DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 15.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 15.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 15.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 15.06.2007 1 EURO = 3.2395 LEI

Ultima sedinta a acestei saptamanii a fost dominata de tranzactiile cu actiuni BRD Groupe Societe Generale (BRD), atat pe piata principala cat si pe piata Deal-urilor emitentul inregistrand volume record. Inicii bursieri au inchis aceasta saptamana in crestere, BET si BET-C inregistrand cresteri similare de 2.88%.

Sectorul bancar a fost astazi in topul preferintei investitorilor, BRD Groupe Societe Generale si Banca Transilvania (TLV) ocupand primele doua locuri in topul celor mai tranzactionati emitenti.

Actiunile BRD dupa ce au avut o evolutie putin stearsa in prima parte a sedintei de tranzactionare, pe fondul unei presiuni foarte mari a cumparatorilor a inregistrat o crestere foarte mare a capitalizarii bursiere pe fondul unei lichiditati record. Pretul ultimei tranzactii a fost 26.1000 lei/actiune(12.02%), marcand astfel un nou maxim istoric pentru acest emitent.

Actiunile Banca Transilvania au avut si ele o lichiditate buna, pretul de inchidere fiind insa mai mic cu 3.29% in raport cu referinta sedintei de astazi. Valoarea tranzactiilor cu actiunile acestui emitent s-a ridicat astazi la 7.69 mil lei. Din sectorul Societatilor de Investitii Financiare s-a remarcat SIF Moldova (SIF2) cu o valoare tranzactionata de 6.46 mil lei. Aceasta a incheiat aceasta saptamana cu o usoara crestere, pretul stabilit ca referinta pentru inceputul saptamanii viitoare este 3.1800 lei (+0.95%).

SIF Oltenia (SIF5) a inregistrat si el o lichiditate relativ buna, valorea tranzactionata pe acest emitent ridicanduse la 5.76 mil lei. Pretul unei actiuni SIF5 a oscilat astazi intre 3.5500 si 3.6200 lei, ultima tranzactie fiind realizata in pretul maxim al zilei, consemnand astfel o crestere de 1.69%.

Electroputere Craiova (EPT), ca si in zilele precedente, inchide sedinta de tranzactionare in pretul maxim al zilei. Presiunea forate mare exercitata de cumparatori a fost astazi insa, pentru scurti timp coplesita de cea a vanzatorilor, o parte din ei preferand sa-si marcheze profiturile acumulate. Finalul sedintei insa a fost similar cu cel al sedintelor precedente cand in piata erau afisate doar intentii ferme de cumparea. Pretul unei actiuni EPT a ajuns in finalul acestei saptamani la 0.4300 lei/actiune, marcand o crestere a capitalizarii bursiere cu 74.09% in aceasta saptamana.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania (SIF3)
Emitentul face publice urmatoarele tranzactii semnificative: - emitentul a subscris la data de 14.06.2007 in cadrul Ofertei Publice de Preluare a SC MED. COM. PROD SA Medgidia (MEDC), initiata de SC Campio ICM SRL Medgidia, un numar de 38,472 actiuni, reprezentand 70.31% din capitalul social al emitentului, la pretul de 57 lei/actiune, valoarea tranzactiei fiind de 2,192,904 lei. - emitentul a vandut la data de 14.06.2007 un numar de 2,700,000 actiuni detinute la SC T.H.R. Marea Neagra S.A. Eforie Nord (EFO), la pretul de 1.28 lei/actiune, valoarea totala a tranzactiei fiind de 3,456,000 lei. - emitentul a subscris la data de 11.06.2007 un numar de 1,000,000 obligatiuni necotate emise de S.C. Organe de Asamblare S.A. Brasov (ORAS), la pretul de 2.50 lei/obligatiune, valoarea totala a subscrierii fiind de 2,500,000 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2015%2006%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: