DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 04.06.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 04.06.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 04.06.2007

Text extras din document
Cursul BNR 04.06.2007 1 EURO = 3.2605 LEI

Prima sedinta bursiera a acestei saptamani a fost una verde, lichiditatea insa ramanand la valori relativ scazute. Cea mai puternica apreciere a inregistrat-o astazi BET-FI, indicele sectorului financiar castigand astazi peste 1,400 puncte, adica 2.00%.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata Regular a fost SIF Transilvania (SIF3) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 5.72 mil lei. Actiunile acestui emitent au inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 2.3600 lei/actiune, marcand astfel o crestere de 1.72%. SIF Muntenia (SIF4) a avut o evoluti foarte buna in sedinta de astazi, actiunile acestei companii marcand un nou maxim istoric la valoarea de 2.4400 lei (+2.95%), pret care a fost stabilit si ca referinta pentru sedinta de maine.

Lichiditatea acestui emitent nu a fost foarte buna, insa raportat la sedinta de astazi ainregistrat o valoare a tranzactiilor ridicata, palsand emitentul pe locul cinci in topul celor mai tranzactionati emitenti de pe bursa bucuresteana.

Pe locul doi in topul celor mai tranzactionati emitenti se afla BRD Groupe Societe Generale (BRD), cu o valoare tranzactionat foarte apropiata de cea a SIF Transilvania, 5.39 mil lei. Dupa ce in prima parte a sedintei de tranzactionare pretul unei actiuni BRD a atins maximul istoric 24.70 lei/actiune, spre sfarsitul sedintei cotatia acestui titlu a scazut, ultima tranzactie fiind realizata la 24.40 lei actiune marcand astfel o scadere de 0.81%. Acest emitent a fost tranzactionat si pe piata Deals, tranzactia speciala avand o valoare de 6.12 mil lei, iar pretul la care a fost incheiata fiind 24.50 lei/actiune.

O evolutie foarte buna au inregistrat astazi titlurile CNTEE Transelectrica (TEL), pretul unei actiuni urcand in prima parte a sedintei pana la 48.80 lei/actiune (+5.17%). In a doua parte a sedintei insa, in piata si-au facut aparitia si ordine de vanzarea, astfel pretul la care a fost realizata ultima tranzactie a acestei zile bursiere a fost 47.30 lei/actiune (+1.94%).

Pe piata RGBS atrag atentia tranzactiile cu actiunile Prospectiuni SA Bucuresti (PRSN), valoarea tranzactiilor fiind foarte mare, aproximativ 36.12 mil lei. Acest emitent a fost tranzactionat si pe piata DLBS, cele doua tranzactii speciale avand o valoare de 20.70 mil lei. Aceasta sedinta exceptionala din puct de vedere al lichiditatii a adus si o apreciere substantiala a pretului, referinta pentru sedinta de maine fiind stabilita la 293.00 lei/actiune (+17.20%).

STIRI BURSIERE

OLTCHIM SA (OLT)

Consiliul de Administratie al societatii convoaca in sedinta Ordinara si Extraordinara Adunarea Generala a Actionarilor avand pe ordinea de zi, printre altele, completarea obiectului de activitate cu Fabricarea varului si aprobarea modificarii Consiliului de Administratie.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2004%2006%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
46 useri online

Useri autentificati: