DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 10.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 10.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 10.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 10.07.2007 1 EURO = 3.1392 LEI

Sedinta bursiera de astazi a adus cresteri de peste un punct procentual pentru toti indicii bursieri, lichiditatea pietei Regular ramanand insa relativ scazuta. Indicele BET a marcat un nou maxim istoric in sedinta de astazi, inchiderea realizandu-se la o valoare de peste 10,200 puncte.

In topul preferintelor investitorilor s-a aflat astazi SIF Oltenia (SIF5) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 5.08 mil lei. Pretul unei actiuni SIF5 a oscilat astazi intre 4.3500 si 4.3900 lei, ultima tranzactie fiind realizata la nivelul de 4.3700 lei/actiune, in crestere fata de sedinta precedenta cu 0.46%.

SIF Moldova (SIF2) a urmat in topul celor mai lichizi emitenti astazi, valoarea tranzactiilor fiind de 4.86 mil lei. Si acest emitent se regaseste printre cei 35 care au inregistrat cresteri pe piata Regular, cu o apreciere de 0.53%, pretul de referinta pentru sedinta de maine fiind 3.7600 lei/actiune.

Sectorul petrolier a avut o evolutie destul de modesta in sedinta de astazi, atat la capitolul lichiditate cat si la cel al cresterilor. Doar Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a inregistrat o lichiditate relativ buna, in piata fiind tranzactionate putin peste 29 mil actiuni. Pretul actiunilor RRC a continuat sa scada si in sedinta de astazi, stabilind ca referinta pentru maine pretul de 0.0990 lei/actiune.

Banca Transilvania (TLV) a avut o evolutie foarte buna, pretul actiunilor urcand in aceasta sedinta cu aproximativ trei puncte preocentuale. Lichiditatea a fost si ea buna, valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 3.32 mil lei. Pe parcursul sedintei, pretul unei actiuni a urcat pana la 0.8950 lei, pret cu care a si inchis sedinta, marcand astfel o crestere a capitalizarii bursiere cu 2.87%. Cei doi operatori portuari listati pe piata principala a BVB, Oil Terminal (OIL) si Socep (SOCP), au inregistrat cresteri foarte bune. La capitolul lichiditate insa, cei doi emitenti nu au excelat, multi investitori preferand sa astepte marcarea profiturilor. Pretul unei actiuni SOCP a urcat in sedinta de astazi cu 14.83%, limita maxima acceptata de BVB, iar cel al unei actiuni OIL cu 13.98%.

Pe piata Deals s-au realizat astazi trei tranzactii speciale: una cu actiunile SIF Muntenia (SIF4) si doua cu actiunile Amonil (AMO). Pretul la care au fost transferate cele 52 mil actiuni AMO a fost similar celui de ieri, 0.0480 lei/actiune. Emitentul a avut si pe piata Regular o evolutie exceptionala, pretul urcand cu 11.33% pe fondul unei lichiditati foarte bune, valoarea tranzactiilor ridicandu-se la peste 2.72 mil lei.STIRI BURSIERE

SC Alro SA (ALR)

Consiliul de Administratie al societatii convoaca Adunarea Generala Ordinara si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 23.08.2007. Pe ordinea de zi se afla, printre altele, aprobarea situatiilor financiare consolidate pentru anul 2006 si aprobarea unui nou act constitutiv al emitentului.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2010%2007%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
26 useri online

Useri autentificati: