DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 22.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 22.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 22.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 22.05.2007 1 EURO = 3.2690 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate destul de buna, atat indicele BET cat si BET-FI inregistrand aprecieri pe parcursul ei. Daca indicele BET a reusit sa inchida sedinta cu o apreciere destul de importanta 1.71%, indicele BET-FI a inregistrat la inchidere un plus de 0.86%.

Cel mai tranzactionat emitent a fost astazi SIF Transilvania (SIF3), acesta inregistrand si o volatilitate ridicata. Pretul unei actiuni SIF3 a oscilat intre 2.4200 si 2.2700 lei/actiune, inchiderea sedintei fiind realizata cu un pas de cotare peste minimul zilei la 2.2800 lei/actiune marcand astfel o scadere de aproximativ 3.39%.

Oltchim SA (OLT) a avut o lichiditate foarte buna in sedinta de astazi, in piata fiind exercitata o presiune foarte puternica la cumparare. Emitentul a inchis sedinta de astazi la pretul maxim al zilei, 0.5400 lei/actiune (+14.16%), la finalul sedintei fiind afisate la cumparare in acest pret ordine totalizand peste 3.71 mil actiuni.

Sectorul bancar nu a excelat la capitolul lichiditate. BRD Groupe Societe Generale (BRD), pe fondul lipsei relative de interes manifestate de investitori, a reusit o usoara apreciere a pretului, stabilind ca referinta pentru sedinta de maine 24.1000 lei/actiune (+0.42%).

Celalalt emitent important al sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a avut o lichiditate ceva mai buna, valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 2.46 mil lei. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 0.7400 lei/actiune, acelasi cu cel din sedinta de astazi.

Sectorul petrolier a inregistrat o lichiditate destul de scazuta, doar tranzactiile cu actiunile Petrom SA (SNP) au depasit 1 mil lei. Dupa ce in sedintele anterioare pretul unei actiuni se stabilizase in jurul valorii de 0.5200 lei, in sedinta de astazi a inregistrat o crestere de 2.88%, stabilind ca referinta pentru maine pretul de 0.5350 lei pentru o actiune SNP.

Pe piata XMBS, actiunile emitentului Vinalcool SA Brasov (VIOB) atrag atentia cu o tranzactie in valoare de peste 720 mii lei. Tranzactia a avut ca obiect un pachet reprezentand 4.92% din capitalul social al emitentului, iar pretul la care a fost realizata tranzactia a fost 5.3000 lei/actiune.STIRI BURSIERE

ALRO SA (ALR)

Societatea anunta actionarii inregistrati la Registrul actionarilor in data de 14.05.2007 ca plata dividendelor se va face in termen de 60 de zile de la publicarea Hotararii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor in Monitorul Oficial.

SIF OLTENIA SA (SIF5)
Face publica vanzarea in data de 26.04.2007 a unui pachet de 273,479 actiuni detinute la la Comcereal Arges SA in cadrul Ofertei Publice de Preluare lansata de SC Agricover SA.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2022%2005%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
62 useri online

Useri autentificati: