DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 19.03.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 19.03.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 19.03.2007

Text extras din document
Cursul BNR 19.03.2007 1 EURO = 3.3477 RON

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate scazuta a pietei Regular. Piata Unlisted si piata Deals au ridicat insa valoarea tranzactiilor de astazi peste suma de 128 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati indicii bursei bucurestene au inregistrat cresteri, exceptie facand indicele BET care a inregistrat o usoara depreciere.

Banca Transilvania (TLV) a fost prima in topul celor mai tranzactionati emitenti cu o valoare a tranzactiilor de 6.55 mil lei. Actiunile TLV au fost tranzactionate astazi intre un minim de 1.0800 lei si un maxim de 1.1000 lei/actiune, pretul mediu fiind 1.0900 lei (0.00%), pret la care s-a realizat si ultima tranzactie a acestei sedinte bursiere

Cele cinci Societati de Investitii Financiare continua sa se regaseasca printre primele locuri in topul celor mai tranzactionati emitenti, dintre acestea evidentiidu-se SIF Moldova (SIF2), cesta fiind si al doilea in topul celor mai lichizi emitenti. Valoarea tranzactiilor cu acest emitent a fost de doar 4.30 mil. lei, actiunile SIF2 inchizand sedinta de tranzactionare la pretul de 2.6400 lei/actiune, marcand astfel o crestere destul de importanta de aproximativ 2.33%.

Sectorul petrolier a suferit si el la capitolul lichiditate, valoarea tranzactiile cu titlurile Petrom SA (SNP) si Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) s-au apropiat de 1 mil lei. Titlurile principalei rafinarii a grupului Rompetrol se regasesc printre cele ale celor 20 de emitenti ai pietei Regular care au consemnat cresteri in aceasta sedinta. Pretul de referinta stabilit pentru maine este 0.0923 lei/actiune, acesta a determinat o crestere a capitalizarii bursiere cu 0.11%. Pe piata Deals au fost incheiate astazi doisprezece tranzactii, valoarea acestora depasind 66 mil lei. Tranzactiile de pe aceasta piata au fost realizate cu actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare si cele ale BRD Groupe Societe Generale. Preturile la care au fost schimbate aceste pachete au fost aceleasi cu cele din piata Regular.

Rafinariei Astra Ploiesti (ASP) atrage atentia cu o valoare a tranzactiilor de peste 30 mil lei. Pachetele mari de actiuni, aproximativ 233 mil de actiuni, au fost tranzactionate la pretul de 0.1300 lei/actiune, acesta insemnand o crestere de 225.00% fata de pretul de referinta pentru sedinta de astazi. Actiunile tranzactionate astazi reprezinta aproximativ 20.50% din capitalul social al emitentului.


STIRI BURSIERE
ALRO SA (ALR) Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare aproba prospectul simplificat aferent fuziunii prin absorbtia de catre Alro SA a Alprom SA. Continutul prospectului va fi publicat pe site-ul BVB in vederea informarii potentialilor investitori cu privire la noile caracteristici ale SC Alro SA Slatina.

RAFINARIA ASTRA SA (ASP)
Consiliul de Administratie convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor avand pe ordinea de zi, printre altele, analiza si aprobarea situatiilor financiare precum si raportul administratorilor pentru exercitiul financiar aferent anului 2006.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2019%2003%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
170 useri online

Useri autentificati: