DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 24.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 24.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 24.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 24.05.2007 1 EURO = 3.2742 LEI

Astazi, la bursa, in lipsa unor tranzactii masive in piata, transferurile realizate la preturile respective au conturat un trend descendent al sedintei de tranzactionare, mentionand o scadere mai mare a indicelui celor cinci SIF-uri, respectiv cu 1.20% fata de valoarea celui de ieri. Valoarea totala a tranzactiilor la BVB a fost de 59.75 mil lei.

Societatile de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere cu volume relativ scazute la tranzactionare. Valoarea totala a tranzactiilor cu actiuni ale Societatilor de Investitii Financiare a fost de 13.75 mil lei (aproximativ 44% din valoarea pietei REGULAR). Dintre SIF-uri, SIF Oltenia (SIF5) a inregistrat cea mai ridicata valoare a tranzactiilor, aproximativ 3.37 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 3.6100 lei/actiune si o variatie finala negativa de -1.64%.

Titlurile Banca Transilvania (TLV) au fost cele mai lichide, valoarea tranzactionata a acestora ajungand astazi la 3.88 mil lei, cu un pret de inchidere inferior pretului de referinta, adica 0.7450 lei/actiune (-0.67%). Actiunile BRD Groupe Societe Generale (BRD) au avut o sedinta de tranzactionare mai putin activa, cu o valoare totala a tranzactiilor de peste 1.73 mil lei, ultimul pret (24.2000 lei/actiune) marcand o inchidere cu 0.41% mai ridicata fata de sesiunea de ieri.

Printre actiunile cele mai tranzactionate in sedinta de astazi au fost si cele ale Mecanica Ceahlau (MECF), care au adunat o valoare totala de 2.21 mil, la preturi variind intre 10.9000 si 11.3000 lei/actiune, pretul de referinta de maine stabilindu-se la nivelul de 11.1000 lei/actiune (+5.71%).

Din sectorul companiilor de produse chimice listate la BVB, titlurile Oltchim Rm Valcea (OLT) au inchis sedinta de astazi la un pret superior cu 8.49% pretului de inchidere de ieri, tranzactionandu-se un volum de actiuni in valoare de 2.11 mil lei si atingandu-se un pret maxim de 0.5850 lei/actiune.

In sectiunea DLBS, actiunile societatii Asigurarea Romaneasca Asirom Bucuresti (ASRA) au constituit din nou obiectul unui deal, de data asta in valoare de 2.50 mil lei, tranzactie perfectata la acelasi pret de 0.6400 lei/actiune; acest pachet de actiuni reprezinta un procent de 0.61% din capitalul social al emitentului. Pretul la care s-a efectuat tranzactia a fost mai mic cu aproximativ 25% fata de pretului de referinta al acestui simbol.STIRI BURSIERE

ALRO SLATINA (ALR)

CNVM a hotarat incetarea dispunerii masurii asiguratorii de blocare a transferului pachetului de 282,505,045 actiuni, emise de Alro ca urmare a hotararii AGEA nr. 349 din 23.06.2005.

UZTEL PLOIESTI (UZT)
Se suspenda de la tranzactionare pe piata valorilor mobiliare necotate ce utilizeaza suportul electronic al BVB actiunile emise de S.C. Uztel S.A Ploiesti, incepand cu data de 24.05.2007 pe o perioada de maxim 3 zile lucratoare, in vederea operarii modificarii capitalului social.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2024%2005%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
38 useri online

Useri autentificati: