DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 12.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 12.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 12.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 12.07.2007 1 EURO = 3.1370 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o oarecare stagnare a cotatiilor, tranzactionandu-se actiuni in valoare de aproximativ 200 mil lei. De mentionat totusi ca din aceasta valoare impresionanta peste 115 mil lei au apartinut pietei DEALS pe care s-au efectuat 8 tranzactii. Indicii au inchis si ei aproape de zero, cea mai mare variatie cunoscand-o indicele BET care a crescut cu 0.88%.

Vedeta incotestabila a acestei sedinte bursiere a fost Rompetrol Rafinare Constanta. Capitalizarea RRC a ajuns la nivelul 700 mil. euro in urma unei cresteri sustinute de 8.25%. S-au tranzactionat peste 94 mil. actiuni astazi, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.1050 lei pe actiune. Cele mai multe din cele 519 tranzactii au fost facute la pretul de 0.0988 lei pe actiune, pret cu 7 pasi de cotare sub pretul de inchidere de 0.1050 lei/actiune.

Societatile de Investitii Financiare au avut o sedinta mai linistita, volumul de actiuni tranzactionat astazi fiind mai scazut decat in sedintele precedente doar 30 mil din cele 199 mil lei tranzactionate astazi la BVB fiind trazactionate de SIF-uri, reprezentand aproximativ 15%. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF MUNTENIA (SIF4), cu un volum de 2.76 mil. actiuni tranzactionate urmat indeaproape de SIF BANAT-CRISANA (SIF1) si SIF OLTENIA (SIF5) ambele inregistrand valori tranzac-tionate de peste 7 mil lei. SIF1 a fost cel mai afectat de situatia mai apatica a pietei de astazi. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 4.0500 lei/actiune, cu o depreciere de 2.88%. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare deprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 87,745.05, in scadere cu 0.47% . Actiunile PETROM (SNP) s-au apreciat astazi cu 0.89%, volumul de 2.5 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5600 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine la 0.5650 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a crescut usor astazi, in piata realizandu-se 221 tranzactii la un pret mediu de 0.8750 lei, valoarea depasind cu putin 1.34 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.8800 lei pe actiune. Actiunile BRD-GSG au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata cu 0.13 mil actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 1.12% mai scazuta fata de sedinta de miercuri.STIRI BURSIERE

SIF BANAT-CRISANA (SIF1)

Societatea anunta vanzarea a 73,733 actiuni Constructii Montaj S.A. Criseni (CONJ) pe piata XMBS contra sumei 1,695,859 lei. Pretul de vanzare a unei actiuni a fost 23 lei. Prin aceasta tranzactie SIF BANAT CRISANA a vandut detinerea sa de 17.64% la societatea mai sus mentionata.

SC SILCOTUB S.A. ZALAU (SLC)
Se retrag de la tranzactionare pe BVB actiunile emise de SC SILCOTUB SA ZALAU incepand cu data de 12.07.2007. Societatea va fi radiata din evidentele CNVM, actele constitutive ale societatii urmand a fi modificate in sensul ca acestea vor cuprinde restrictii referitoare la transferabilitatea actiunilor sale pe piete reglementate.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2012.07.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
43 useri online

Useri autentificati: