DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 23.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 23.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 23.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 23.05.2007 1 EURO = 3.2785 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a crescut cu 18.80% fata de cea din sedinta precedenta, atingand un nivel de 75 mil lei. Indicii generali, au cunoscut cresteri astazi cea mai puternica fiind in dreptul indicelui societatilor de investitii financiare.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au crescut pe fondul unei lichiditati relativ scazute. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Moldova(SIF2) cu 1 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu peste 1.2 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF2 s-au apreciat astazi cu 1.27% ajungand la un pret de 3.19 lei/actiune in timp ce titlurile SIF OLTENIA s-au apreciat cu 0.55%. O variatie importanta a cunoscut-o SIF Muntenia (SIF4) care s-a apreciat astazi cu 3.59% dupa ce sedita de ieri a consemnat o crestere asemanaoare. Ultimele sedinte au facut ca pretul unei actiuni SIF4 sa ajunga la 2.31 lei/actiune.

Astazi pretul actiunilor Banca Transilvania(TLV) a crescut cu 1.35%, cu ajutorul a 258 tranzactii efectuate in piata. In piata s-au tranzactionat peste 4 mil actiuni la un pret mediu de 0.7400 lei/actiune, iar ultima tranzactie a stabilit pretul de inchidere al emitentului si anume 0.7500 lei/ actiune.

Continuand tendinta generala din ultimele zile, actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au ramas la aceeasi valoare, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 0.59 mil lei majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 24.0000 lei/actiune, iar pretul in care s-a efectuat ultima tranzactie a fost cu un pas de cotare mai mare de cat pretul mediu adica 24.1000 lei/actiune.

Societatea Petrom(SNP) a castigat astazi 1.87% la capitalizarea bursiera. S-au tranzactionat aproximativ 2 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.5350 lei, sedinta fiind inchisa la un pas de cotare mai sus in 0.5450 lei. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o usoara scadere, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de 0.33 mil lei efectuate intre preturile 0.0925 lei/actiune si 0.0936 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0928 lei.

Piata DEALS a consemnat efectuarea unei tranzactii cu actiuni Oltchim (OLT) mai precis 33,721,000 actiuni OLT si-au schimbat astazi proprietarul, acestea fiind transferate la un pret de 0.6200 lei /actiune. De mentionat este faptul ca, cantitatea tranzactionata astazi reprezinta 0.95% din companie.STIRI BURSIERE

SC TURBOMECANICA S.A.

Miercuri, 23 mai 2007, la Bucuresti, a avut loc semnarea contractelor prin care GENERAL ELECTRIC achizitioneaza pachetul reprezentand 50% din totalul actiunilor sociatatii mixte S.C. TURBOMECANICA COMBUSTOR PRODUCTS S.A. (TMCP). GE si S.C. Turbomecanica S.A. au fost pana in prezent parteneri egali in acest Joint Venture. TMCP a fost inregistrata in martie 2002 ca Joint Venture intre GE Aircraft Engines si S.C. Turbomecanica S.A. in scopul fabricarii de camere de ardere pentru motoare de aviatie. Productia a inceput in 2003, iar in 2004 a fost atins nivelul de productie maxim stabilit in plan. Vanzarea participatiei S.C. TURBOMECANICA S.A catre GENERAL ELECTRIC, prevazuta inca in contractul de constituire, reprezinta recunoasterea atingerii de catre TMCP a unui grad inalt de maturitate si independenta

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2023.05.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
42 useri online

Useri autentificati: