DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 16.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 16.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 16.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 16.05.2007 1 EURO = 3.2777 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a crescut cu 36.82% fata de cea din sedinta precedenta, atingand un nivel de 52.29 mil lei. Dintre indicii generali, BET-ul si ROTX au consemnat scaderi in timp ce BET-FI s-a apreciat cu 1.60 puncte procentuale.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au stagnat pe fondul unei lichiditati relativ mari. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Transilvania(SIF3) cu 5.9 mil actiuni schimbate in piata.

Pentru SIF3 ziua de astazi a fost ziua ex-dividend, zi in care pretul trebuia sa se corecteze in piata pana la pretul de 2.1600 lei/ actiune. In piata pretul a oscilat intre un maxim de 2.2900 si un minim de 2.1700 lei/actiune, pret ce a coincis si cu pretul de inchidere. Per total actiunile Societatilor de

Investitii Financiare au crescut astazi cel mai puternic apreciindu-se SIF Banat-Crisana(SIF1). Pretul actiunilor SIF1 a urcat cu 3.83% astazi ajungand la un nivel de 3.2500 lei. Si celelalte SIF-uri au avut scaderi care s-au concretizat in indicele BET-FI apreciindu-se cu 1083.27.

Astazi pretul actiunilor Bancii Transilvania(TLV) a cazut cu 2.04%, dupa ce saptamana trecuta s-a corectat pretul in piata aferent majorarii de capital.. In piata s-au tranzactionat peste 3.22 mil actiuni la un pret mediu de 0.7300 lei/actiune, iar ultima tranzactie a stabilit pretul de inchidere al emitentului si anume 0.7200 lei.

Continuand tendinta generala din ultimele zile, actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au ramas la aceeasi valoare, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 0.72 mil lei majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 24.1000 lei/actiune pret cu 2 pasi de cotare sub pretul de inchidere.

Sectorul petrolier a avut parte de scaderi astazi la BVB. Societatea Petrom(SNP) a pierdut aproximativ 1.87% din capitalizarea bursierain urma publicarii unor rezultate financiare destul de slabe, in timp ce Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) a pierdut 2.89% din capitalizare. S-au tranzactionat aproximativ 3.12 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.5250 lei, sedinta fiind inchisa in acelasi pret. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o valoare tranzactionata de peste 0.80 mil lei. Cele 303 tranzactii efectuate intre preturile 0.0873 lei/actiune si 0.0913 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0875 lei, coborand cu 0.0125 lei sub valoarea nominala.

O crestere importanta s-a observat astazi in dreptul titlurilor ALRO Slatina (ALR), care in urma publicarii rezultatelor trimestriale au consemnat o crestere de 14.48%. De remarcat faptul ca incepand cu jumatatea sedintei bursiere emitentul a ramas fara ordine de vanzare.STIRI BURSIERE

SC OIL TERMINAL S.A.

Societatea anunta semnarea unui contract de prestari servicii si expeditie incheiat cu S.C PETROM S.A.. Obiectul contractului este urmatorul: prestari servicii aferente traficului international cu produse petroliere aferent perioadei 01.04.2007-31.03.2008. Valoare estimata a contractului este 10.000.000 RON.

SC RULMENTUL BRASOV S.A.
Societatea informeaza investitori sentinta judecatoreasca data de Tribunalul Brasov, prin care s-a dispus suspendarea hotararilor AGA din data de 06.03.2007, printre care se numara si hotararea privind dizolvarea si lichidarea voluntara a companiei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2016.05.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
52 useri online

Useri autentificati: