DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 25.06.2007 1 EURO = 3.1782 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a insemnat doar 35.6% din valoarea tranzactionata in sedinta de Vineri, atingand un nivel de 62 mil lei. Dintre indicii generali, scadere avem decat in dreptul indicelui BET-C, restul indicilor inregistranzd cresteri in sedinta de astazi.

Societatile de Investitii Financiare au inregistrat aprecieri seminificative in aceasta sedinta pe fondul tranzactionarii unor volume relativ mari. Un volum insemnat am intalnit in dreptul SIF Moldova(SIF2) cu 3.16 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu peste 2 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF2 s-au apreciat astazi cu 1.41% ajungand la un pret de 3.5900 lei/actiune in timp ce titlurile SIF OLTENIA au crescut cu 1.95% pretul ajungand la 4.1800 lei/actiune. Si celelalte SIF-uri au avut cresteri importante care s-au concretizat in indicele BET-FI apreciindu-se cu aproximativ 2.72% Astazi pretul actiunilor Bancii Transilvania(TLV) s-a apreciat cu 1.30%. In piata s-au tranzactionat peste 4.2 mil actiuni la un pret mediu de 0.7800 lei/actiune, iar ultima tranzactie a stabilit un pret de inchidere de 0.7800 lei.

Continuand tendinta generala din ultimele zile, actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au avut o sedinta pozitiva, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 0.64 mil lei majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 25.7000 lei/actiune pret care a consemnat si inchiderea sedintei de tranzactionare. Variatia de astazi de 1.17% a dus pretul arpoape de maximul istoric al actiunii, pretul de inchidere fiind stabilit la 26.0000.

Si sectorul petrolier a avut parte de scaderi astazi la BVB. Societatea Petrom(SNP) a pierdut si ea astazi aproximativ 1.89% din capitalizarea bursiera. S-au tranzactionat aproximativ 2.48 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.5250 lei, sedinta fiind inchisa cu un pas de cotare sub pretul mediu, in 0.5200 lei/actiune. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au stagnat ca valoare astazi, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de 0.5 mil lei efectuate intre preturile 0.0902 lei/actiune si 0.0914 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0905 lei.

O crestere foarte mare a cunoscut Electroputere Craiova (EPT) care astazi a inregistrat ziua cu nr. 10 de cresteri consecutive de 15%. Practic de la anuntul vanzarii pachetului majoritar de catre AVAS, pretul actiunilor EPT a sarit de la 0.2470 lei la 0.9750 lei/actiune.STIRI BURSIERE

CNTEE TRANSELECTRICA

Societatea anunta printre alte hotarari adoptate in AGAO majorarea capitalului social al societatii cu suma de 108,427.88 lei, reprezentand valoarea terenului aflat in proprietate si pentru care s-a obtinut din partea Ministerului Economiei si Comertului a Certificatului de atestare a dreptului de proprietate nr M03 nr. 10526/20.11.2006.

SC PETROLSUB S.A.
Tribunalul Bihor-Oradea a dispus inceperea procedurii falimentului debitoarei SC Petrolsub S.A, cu sediul in Balc, str Primaverii nr.46/A, jud Bihor. Se desemneaza ca lichidator societatea EUROCONSTRUCT I.P.U.R.L. De asemena se dispune dizolvarea socetatii debitoare si ridicarea dreptului de administrare al debitorului.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025.06.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
28 useri online

Useri autentificati: