DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 02.07.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 02.07.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 02.07.2007

Text extras din document
Cursul BNR 02.07.2007 1 EURO = 3.1112 LEI

Prima sedinta bursiera a acestei saptamani s-a incheiat cu o scadere usoara la nivelul indicelui BET, BET-C si BET-FI inregistrand insa cresteri mai putin de un punct procentual. Ca si in saptamana trecuta, Societatile de Investitii Financiare au continuat evolutia ascendenta, SIF1, SIF2 si SIF4 marcand noi maxime istorice.

In topul preferintelor investitorilor s-a aflat SIF Moldova (SIF2) cu o valoare a tranzazctiilor de peste 14.73 mil lei. SIF2 a deschis sedinta in scadere, trecand insa foarte rapid pe crestere, pretul la care a fost realizata ultima tranzactie fiind superior inchiderii de vineri, 3.7100 lei/actiune (+0.27%).

SIF Oltenia (SIF5) a fost al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti, pe fondul unei lichiditati bune pretul unei actiuni SIF5 a urcat pana la 4.4000 lei/actiune, coborand apoi pana la 4.3600 lei (+1.40%), pret care a fost stabilit ca referinta pentru sedinta de maine. Acest emitent a fost tranzactionat si pe piata Deals, cele sase tranzactii speciale realizandu-se la pretul de 4.3700 lei, iar valoarea lor depesind cu 7.86 mil lei. Broker Cluj (BRK) a inregistrat o evolutie foarte buna, capitalizarea bursiera a singurului SSIF listat urcand astazi cu 12.46%. Volumul tranzactiilor a fost destul de bun, valoarea lor din sedinta de astazi fiind de aproximativ 3.81 mil lei. Sectorul bancar nu a avut o lichiditate foarte mare, doar valoarea tranzactiilor cu actiunile Bancii Transilvania (TLV) fiind semnificative, cele cu actiuni BRD Groupe Societe Generale (BRD) fiind sub un milion lei. Cele doua banci au suferit corectii in aceasta sedinta, cea mai importanta fiind inregistrata de BRD, pretul unei actiuni depreciindu-se cu 2.14% (27.4000 lei/actiune) in sedinta de astazi Electroputere Craiova (EPT) a continuat si in sedinta de astazi evolutia exceptionala, pretul unei actiuni ajungand la 1.9400 lei.

Presiunea foarte mare exercitata de cumparatori si lipsa de interes manifestata de vanzatori la acest nievel de pret a determinat o crestere de nu mai putin de 685% a cursului bursier de la publicarea anuntului de privatizare.STIRI BURSIERE

Broker SA (BRK)
Adunarea Generala a Actionarilor a hotarat majorarea capitalului social, in urma prospectului de fuziune cu SSIF Compania Romana de Investitii Investco SA cu 7,297,520 actiuni. Ulterior capitalul social va fi marit si prin emiterea unui numar de 50,186,253 actiuni gratuite, cat si prin noi aporturi in forma baneasca prin emiterea unui numar maxim de 23,303,719 actiuni la pretul de subscriere 0.7500 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2002%2007%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
34 useri online

Useri autentificati: