DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 22.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 22.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 22.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 22.03.2007 1 EURO = 3.3469 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a crescut cu 14.7% fata de cea din sedinta precedenta, atingand un nivel de 45.65 mil lei. Dintre indicii generali, scadere avem decat in dreptul indicelui BET, restul indicilor crescand astazi. BET-FI a avut un salt iesit din comun apreciindu-se astazi cu numai putin de 4.46%.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au cunoscut cresteri puternice ale preturilor pe fondul unei lichiditati relativ mici. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Moldova(SIF2) cu 2.54 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu peste 2.46 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF2 s-au apreciat astazi cu 4.15% ajungand la un pret de 2.7600 lei/actiune in timp ce pretul titlurilor SIF OLTENIA a urcat cu 4.68% la nivelul 3.1300 lei. Cea mai puternica crestere a cunoscut-o insa SIF Transilvania(SIF3) care s-a apreciat cu 5.78% cu o valoare tranzactionata de putin peste 1 mil euro.

Astazi pretul actiunilor Banca Transilvania(TLV) a scazut cu 1.80%, in piata tranzactionactionandu-se peste 3.37 mil actiuni la un pret mediu de 1.1000 lei/actiune. Pretul a oscilat in cadrul sedintei intre un minim de 1.0900 si un maxim de 1.1100 iar ultima tranzactie a stabilit pretul de inchidere al emitentului si anume 1.0900 lei/actiune. Continuand tendinta generala din ultimele zile, actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au crescut cu 1.89%, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 3.77 mil lei majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 21.6000 lei/actiune pret care a consemnat si inchiderea sedintei de tranzactionare.

Si sectorul petrolier a avut parte de scaderi astazi la BVB. Societatea Petrom(SNP) a pierdut astazi aproximativ 0.86% din capitalizarea bursiera. S-au tranzactionat aproximativ 2.46 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.5800 lei, sedinta fiind inchisa cu un pas sub acest pret si anume in 0.5750 lei. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o usoara crestere, aici inregistranduse tranzactii in valoare de 0.42 mil lei efectuate intre preturile 0.0932 lei/actiune si 0.0939 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0940 lei.

O crestere foarte mare a cunoscut Turism Felix (TUFE) societatea proaspat transferata pe REGS care astazi a crescut cu 15.00% in chiar prima zi de tranzactionare cu limita de variatie. O alta societate proaspat transferata pe piata RGBS, Imotrust S.A. Arad (ARCV) a cunoscut o crestere de 24.21% in prima zi de tranzactionare pe aceasta piata.

STIRI BURSIERE )

SC ENERGOPETROL S.A. (ENP)
Societatea anunta prin convocatorul AGOA intetia societatii de a repartiza un dividend aferent anului 2006 cu stabilirea termenului de plata al acestuia catre actionari in conformitate cu legislatia in vigoare; Propunerea Consiliului de Administratie este de plata a unui dividend in valoare bruta de 0.65 lei/actiune.

SC OILTERMINAL S.A.(OIL)
Societatea anunta noua componenta a consilului de administratie hotarata in cadrul AGOA din 22.03.2007 si anume: Mihai LUPU, Valeriu Roger NITESCU, Jean Catalin SANDU, Catalin CIUPERCA, Paul Viorel COSTACHE, Dan Cristian BARBULESCU, Nicolae ILIUTA.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2022.03.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
54 useri online

Useri autentificati: