DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 03.08.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 03.08.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 03.08.2007

Text extras din document
Cursul BNR 03.08.2007 1 EURO = 3.1664 LEI

Ultima sedinta bursiera a acestei saptamani atrage atentia printr-o volatilitate destul de ridicata a sectorului Societatilor de Investitii Financiare si o lichiditate in scadere. Indicii bursieri au inchis sedinta in crestere, singurul care a suferit o depreciere fiind BET-FI, singurul indice sectorial al bursei bucurestene.

In topul preferintelor investitorilor s-a aflat si astazi SIF Banat-Crisana (SIF1) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 6.51 mil lei. Pretul unei actiuni SIF1 a urcat in prima parte a sedintei pana la 4.0500 lei, presiunea exercitata de vanzatori si-a pus insa amprenta destul de repede coborand rapid cotatia acestei actiuni pana la 3.8900 lei. Ultima tranzactia a stabilit si minimul sedintei de astazi, in scadere cu 3.47%. SIF Oltenia (SIF5) a urmat in topul celor mai lichizi emitenti astazi, valoarea tranzactiilor fiind apropiata de cea a SIF1, 6.47 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in scadere, pretul de referinta pentru inceputul saptamanii viitoare fiind 4.4000 lei (-1.57%).

Sectorul bancar a inchis saptamana in crestere, insa din punct de vedere al lichiditatii nu a avut o sedinta execptionala. Banca Romana pentru Dezvoltare membra a Groupe Societe Generale (BRD) a avut o evolutie buna, capitalizarea bursiera a emitentului urcand pana la finalul sedintei cu 1.85%, pretul la care a fost realizata ultima tranzactie fiind 27.50 lei. Valoarea tranzactiilor a fost de 1.57 mil lei, media la care au fost tranzactionate actiunile fiind de 27.40 lei.

Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) s-a remarcat printr-o deschidere foarte buna, pretul licitat de investitori fiind 0.1060 lei/actiune (+4.95%). Acest interes mare al cumparatorilor a fost determinat, probabil, de rezultatele financiare semestriale. Sustinerea la cumparare nu a fost insa suficient de puternica la acest nivel, pana la inchidere pretul unei actiuni RRC a coborat pana la 0.1020 lei/actiune (+0.99%). Biofarm (BIO) a inregistrat o lichiditate foarte buna, in piata fiind transferate astazi peste 2.36 mil actiuni. Pretul acestor actiuni a variat intre 0.8100 si 0.8450 lei, ultima tranzactie fiind realizata la 0.8300 lei/actiune, in scadere cu 0.60%.STIRI BURSIERE

SIF Oltenia SA (SIF5)

Emitentul informeaza ca a cumparat, astazi 03.08.2007, un pachet de 1,655,700 actiuni BIOFARM S.A. (BIO). Pretul de cumparare al actiunilor este de 0.8100 lei/actiune, iar valoarea totala a tranzactiei este de 1,341,117 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2003%2008%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
32 useri online

Useri autentificati: