DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 11.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 11.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 11.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 11.07.2007 1 EURO = 3.1294 LEI

Inregistrand o lichiditate a tranzactiilor in coborare cu aproximativ 18.41% fata de cea a tranzactiilor de marti, jumatatea saptamanii aduce un trend descendent al preturilor, toti principalii indici bursieri inregistrand scaderi de peste 1.5 puncte procentuale. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 69.10 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere cu volume tranzactionate scazute, dintre acestea evidentiidu-se SIF Moldova (SIF2) si SIF Oltenia (SIF5), cu peste 1.68 mil, respectiv 2.13 mil actiuni transferate azi in piata. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 25.16 mil lei (aproximativ 54% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai lichid emitent, a insumat o valoare a tranzactiilor de 9.25 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 4.3000 si 4.3700 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere inferior pretului de referinta, adica de 4.3400 lei/actiune (-0.69%).

Facand referire la sectorul bancar, actiunile Bancii Transilvania (TLV) s-au tranzactionat la un pret mediu de 0.8900 lei/actiune, consemnand o valoare a tranzactiilor de 4.23 mil lei, iar cele ale bancii BRD Groupe Societe Generale (BRD) au inchis sedinta la un pret de 26.9000 lei/actiune (-1.47%), cu o valoare tranzactionata semnificativa de 3.74 mil lei.

Actiunile Oil Terminal Constanta (OIL) au fost si ele printre cele mai tranzactionate titluri de pe piata principala. Dupa entuziasmul cumparatorilor resimtit in mod accentuat inca de saptamana trecuta, astazi investitori au trecut la marcarea profitului, fapt ce a dus la un nou pret de referinta stabilit pentru sedinta de maine de 0.9050 lei/actiune (-14.62%).

Un alt emitent cu o lichiditate mai mare a fost SSIF Broker Cluj Napoca (BRK), in timpul sedintei de astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de 1.39 mil lei. La inchiderea sedintei, pretul actiunilor BRK a fost de 3.7900 lei/actiune, in scadere cu 0.26% fata de inchiderea zilei de ieri. Astazi, pe piata DEALS s-au incheiat 2 tranzactii cu titlurile Amonil Slobozia (AMO), cele doua tranzactii totalizand un volum de 40.825.500 actiuni; pretul la care s-au perfectat deal-urile a fost de 0.0480 lei/actiune. Ambele tranzactii au fost executate in deschiderea sedintei de tranzactionare.STIRI BURSIERE

TURBOMECANICA (TBM)

Marti, 10.07.2007, la Bucuresti, a avut loc semnarea contractului prin care firma SC Ruxir Market SRL a achizitionat :
 • Cladirea Complexului Turbotequila aflata in proprietatea SC Turbomecanica SA si terasa Turbotequila aflata in proprietatea SC Turbomecanica Services SA;
 • Terenul aferent aflat in proprietatea SC Turbomecanica SA;
 • Participarea integrala a SC Turbomecanica SA si a persoanelor fizice la capitalul social al SC Turbomecanica Services SA.

  Tranzactia si toate detaliile ei s-a desfasurat ca urmare a aprobarii Consiliului de Administratie al SC Turbomecanica SA in sedinta din 25.01.2007, in baza imputerniciri aprobate de catre AGEA in sedinta din 20.12.2006 prin Hotarirea nr.52/20.12.2006.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2011%2007%202007.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  48 useri online

  Useri autentificati: