in timp ce coeficientul de exploatare (cheltuieli generale/venit net bancar), a ajuns la 45.2%.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2006%2008%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
51 useri online

Useri autentificati: