DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 18.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 18.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 18.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 18.06.2007 1 EURO = 3.2180 LEI

Tranzactile derulate in sedinta de astazi la Bursa de Valori Bucuresti au atins o valoare de 88.93 mil lei, indicii bursieri inregistrand cresteri cuprinse intre 0.25% si 2.59% . Societatea de Investitii Financiare Moldova (SIF 2) a fost in sedinta de astazi preferata investitorilor, inregistrand cel mai ridicat volum tranzactionat la BVB, si anume 5.47 mil actiuni cu o valoare totala de 18 mil lei, pretul de inchidere stabilizandu-se la valoarea de 3.31 lei/actiune. De asemenea, SIF 2 a inregistrat si cea mai mare crestere a capitalizarii bursiere intre Saocietatile de Investitii Financiare, si anume 4.09%. Titlurile BRD Groupe Societe Generale (BRD) au inregistrat o depreciere fata de sedinta precedenta de -3.45%. Titlurile (BRD) s-au tranzactionat intr-un numar de peste 86 mii titluri cu o valoare totala de 2.18 mil lei, tranzactiile efectuandu-se intre un minim de 24.80 lei / actiune si un maxim de 25.5 lei/actiune. Societatea de Investitii Financiare Oltenia (SIF 5) a inregistrat o apreciere a capitalizarii bursiere de +3.87% fata de sedinta precedenta.

Pretul titlurilor SIF5 a variat astazi intre un minim de 3.60 lei / actiune si un maxim de 3.76 lei / actiune, pretul de inchidere stabilizandu-se la nivelul de 3.76 lei/actiune, in timp ce volumul tranzactionat a fost de 4.53 mil actiuni cu o valoare totala de 16.78 mil lei.

Banca Transilvania (TLV) a marcat o crestere a capitalizarii bursiere de 3.40%, cu un volum tranzactionat de 3.44 mil actiuni cu o valoare totala de 2.63 mil lei, pretul osciland intre un minim de 0.7500 lei/actiune si un maxim de 0.7750 lei/actiune. Ultimul pret al zilei a stabilit un pret de referinta pentru ziua de maine de 0.76 lei/actiune.

O crestere importanta a capitalizarii bursiere a inregistrat si titlurile Impact Sa (IMP) de 4.35% . Ultimul pret al zilei a fost de 1.20 lei/actiune, in timp ce volumul tranzactionat a fost de 1.39 mil actiuni cu o valoare de 1.67 mil lei.STIRI BURSIERE

Petrom SA (SNP)
Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din Europa de Sud-Est, a aprobat in sedinta Consiliului de Supraveghere din data de 15 iunie demararea proiectului de construire a unei centrale electrice pe gaze. Valoarea investitiei, inclusiv in infrastructura, a fost evaluata la circa 500 milioane de euro. Werner Schinhan, Director General Executiv Adjunct al Petrom :“Piata energetica este marcata de schimbari structurale majore, in special in tarile in care capacitatile de generare sunt invechite, urmand a fi inlocuite de altele mai putin poluante, cu emisii de carbon mult reduse. Abordarea pietei energiei electrice intr-un astfel de context este pentru Petrom, unul dintre principalii producatori de gaze din Romania, o oportunitate deosebita. Acest proiect se inscrie pe traseul de crestere strategica a Petrom si a grupului OMV, fiind una din sursele de diversificare si crestere durabila”.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2018%2006%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
27 useri online

Useri autentificati: