DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 26.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 26.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 26.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 26.06.2007 1 EURO = 3.1816 LEI

Sedinta bursiera de astazi a adus evolutii extrem de importante in cadrul sectorului financiar. Bancile si SIF-urile au consemnat cresteri spectaculoase inca de la deschiderea pietei, volumele de tranzactionare fiind extrem de ridicate mai ales pe piata Regular. In topul preferintelor investitorilor s-a aflat SIF Moldova (SIF2) cu o valoare a tranzazctiilor de peste 21.27 mil lei. SIF2 ca si intregul sector financiar, a fost foarte volatil in sedinta de astazi, pretul variind intre 3.5300 si 3.7500 lei/actiune. Pretul de referinta stabilit pentru sedinta de maine este 3.5400, in scadere cu 1.39%.

SIF Transilvania (SIF3) a avut o evolutie exceptionala, pe fondul unei lichiditati foarte bune pretul unei actiuni SIF3 a urcat pana in maximul zilei (3.0000 lei/actiune). Spre finalul sedintei insa, multi investitori au preferat sa-si marcheze profitul, presiunea ridicata la vanzare coborand pretul SIF3 la 2.8400 lei/actiune (+8.81%), pret care a fost stabilit ca referinta pentru maine.

Banca Romana pentru Dezvoltare membra a Societe Generale (BRD) a inregistrat o evolutie foarte buna in sedinta de astazi. Cererea mare de actiuni exercitata de investitori a determinat o crestere de pana la 5.38%, stabilind astfel un nou maxim istoric pentru actiunile acestui emitent, 27.40 lei/actiune. Finalul sedintei de tranzactionare a marcat pentru BRD o crestere de 3.46%, referinta pentru sedinta de maine fiind de 26.90 lei.

Sectorul petrolier nu a avut o lichiditate foarte buna in sedinta bursiera de astazi, doar valoarea tranzactiilor cu titlui Petrom SA (SNP) fiind una relativ buna. Capitalizarea bursiera a celui mai mare emitent de pe bursa bucuresteana a urcat astazi cu 0.96%, tranzactiile de maine raportandu-se astfel la pretul de 0.5250 lei/actiune.

Piata Deals a fost si ea destul de activa astazi, pe aceasta piata cel mai activ emitent fiind Rompetrol Well Services (PTR) cu opt tranzactii. Pretul la care au fost realizate tranzactiile fiind 2.0400 lei/actiune, acesta fiind si pretul minim la care se puteau realiza in sedinta de astazi. Valoarea tranzactiilor efectuate la acest nivel de pret a fost de aproximativ 11.68 mil lei.STIRI BURSIERE

Socep SA (SOCP)

Swiss Capital Asset Management SA a facut o cerere de interventie ca urmare a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din 11.06.2007. Motivele invocate au fost neintrunirea cvorumului prevazut in actul constitutive si desfasurarea lucrarilor in afara sediului societatii.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2026%2006%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
40 useri online

Useri autentificati: