DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 11.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 11.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 11.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 11.05.2007 1 EURO = 3.2863 LEI

Ultima sedinta bursiera a acestei saptamani aduce o scadere la nivelul indicilor bursieri. Cea mai importanta scadere a inregistrat-o indicele Societatilor de Investitii Financiare, BET-FI, acesta pierzand putin peste 1,200 puncte in sedinta de astazi. Singurul indice care a inchis sedinta de tranzactionare cu o valoare superioara celei anterioare fiind ROTX-ul, acesta reusind sa marcheze o usoara crestere.

Cel mai tranzactionat emitent a fost astazi SIF Moldova (SIF2) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 16.50 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati, capitalizarea emitentului s-a depreciat destul de mult. Pretul de referinta stabilit pentru inceputul saptamanii viitoare fiind 3.0700 lei/actiune, ceea ce inseamna o scadere de 3.46%.

Al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Oltenia (SIF5) cu 2.24 mil actiuni tranzactionate. Si acest emitent a continuat evolutia descendenta din ultimele sedinte, pretul unei actiuni SIF5 coborand astazi pana la 3.4800 lei (-3.06%). Totusi acest emitent nu a inregistrat o depreciere atat de mare, 0.0700 lei din deprecierea de 0.1100 suferita astazi o reprezinta corectia pentru data ex-dividend.

Sectorul bancar a avut o evolutie buna, mai ales actiunile Bancii Transilvania (TLV). Acest emitent a inregistrat o lichiditate buna, in piata fiind tranzactionate peste 7.7 mil actiuni. Evolutia cotatiilor a fost si ea pozitiva, pretul de inchidere al acestei sedinte fiind 0.7250 lei/actiune (+2.11%) CNTEE Transelectrica (TEL) se afla si ea printre cei mai tranzactionati emitenti cu o valoare a tranzactiilor ce depaseste usor 1 mil lei. Capitalizarea bursiera a acestui emitent s-a apreciat usor in aceasta sedinta cu 0.21%, pretul de referinta stabilit pentru sedinta urmatoare fiind 47.4000 lei pentru o actiune TEL.

Principalii emitenti ai sectorului petrolier au avut o evolutie modesta din punct de vedere al lichiditatii, valorea tranzactiilor cu actiunile principalei Rafinarii a Grupului Rompetrol (RRC) si cele ale Petrom SA (SNP) nu a depasit 1 mil lei. Actiunile Rompetrol au iesit insa in evidenta cu o scadere destul de importanta, la inchidere petul de cotare al unui titlu RRC fiind 0.0953 lei in scadere cu 2.76% fata de sedinta precedenta.STIRI BURSIERE

SIF Oltenia SA (SIF5)

In conformitate cu prevederile Legii nr.297/2004 informeaza investitorii ca RAPORTUL TRIMESTRIAL pentru trimestrul I 2007 va fi pus la dispozitia publicului, incepand cu data de 14.05.2007, dup? ora 15.00: in format electronic - pe site-ul oficial al SIF OLTENIA (www.sifolt.ro) si in form? scrisa la sediul social.

SC Turism Felix SA (TUFE)
In sedinta bursiera de ieri societate a vandut 325,000 actiuni SIF3 si 50,000 actiuni SIF5 conform raportarilor facute catre piata.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2011%2005%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
96 useri online

Useri autentificati: