DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 20.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 20.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 20.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 20.03.2007 1 EURO = 3.3388 RON

A doua sedinta de tranzactionare a acestei saptamani a fost animata de tranzactiile speciale cu actiuni ale celor cinci SIF-uri si cu actiuni ale Flamingo International Bucuresti, care au ridicat valoarea rulajului din piata, aflata insa in scadere cu 52% fata de valoare inregistrata in sedinta precedenta. Indicele BET-C a crescut usor in aceasta sedinta, atingand o variatie pozitiva de 0.39%.Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 61.40 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de usoara scadere cu volume scazute la tranzactionare, dintre acestea evidentiidu-se SIF Moldova (SIF2) si SIF Oltenia (SIF5), cu peste 2.20 mil, respectiv 1.66 actiuni transferate azi in piata. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 16.49 mil lei (aproximativ 54% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), cel mai lichid emitent de astazi, a insumat o valoare a tranzactiilor de 5.98 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 2.6600 lei/actiune si 2.7300 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere superior pretului de referinta, adica de 2.6900 lei/actiune (+1.89%).

Actiunile societatii Petrom Bucuresti (SNP) au adunat astazi o valoare a tranzactiilor de 4.41 mil lei, incheind sedinta la un pret de 0.5850 lei/actiune, in scadere cu 0.85% fata de pretului de referinta. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au atins un maxim de 0.0941 lei/actiune si au adunat o valoare a tranzactiilor de 1.97 mil lei, stabilind pentru maine un pret de referinta de 0.0939 lei/actiune (+1,73%).

Facand referire si la sectorul bancar, actiunile Bancii Transilvania (TLV) s-au tranzactionat la un pret mediu de 1.0900 lei/actiune, consemnand o valoare a tranzactiilor de 2.06 mil lei si incheind sedinta cu o variatie pozitiva a pretului de 0.92% (1.1000 lei/actiune), in timp ce titlurile BRD Groupe Societe Generale (BRD) au inchis sedinta la un pret de 21.2000 lei/actiune (+1.44%), cu o valoare tranzactionata de 2.73 mil lei.

Pe piata DEALS, s-au realizat 5 tranzactii cu titlurile SIF, valoarea cumulata a deal-urilor fiind de 26.75 mil lei. Dintre aceste tranzactii, SIF Banat Crisana (SIF1) a avut cea mai mare valoare a deal-ului si anume 6.03 mil lei, tranzactie perfectata la pretul de 2.7100 lei/actiune.Totodata s-a efectuat si o tranzactie cu actiunile Flamingo International Bucuresti (FLA), respectiv un volum transferat de 2.50 mil actiuni FLA, la pretul de 0.3750 lei/actiune. Preturile la care au fost executate tranzactiile cu SIF-uri sunt inferioare preturilor de inchidere din piata principala.STIRI BURSIERE

FLAMINGO INTERNATIONAL BUCURESTI (FLA)
In data de 16.03.2007 s-a semnat contractul pentru facilitarea de credit intre Flamingo International S.A. (“Imprumutat”) si BRD Groupe Societe Generale (“Banca”). Facilitatile de credit ce se vor acorda in baza acestui acestui contract vor fi in valoare maxima de 3,000,000 EUR, pentru o perioada de 364 zile de la data semnarii, si vor fi sub una sau mai multe din urmatoarele forme: linie de credit multicompanii, multioptiuni, multidevize; plafon pentru emitere scrisori de garantie bancara si plafon pentru deschidere de acreditive, in baza contractelor comerciale incheiate cu tertii.

BURSA DE VALORI BUCURESTI (BVB)
In data de 21.03.2007 va avea loc deschiderea oficiala a sedintei de tranzactionare de catre Domnul Mihai Fercala, Presedinte al Consiliului de Administratie, S.C.Turism Felix S.A. – Baile Felix, cu ocazia inceperii tranzactionarii pe piata reglementata administrata de B.V.B. a actiunilor emise de catre aceasta societate

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2020%2003%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
165 useri online

Useri autentificati: