DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 21.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 21.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 21.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 21.03.2007 1 EURO = 3.3499 LEI

Volumul total tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti a fost unul redus, de 30.92 mil lei, indicii burieri inregistrand cresteri cu mai putin de un precent, exceptie facand indicele Societatilor de Investitii Financiare, care a inregistrat o usoara scadere de 0.21%.

Banca Transilvania (TLV) a deschis sedinta dupa publicarea convocatorului AGA, cu o crestere a pretului titlurilor sale, maximul zilei atingand valoarea de 1.13 lei /actiune. A doua parte a sedintei de tranzactionare a inregistrat o depreciere a pretului titlurilor TLV, minimul zilei fiind de 1.09 lei/actiune, in timp ce pretul de inchidere s-a stabilizat la valoarea de 1.11 lei. Volumul tranzactionat cu titluri TLV a fost de asemenea unul ridicat si anume 8.08 mil actiuni cu o valoare totala de 8.94 mil. lei.

BRD - GSG (BRD) a inregistrat un ultim pret al titlurilor sale la aceeasi valoare ca si cel de referinta, respectiv de 21.20 lei / actiune . Volumul tranzactionat cu titluri BRD a fost unul modest de numai 62.94 mii actiuni cu o valoare totala de aproape 1.4 mil lei.

SIF Oltenia (SIF5) a fost societatea care a ocupat locul secund in preferintele investitorilor, inregistrand un volum de 1.10 mil titluri tranzactionate cu o valoare totala de 3.30 mil lei. Ultima tranzactie cu titluri SIF Oltenia a fost realizata la pretul de 2.99 lei/actiune stabilind un pret de inchidere cu 0.33% mai mic decat cel de referinta.

SIF Moldova (SIF 2) a marcat cea mai mare depreciere de pret, intre Societetile de Investitii Financiare, titlurilor sale inregistrand un ultim pret al zilei de 2.65 lei (-1.49%) . Volumul total tranzactionat cu titluri SIF2 a fost de 0.69 mil. titluri la un pret mediu de 2.67 lei. CNTEE Transelectrica (TEL) a inregistrat o apreciere a valorii titlurilor sale de 1.48% fata de cea inregistrata in sedinta precedenta, pretul de inchidere stabilindu-se la nivelul de 47.90 lei / actiune. Volum tranzactionat cu titluri Transelectrica a fost de 30.75 mii titluri cu o valoare totala de 1.46 mil lei.

STIRI BURSIERE

S.C RULMENTUL S.A (RBR)
Bursa de Valori Bucuresti S.A (B.V.B) anunta ca in sedinta Consiliului Bursei din data de 17 martie 2007 s-a hotarat retragerea de la tranzactionare de pe piata reglementata administrata de B.V.B, a actiunilor emise de S.C RULMENTUL S.A Brasov, Categoria 2 Actiuni - Sectorul Titluri de Capital, si tranzactionarea acestora pe piata valorilor mobiliare necotate. Astfel in data de 22 martie actiunile emise de catre S.C RULMENTUL S.A Brasov vor fi oprite de la tranzactionare de pe piata reglementata, urmand sa poata fi tranzactionate pe piata valorilor mobiliare necotate incepand cu data de 29 martie.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2021%2003%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
90 useri online

Useri autentificati: