DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 09.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 09.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 09.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 09.07.2007 1 EURO = 3.1231 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a fost asemanatoare cu cea inregistrata in ultima sedinta a saptamanii trecute, ridicandu-se doar cu 6.63%. Ea a atins un nivel de 71 mil lei.

Doar unul din indicii generali a scazut astazi, iar plusurile inregistrate de ceilalti sunt destul de insignifiante. Indicele BET-FI, este inidcele care s-a apreciat cel mai mult astazi atingand la finalul sedintei o variate de 1.22%. Actiunile Bancii Transilvania(TLV) au fost ceva mai tranzactionate astazi, capitalizarea companiei ramanand insa neshimbata dupa ultimul trade facut in piata. S-au tranzactionat peste 4.5 mil actiuni la un pret mediu de 0.8750 lei/actiune, iar ultima tranzactie a stabilit pretul de inchidere al emitentului si anume 0.8700 lei. Continuand tendinta generala a ultimelor zile, actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au coborat usor, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 3.9 mil lei majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 27.2000 lei/actiune, pret cu un pas de cotare peste pretul de inchidere al emitentului. Acesta a inchis sedinta in scadere cu 1.81% fata de cotatia in care a inchis sedinta de vineri, mai exact la pretul de 27.1000 lei/actiune.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au crescut pe fondul unei lichiditati relativ mici. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Transilvania(SIF3) cu 1.3 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu peste 0.86 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF3 s-au apreciat astazi cu 1.49% ajungand la un pret de 2.7200 lei/actiune in timp ce titlurile SIF Oltenia au cunoscut o usoara urcare de 0.69% pana la nivelul 4.3500 lei/actiune. Si celelalte SIF-uri au avut parte de cresteri care s-au concretizat in indicele BET-FI apreciindu-se cu peste 1,000 de puncte. Societatea Petrom(SNP) a castigat astazi aproximativ 0.88% la capitalizarea bursiera. S-au tranzactionat aproximativ 2.9 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.5750 lei, sedinta fiind inchisa cu un pas de cotare mai jos. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o usoara coborare a cotatiei, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de 1.3 mil lei efectuate intre preturile 0.0993 lei/actiune si 0.1030 lei/actiune, pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta fiind stabilit la 0.0994 lei.

Pe piata DEALS s-a efectuat o tranzactie importanta cu actiuni Amonil (AMO). Cantitatea ce afost suspusa schimbului a fost de 278 mil actiuni(aproximativ 25% din capitalul social), ce au fost tranzactionate la un pret de 0.0480 lei, cu aproape 5% sub pretul pietei.STIRI BURSIERE

BANCA TRANSILVANIA (TLV)

Consiliul de Administra?ie al Bancii Transilvania anunta incheierea perioadei de subscriere pentru exercitarea dreptului de preferinta de catre actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor tinut de Bursa de Valori Bucuresti, la data de inregistrare 11 mai 2007. La incheierea perioadei de subscriere in baza dreptului de preferinta, datele sunt urmatoarele:
 • numar de actiuni subscrise: 387.570.191;
 • valoarea incasata: 135.649.566,85 lei;
 • numarul de actionari care au subscris: 20.995, reprezentand 82,75% dintre actionarii bancii;
 • numarul de actiuni ramase nesubscrise: 5.784.679

  SC IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR SA (IMP)
  Societatea anunta hotararile AGEA printre care si majorarea capitalului social al societatii prin urmatoarele noi aporturi astfel: Suma cu care se va majora capitalul social este de 23.5 mil lei, numarul de actiuni noi care se emit 235 mil, iar pretul unei actiuni noi oferite este de 1.05 lei/actiune. Totodata s-a aprobat si tranzactionarea drepturilor de preferinta la Bursa de Valori Bucuresti cu urmatoarele caracterisitici: Se vor emite 1,000 mil drepturi de preferinta, pentru achizitionarea unei actiuni noi sunt necesare 4.25531915 drepturi, iar perioada de tranzactionare va fi stabilita de Presedintele CA, la recomandarile BVB, conform dispozitiilor legale.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2009.07.2007.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  32 useri online

  Useri autentificati: