DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 31.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 31.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 31.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 31.05.2007 1 EURO = 3.2724 LEI

Tranzactile derulate in sedinta de astazi la Bursa de Valori Bucuresti au atins un nivel tranzactionat de 88.34 mil lei, indicii bursieri inregistrand cresteri de peste un punct procentual.

Titlurile BRD Groupe Societe Generale (BRD) au inregistrat o apreciere fata de sedinta precedenta de +2.92%. Titlurile (BRD) s-au tranzactionat intr-un numar de peste 127 mii titluri cu o valoare totala de 3.10 mil lei, tranzactiile efectuandu-se intre un minim de 23.8 lei / actiune si un maxim de 24.7 lei/actiune (un nou maxim istoric).

Petrom SA (SNP) a inchis sedinta de tranzactionare la un pret cu 2.00% mai ridicat decat cel de referinta, inchizand sedinta la pretul de 0.5100 lei/actiune .Volumul tolal tranzactionat cu titluri SNP a fost de 42.7 mil titluri tranzactionate la un pret mediu de 0.5050 lei /actiune. In decursul sedintei de tranzactionare pretul titlurilor SNP a variat intre un minim de 0.5000 lei/actiune si un maxim de 0.5200 lei /actiune.

Societatea de Investitii Financiare Banat Crisana (SIF 1) a inregistrat o apreciere a capitalizarii bursiere de +2.85% fata de sedinta precedenta. Pretul titlurilor SIF1 a variat astazi intre un minim de 3.16 lei / actiune si un maxim de 3.25 lei / actiune, pretul de inchidere stabilizandu-se la nivelul de 3.25 lei/actiune, in timp ce volumul tranzactionat a fost de 0.83 mil actiuni cu o valoare totala de 2.68 mil lei.

Banca Transilvania a inchis sedinta de tranzacionare la un pret cu 1.33% mai ridicat decat cel de referinta, si anume 0.7600 lei/actiune, volumul tranzactionat fiind de 3.99 mil actiuni, iar pretul mediu al zilei de 0.7500 lei/actiune.

Compania Hoteliera Intercontinental Romania (RCHI) a inregistrat astazi un volum tranzactionat de 124.8 mil titluri reprezentand aproximativ 14.9% din capitalul social al firmei, pretul mediu al zilei fiind de 0.2690 lei/actiune.STIRI BURSIERE

SIF MUNTENIA SA

SIF MUNTENIA SA anunta ca incepand cu data de 04 iunie 2007 “incepe distribuirea sumelor cuvenite actionarilor ca dividende pentru exercitiul financiar 2006. In conformitate cu Hotararea nr. 4 a AGOA din 28.04.2007, dividendele aferente anilor 2003, 2004, 2005 si 2006 se distribuie prin grija S.A.I. Muntenia Invest S.A., administratorul SIF MunteniaS.A., prin urmatoarele metode : 1.Prin intermediul tuturor unitatilor teritoriale ale BCR? numai pentru actionarii cu rezidenta in Romania, de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 17:00.2.Prin virament bancar? numai in baza unei solicitari scrise in care sa fie cuprinse CNP-ul, pentru persoanele fizice,respectiv Codul Unic de Inregistrare, pentru persoanele juridice precum si contul IBAN unde doreste sa primeasca banii. 3.Prin mandat postal ? numai in baza unei solicitari scrise, in care sa fie mentionata adresa unde actionarul doreste sa primeasca banii, insotita de o copie dupa actul de identitate in care CNP-ul sa fie lizibil. 4. Prin casieria SIF MUNTENIA SA din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.16, sector 4 platile se efectueaza in fiecare zi de joi, intre orele 09:00 si 15:00 si numai pe baza de programare ce poate fi efectuata in fiecare zi de luni, marti, miercuri si vineri intre orele 09:00 si 15:00, la aceeasi adresa. ? banii se elibereaza actionarilor care prezinta un document de identitate in care CNP-ul este lizibil si identic cu cel cuprins in lista de plata intocmita pe baza datelor primite de la societatea de Registru Depozitarul Central. ? actionarul poate fi reprezentat de catre o alta persoana fizica numai pe baza de procura notariala eliberata special pentru dividendele cuvenite de la SIF Muntenia, insotita de actul de identitate al reprezentantului si, dupa caz, de celelalte documente prevazute de lege. O copie a procurii notariale speciale si, dupa caz, a celorlalte documente, vor fi retinute la casierie.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2031%2005%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
60 useri online

Useri autentificati: