DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 14.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 14.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 14.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 14.06.2007 1 EURO = 3.2519 LEI

Aceasta sedinta de tranzactionare a fost caracterizata de o crestere a indicilor bursieri dar si de o lichiditate scazuta pe piata principala. Valoarea totala a tranzactiilor a fost insa foarte ridicata datorita tranzactiilor speciale realizate cu actiunile RRC, SIF3 si ASRA acestea totalizand peste 78.05 mil lei.

Astazi cel mai tranzactionat emitent de pe piata principala a fost SIF Moldova (SIF2). Pretul la care au fost tranzactionate actiunile emitentului s-a situat intre 3.0800 si 3.1500 lei pentru o actiune, pret la care a si inchis sedinta de tranzactionare. Valoarea tranzactiilor cu acest emitent a fost de 4.21 mil lei, iar sedinta de astazi a adus o crestere de 2.27%.

Al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti se afla, surprinzator, Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (EFO) cu o valoare a tranzactiilor de 3.48 mil lei. Din cele zece tranzactii relizate in piata, doua au urcat lichiditatea acestui emitent. Pretul la care au fost schimbate majoritatea actiunilor a fost 1.2800 (+6.67%), pret cu care a fost inchisa sedinta de tranzactionare.

Sectorul bancar a inregistrat si el aprecieri, lichiditatea fiind insa redusa si in acest sector. Atat Banca Transilvania (TLV) cat si Banca Romana pentru Dezvoltare - Group Societe Generale(BRD) au inchis sedinta de tranzactionare in crestere, valoarea tranzactiilor cu aceste doua simboluri fiind de aproximativ 2 mil lei. Pe piata DlBS au fost realizate sapte tranzactii speciale cu actiunile societatii de asigurare Asigurarea Romaneasca ASIROM (ASRA). In urma acestor tranzactii 13.82% din actiunile companiei si-au schimbat proprietarul. Pretul la care au fost schimbate aceste pachete a fost 0.8500 lei/actiune, valoarea totala a tranzactiilor fiind de 74.93 mil lei. Pretul de referinta stabilit pentru maine pe piata principala este 0.9000 lei pe actiune ceea ce inseamna o apreciere de 11.11%.

Electroputere Craiova (EPT), ca si in zilele precedente, inchide sedinta de tranzactionare in pretul maxim al zilei. Presiunea forte mare exercitata de cumparatori si lipsa de interes a vanzatorilor a determinat un volum al tranzactiilor foarte mic in raport cu intentiile de cumparare afisate in piata.STIRI BURSIERE

Rulmenti SA (RBL)

Adunarea Generala a Actionarilor a aprobat, printre altele, participarea la majorarea cpitalului social al societatii Anadolu Rulman Imalat San Ve Ticaret AS Turcia, cat si mentinerea contractului de credit in valoare de 3.5 mil EURO pentru sustinerea investitiilor in Ungaria.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2014%2006%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
164 useri online

Useri autentificati: