DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 12.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 12.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 12.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 12.06.2007 1 EURO = 3.2606 LEI

Tranzactile derulate in sedinta de astazi la Bursa de Valori Bucuresti au atins o valoare de 48.52 mil lei, indicii bursieri inregistrand cresteri cu mai putin de un punct procentual, exeptie facand indicele BET-FI care a marcat o corectie de -0.22% fata de sedinta precedenta.

Petrom SA (SNP) a inchis sedinta de tranzactionare la un pret cu 3.41% mai ridicat decat cel de referinta, inchizand sedinta la pretul de 0.5150 lei/actiune. Volumul tolal tranzactionat cu titluri SNP a fost de 8.99 mil titluri, tranzactionate la un pret mediu de 0.5050 lei /actiune. In decursul sedintei de tranzactionare pretul titlurilor SNP a variat intre un minim de 0.4960 lei/actiune si un maxim de 0.5150 lei /actiune.

Titlurile BRD Groupe Societe Generale (BRD) au inregistrat o depreciere fata de sedinta precedenta de -1.69%. Titlurile (BRD) s-au tranzactionat intr-un numar de peste 74 mii titluri cu o valoare totala de 1.75 mil lei, tranzactiile efectuandu-se intre un minim de 23.20 lei / actiune si un maxim de 23.7 lei/actiune. Societatea de Investitii Financiare Muntenia (SIF 4) a fost singura dintre Societatile de Investitii Financiare care a inregistrat o depreciere capitalizarii bursiere cu -2.13% fata de sedinta precedenta. Pretul titlurilor SIF4 a variat astazi intre un minim de 2.30 lei / actiune si un maxim de 2.37 lei / actiune, pretul de inchidere stabilizandu-se la nivelul de 2.30 lei/actiune, in timp ce volumul tranzactionat a fost de 1.20 mil actiuni cu o valoare totala de 2.78 mil lei. Kandia - Excelent S.A. (EXC) a inregistarat in sedinta de astazi o depreciere a capitalizarii bursiere de -11.11%, pretul de inchidere atingand valoarea de 2.80 lei/actiune, in timp ce volumul tranzactionat a atins nivelul de 99,900 actiuni.

Pe piata DEALS s-a inregistrat in sedinta de astazi o tranzactie avand ca obiect 600,000 titluri SIF Muntenia (SIF 4 ) , pretul tranzactiei fiind efectuata la pretul de 2.30 lei/actiune, valoarea totala a tranzactiei fiind de 1.38 mil lei.STIRI BURSIERE

SC Rompetrol Rafinare Constanta (RRC)

Rompetrol Rafinare anunta ca va livra din 25 iunie pe piata interna motorina Euro 4, cu un continut de 2 % biodiesel. Aceasta este a doua unitate a Grupului care furnizeaza biocarburanti, dupa introducerea in luna mai, in statiile de distributie operate in Franta (proprii si Dyneff), a carburantului verde Super Etanol E85. Astfel, Rompetrol isi va consolida prezenta pe piata biocombustibililor, avand in proiect si construirea unei instalatii proprii de producere a biodieselului, la rafinaria Petromidia, pentru care sunt estimate investitii de 18 milioane USD. Pana la finalizarea acestui program, necesarul de biodiesel al Rompetrol Rafinare este de aproximativ 2500 de tone lunar, in functie de nivelul livrarilor de motorina in Romania, fiind asigurat atat din import cat si de pe piata interna. Primele cantitati de biodiesel sunt asteptate la mijlocul lunii iunie, iar furnizorii au fost selectati in baza cerintelor tehnice ale normei europene de profil, EN 14214.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2012%2006%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
71 useri online

Useri autentificati: