DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 04.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 04.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 04.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 04.07.2007 1 EURO = 3.1354 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o usoara apreciere a lichiditatii, tranzactionandu-se aproximativ 134 mil lei. Indicii au cunoscut si ei usoare aprecieri, singurul indice general care a inchis in pierdere fiind BET-FI care a oscilat detul de mult astazi scazand la final cu peste 1,000 de puncte.

Societatile de Investitii Financiare au dominat sedinta de tranzactionare, peste 52.8 milioane lei fiind trazactionate pe SIF-uri, reprezentand aproximativ 40% din valoarea tranzactionata astazi la BVB. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 3.8 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 4.2500 lei/actiune, cu o depreciere de 0.93%. Si SIF Moldova(SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta, tranzactionandu-se actiuni in valoare de 10.4 mil lei stabilind un pret de inchidere mai mic cu 2.42% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare deprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 87,033.82, in scadere cu 1.24%.

Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate. Actiunile Petrom (SNP) s-au apreciat astazi cu 2.73% , volumul de 9.11 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5550 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.5650 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a castigat astazi 3.36%. S-au tranzactionat aproape 25 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0985 lei pe actiune. Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a crescut astazi, in piata realizandu-se 441 tranzactii la un pret mediu de 0.8700 lei, valoarea depasind cu putin 4.89 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.8800 lei pe actiune, pret cu 4.76% mai mare decat inchiderea sedintei precedente. Actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata cu 114 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 2.20% mai ridicata fata de sedinta de marti.

Actiunile CNTEE Transelectrica(TEL) au inregistrat o corectie in sedinta de astazi, pretul urcand usor cu 0.86%. Referinta pentru maine a ajuns la 46.8000 lei. Lichiditatea a fost si ea destul de ridicata, valoarea tranzactiilor fiind 3.37 mil. lei.STIRI BURSIERE

SIF MOLDOVA (SIF2)

SIF Moldova SA a vandut in data de 04.07.2007 un pachet de 142.016 actiuni ale emitentului SC PAMBAC SA Bacau, reprezentand 2,839 % din capitalul social, valoarea tranzactiei fiind de 1.917.216 lei (835.388 USD la cursul de 2,2950 lei/USD). In urma tranzactiei, SIF Moldova SA a lichidat detinerea din capitalul social al emitentului.

BROKER CLUJ (BRK)
Ca urmare a publicarii in editia de azi, 04 iulie a.c. a Ziarului Financiar a articolului intitulat “Prunea: Am facut profit la 6 luni cat ne-am propus pentru tot anul”, conducerea SSIF Broker SA Cluj Napoca doreste sa precizeze faptul ca afirmatiile enuntate in articol nu au fost furnizate de persoane din conducerea societatii. Tot ce recunoaste conducerea societatii este ca profitul obtinut de SSIF Broker SA Cluj Napoca pe semestru I se afla in crestere vertiginoasa fata de acceasi perioada a anului trecut si a fost declarat faptul ca “profitul realizat in semestrul I se apropie vertiginos de cifrele planificate pe intreg anul”.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2004.07.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
53 useri online

Useri autentificati: