DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 26.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 26.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 26.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 26.07.2007 1 EURO = 3.1374 LEI

Sedinta de astazi continua deprecierea de ieri, indicii bursieri inregistrand scaderi de peste un punct procentual dupa ce in prima parte a sedintei de tranzactionare au urcat usor fata de referinta zilei de astazi. Cea mai importanta scadere a inregistrat-o BET-FI, aceasta pierzand peste 2,400 puncte.

In topul preferintelor investitorilor s-a aflat astazi SIF Oltenia (SIF5) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 9.30 mil lei. Actiuni SIF5 s-au tranzactionat astazi intre 4.5800 si 4.7500 lei, ultima tranzactie fiind realizata la cel mai mic pret al zilei, in scadere fata de sedinta precedenta cu 2.76%.

SIF Banat-Crisana (SIF1) a urmat in topul celor mai lichizi emitenti astazi, valoarea tranzactiilor fiind de 7.50 mil lei. Si acest emitent a inregistrat o depreciere, pretul de referinta pentru sedinta de maine fiind stabilit la 4.0900 lei/actiune (-2.39%).

Sectorul bancar a suferit si el deprecieri in sedinta de astazi, atat Banca Transilvania (TLV) cat si BRD Groupe Societe Generale (BRD) inchizand sedinta de tranzactionare in pierdere. Din punctul de vedere al lichiditatii, actiunile BRD au inregistrat o valoare a tranzactiilor destul de buna, pretul la care a fost realizata ultima tranzactie fiind insa in scadere cu 1.44% (27.4000 lei/actiune).

Sectorul petrolier a avut o evolutie modesta la capitolul lichiditate. Doar Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de peste un milion lei. Ca si celelalte bluechip- uri, emitentii sectorului petrolier au scazut in sedinta de astazi, titlurile RRC pierzand pana la inchidere aproximativ 1.94%. Pretul de referinta stabilit pentru sedinta urmatoare fiind stabilit la 0.1010 lei/actiune.

Oltchim SA (OLT) se regaseste preintre cei 11 emitenti ai pietei principale care au inchis sedinta bursiera in crestere. Valoarea tranzactiilor cu actiuni OLT a fost relativ buna, iar capitalizarea bursiera a acestui emitent s-a apreciat cu 5.94%. Pretul unei actiuni Oltchim a urcat in sedinta de astazi pana la 1.1000 lei, ultima tranzactie fiind incheiata la 1.0700 lei/actiune.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania (SIF3)

Emitentul informeaza ca in data de 19.07.2007 a subscris la majorarea capitalului social al SC Continental Hotels SA suma de 4,013,047.50 lei, reprezentand contravaloarea unui numar de 1,216,075 actiuni, la un pret de emisiune de 3.3000 lei/actiune, prin exercitarea dreptului de preferinta.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2026%2007%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
49 useri online

Useri autentificati: