DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 25.07.2007 1 EURO = 3.1323 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o usoara scadere a preturilor, tranzactionandu-se aproximativ 116 mil lei. Indicii au suferit si ei usoare corectii scazand in medie cu 3%.

Societatile de Investitii Financiare au dominat sedinta de tranzactionare, peste 47.7 milioane lei fiind tranzactionate cu actiuni SIF, reprezentand aproximativ 41%. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 4.72 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 4.7100 lei/actiune, cu o depreciere de 5.04%. Si SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta transferandu-se actiuni in valoare de 15.43 mil lei, stabilind un pret de inchidere mai mic cu 5.24% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut deprecieri serioase astazi, indicele BET-FI ajungand aproape de valoarea de 91,000.

Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate. Actiunile Petrom (SNP) s-au depreciat astazi cu -3.33%, volumul de 2.62 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5800 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP pentru sedinta de maine de 0.5800 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a pierdut astazi 2.83%. S-au tranzactionat peste 15 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.1030 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a scazut astazi, in piata realizandu-se 409 tranzactii la un pret mediu de 0.9350 lei, valoarea depasind cu putin 3.92 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.9400 lei pe actiune.

Actiunile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata, cu 107 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 0.71% mai scazuta fata de sedinta de marti. Dupa ce in piata majoritatea actiunilor s-au tranzationat la un pret mediu de 27.9000 lei/actiune, emitentul a fost inchis la pretul de 27.8000 lei/actiune.

Actiunile C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL) au inregistrat o corectie in sedinta de astazi, pretul coborand cu 1.71%. Referinta pentru maine a ajuns la 46.0000 lei/actiune. Lichiditatea a fost insa destul de slaba, valoarea tranzactiilor fiind de 1.7 mil. lei.STIRI BURSIERE

SIF OLTENIA (SIF5)

Subscrierea S.I.F. OLTENIA S.A. la majorarea capitalului social al S.C. ALTUR S.A. Slatina Va informam c? S.I.F. OLTENIA S.A. a subscris, prin exercitarea dreptului de preferinta, in data de 23.07.2007, la majorarea capitalului social al S.C. ALTUR S.A. Slatina (simbol de piata ALT), suma de 6.000.000 lei, reprezentand contravaloarea unui numar de 50.000.000 actiuni.

BANCA TRANSILVANIA (TLV)
Banca Transilvania se numara printre cele mai importante 1.000 de banci din lume, conform clasamentului realizat de catre publicatia The Banker, “Top 1.000 world banks - 2007”, care a fost publicat in luna iulie a.c. Banca se afla pe locul 847 si este nou intrata in acest clasament.

Evaluarea bancilor incluse in acest clasament a fost realizata in functie de urmatorii indicatori: puncte forte – capitalul de rang intai; marime – rangul activelor; sanatate financiara – raport capital active; cresterea profitului inainte de impozitare, cresterea profitului real; randamentul la media capitalului; ROA; raportul cheltuieli / venit; adecvarea capitalului dupa principiile BIS (Basel II); ponderea creditelor neperformante in totalul creditelor.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025.07.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
38 useri online

Useri autentificati: